Nous savons que certains éléments de ce site sont affichés dans une langue que vous n’avez pas choisie, et nous tenons à nous excuser de cet inconvénient. Sachez que notre équipe travaille d’arrache-pied pour régler la situation dans les meilleurs délais. Entretemps, n’hésitez pas à nous écrire à careers.canada@cbre.com pour une assistance immédiate en français.
Campus Recruiter
Identifiant de l’emploi
109577
Publié
25-avr-2023
Gamme de services
Advisory Segment
Type de rôle
Temps plein
Site(s)
Amsterdam '- Noord-Holland - Netherlands
***Alleen reageren als je de Nederlandse taal beheerst op Level C1***
***Only respond if you speak the Dutch language at Level C1***

Wil jij de perfecte startersfunctie in de recruitment wereld? Ben jij dé spin-in-het-web, die ervoor zorgt dat alles op rolletjes loopt binnen de administratie? Zie je het verbinden van mensen als jouw kracht en houd je er van veel verschillende ballen in de lucht te houden? Dan ben jij dé kandidaat voor deze leuke en afwisselende functie!

Wat ga je doen?
Als Campus Recruiter ben jij samen met twee collega’s verantwoordelijk voor het aantrekken van talent voor CBRE. In deze rol ben je de steun en toeverlaat van de business met betrekking tot werving en selectie van starters, daarnaast zorg jij ervoor dat alles omtrent de onboarding van alle starters op rolletjes loopt.

Jouw verantwoordelijkheid en focus zal liggen op de gehele werving en selectie van kandidaten met maximaal twee jaar werkervaring. Dit houdt bijvoorbeeld in het opstellen en plaatsen van vacatureteksten, het verwerken van sollicitaties, het selecteren van kandidaten en het voeren van sollicitatiegesprekken. Tevens ben je in jouw rol verantwoordelijk voor het onboarden van alle nieuwe medewerkers. Je zorgt ervoor dat dossiers compleet zijn, dat de nieuwe medewerkers zijn aangemeld in alle systemen en dat alles perfect geregeld is voor een soepele start. Dit zal betekenen dat jij ongeveer 3 dagen per week als recruiter aan de slag gaat en 2 dagen per week de administratie van alle starters oppakt.

Je weet je doelgroepen goed en snel te bereiken door gebruik te maken van de juiste recruitmenttools, zoals job boards, social media en andere netwerken. Daarnaast zal je de organisatie van recruitmentevents op je nemen, om zo nieuw jong talent aan te trekken voor de organisatie. Uiteraard wordt er van je verwacht dat je naar aanleiding van de gesprekken snel schakelt tussen de kandidaat en de manager om zo het proces goed en voorspoedig te laten voorlopen.

Wat heb je ons te bieden?* 
 • Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding op hbo- of wo niveau;
 • Je hebt werkervaring in recruitment (is een pré);  
 • Je bent leergierig, voelt je verantwoordelijk en hebt een proactieve instelling; 
 • Je hebt een hands-on mentaliteit en schakelt makkelijk tussen diverse werkzaamheden; 
 • Je kunt overzicht houden, goed prioriteiten stellen en werkt accuraat;
 • Je bent dienstverlenend ingesteld en een goede gesprekspartner op verschillende niveaus;
 • Je kunt goed zelfstandig werken, maar je vindt het ook heerlijk om samen te werken met jouw collega’s;
 • Je kunt jezelf goed presenteren en vindt het leuk om voor de groep te staan;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

* Deze eisen geven een richting van het profiel dat wij zoeken voor deze functie. Uit onderzoek blijkt dat voornamelijk mannelijke kandidaten al bij een 60% match solliciteren en vrouwen bij een 100% match. Voldoe jij niet aan alle eisen maar denk je wel dat dit de functie voor jou is? Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren.

Wat hebben wij jou te bieden?
Bij CBRE werken allerlei verschillende specialisten aan een gedegen totaalvastgoedadvies. Professionals met een commerciële, financiële, bouwkundige of zelfs creatieve achtergrond, en allemaal met dezelfde drive voor vastgoed. Je krijgt veel verantwoordelijkheid waardoor je jezelf kunt ontplooien. Onze organisatie is dus de perfecte plek om je professioneel en persoonlijk te ontwikkelen.

Binnen CBRE wordt hard gewerkt maar tijd voor ontspanning vinden wij net zo belangrijk. Er worden geregeld activiteiten georganiseerd zoals borrels, bedrijfs- en afdelingsuitjes. Wij bieden je een functie in een enthousiast en gedreven team en een fijne werkomgeving met veel uitdagingen en mogelijkheden.

Wat hebben wij jou nog meer te bieden?:
 • Een nieuwe IPhone;
 • Een laptop;
 • 25 vakantiedagen per jaar, plus 3 vakantiedagen aangewezen door ons bestuur, met de mogelijkheid om 5 vakantiedagen per jaar bij te kopen;
 • Opbouw van vakantiegeld van 8% van je bruto jaarsalaris;
 • Een aantrekkelijke bonusregeling;
 • Een bijna premievrije pensioenregeling;
 • Een voordelige fietsenregeling, koop een nieuwe fiets en trek dit af van je bruto salaris;
 • Een sportregeling, waarbij jouw sport abonnement verrekend wordt met het bruto salaris;
 • Een collectief opleidingsprogramma, de CBRE Academy, met veel opleidingen, trainingen en workshops om je verder te kunnen ontwikkelen.

Wat wordt je team?
Het People team is een divers team wat de belangen behartigt van het bestuur, managers en medewerkers. Het team bestaat uit een HR Director, twee HR Business Partners, twee Recruiters, een Learning & Development Advisor, drie Payroll Officers en twee Operations Officers.

Het team werkt voortdurend op het snijvlak van medewerker ambities en de (lange termijn) doelen van de organisatie. Het team is hecht en kent een informele cultuur binnen een zakelijke context. Wat ons verenigt is het bedienen van de (interne) klant; samen met de business werken aan een nog betere werkomgeving voor iedereen.

Naast hard werken maken wij natuurlijk ook tijd voor leuke activiteiten. Er worden geregeld leuke borrels, etentjes en andere activiteiten georganiseerd met het team. Het is een hecht team waar informeel met elkaar wordt omgegaan in een zakelijke professionele organisatie. 

Wie is jouw nieuwe werkgever?
CBRE is een organisatie waarbij het niet uitmaakt of je een ervaren professional of een jong talent bent, en op welke positie je speelt. Wij bieden iedereen de vrijheid om kansen te zien en te pakken. Wij werken hard voor onze successen en vieren die met elkaar, bijvoorbeeld na het sluiten van een deal of tijdens onze wekelijkse borrel.

Met ruim 100.000 medewerkers verspreid over 500 kantoren in 100+ landen is CBRE wereldwijd marktleider in real estate consultancy. In Nederland werken onze 600 professionals vanuit Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle elke dag aan de mooiste vastgoedprojecten. 

Sinds begin 2019 heeft CBRE een nieuw hoofdkantoor in de Schinkelbuurt in Amsterdam, genaamd The Core. Een nieuw, innovatief kantoor onder het vijftig jaar oude dak van een voormalige autogarage. Met dit kantoor slaan wij een nieuwe weg in, geven we ondernemerschap de ruimte en werken we intensiever met opdrachtgevers en elkaar samen.

Solliciteren? 
Wij zien je sollicitatie graag tegemoet! Wij verzoeken je om een motivatiebrief aan je sollicitatie toe te voegen. Nog vragen? Onze recruiter Anne de Boer beantwoordt ze graag via nlrecruitment@cbre.com.