Nous savons que certains éléments de ce site sont affichés dans une langue que vous n’avez pas choisie, et nous tenons à nous excuser de cet inconvénient. Sachez que notre équipe travaille d’arrache-pied pour régler la situation dans les meilleurs délais. Entretemps, n’hésitez pas à nous écrire à careers.canada@cbre.com pour une assistance immédiate en français.
IT/CMMS Specialist
Identifiant de l’emploi
57504
Publié
17-aoû-2022
Gamme de services
GWS Segment
Type de rôle
Temps plein
Site(s)
Aalsmeer '- Noord-Holland - Netherlands
In de functie van CMMS Specialist word jij onderdeel van het CBRE team op de locatie van Royal FloraHolland te Aalsmeer. CBRE Global Workplace Solutions verzorgt voor Royal FloraHolland in Aalsmeer, Naaldwijk en Rijnsburg het beheer en onderhoud van de gebouwen en installaties. Samen met onze leveranciers zorgen wij ervoor dat 860.000m2 'up & running' blijft. Als CMMS Specialist krijg jij de belangrijke verantwoordelijkheid om onder andere asset data, de SLA's, de compliancy en de planning van de onderhoudswerkzaamheden in het systeem up to date te brengen en te houden.

In deze functie kan je echt onderscheidend zijn en waarde toevoegen. Hoe je dat doet? Denk hierbij aan analyses uitvoeren van bedrijfsvoeringsgegevens voortkomend uit het CMMS en Building Management Systems, het op orde brengen en houden van systemen t.b.v. jaarlijks en dagelijks onderhoud en overzicht aanbrengen in (en meedenken bij) onderhoudsstrategieën. Maar ook zelfstandig verbeter- en bijsturingsmogelijkheden identificeren en deze vertalen in een verbetervoorstel of richtinggevende rapportages. Verder kan het zijn dat je op verzoek van de Site Manager diverse onderzoeken uitvoert op het gebied van bijvoorbeeld kwaliteitsanalyses, CMMS data integriteit, operationele efficiency, etc. Ook houd je je bezig met het implementeren van CMMS-processen en verbeterprocessen, het verzorgen van de interne communicatie over de voortgang van processen en het consolideren van procesbeschrijvingen en werkinstructies t.b.v. de gewenste standaardisatie binnen de accounts.

Als CMMS Specialist heb je dus een belangrijke en zichtbare functie waarin je nauw samenwerkt met de uitvoerende teams. Als onderdeel van het CBRE team verwachten wij op veiligheidsgebied dat je pro-actief melding doet (en helpt verhelpen) van eventuele onveilige situaties met in acht name van HSSE voorschriften. Aanvullend hierop komt het identificeren en oplossen van tekortkomingen in de dagelijkse bedrijfsvoering en hiervoor voorstellen doen richting de Site manager t.b.v. specifieke operationele lokale functies. Last but not least, je zorgt voor effectieve en overtuigende communicatie van doelen, plannen, processen, resultaten en “best practices” richting interne klanten.

Wat heb je ons te bieden?
 • Je hebt een HBO diploma in relevante richting.
 • Meerdere jaren relevante werkervaring aangevuld met goede kennis van CMMS en Building Management Systemen.
 • Ervaring met Excel voor de uitvoering van data analyses.
 • Uitstekende plannings-, organisatorische en interpersoonlijke vaardigheden.
 • Sterke presentatie- en communicatievaardigheden.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Dit hebben wij jou te bieden!
 • Een startsalaris tussen de €3.500,- tot €4.700,- bruto per maand.
 • Laptop en iPhone.
 • Vaste pensioenregeling én optionele collectieve zorg- en woonhuisverzekeringen.
 • 8,33% Vakantiegeld, 25 vaste verlofdagen, tot 10 verlofdagen aan te kopen én 2 bonus verlofdagen bij 1 jaar niet ziek.
 • Uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden middels de GWS Academy of externe opleiders.

Over CBRE Global Workplace Solutions
CBRE Global Workplace Solutions is wereldwijd markleider in geïntegreerd technisch, facilitair, vastgoed- én projectmanagement. Wij laten de vastgoedportfolio en de medewerkers van onze klanten excelleren. Wij geloven namelijk dat het creëren van een optimale werkplek waarde toevoegt, zoals een hogere productiviteit en gezondere medewerkers. Met een achtergrond in techniek, facilitair management, vastgoed- of projectmanagement vind je bij Global Workplace Solutions vanzelfsprekend een inspirerende werkomgeving, waar je op het allerhoogste niveau kunt werken met grote, nationale en internationale klanten.

Solliciteren
Graag ontvangen wij jouw CV en kun je reageren via onderstaande button. Nog vragen? Mail naar: fleur.vanmourik@cbre.com.

#indeedgwsnl

CBRE GWS
CBRE Solutions espaces globales (SEG) travaille avec les clients pour que l’immobilier contribue de manière importante à la productivité et au rendement de l’entreprise. Notre modèle de gestion de compte est au cœur de notre approche centrée sur le client pour offrir des solutions immobilières intégrées. Chaque client se voit confier à un responsable dédié et est soutenu par des ressources régionales et mondiales, tout en tirant parti de la plateforme la plus robuste de l’industrie. CBRE SEG fournit à ses clients des résultats supérieurs constants et mesurables à chaque étape du cycle de vie, dans tous les secteurs et toutes les régions du monde.