Technisch Manager Kantoren
Työnpaikan tunnusnumero
37722
Lähetetty
01-Jul-2022
Palvelulinja
Advisory Segment
Roolin tyyppi
Kokoaikainen
Kiinnostuksen kohteet
Kiinteistönhallinta, Rakentaminen, Konsultointi, Suunnittelu/huolto, Tilojen hallinta, Omaisuudenhallinta
Sijainti/sijainnit
Amstelveen '- Noord-Holland - Netherlands, Amsterdam '- Noord-Holland - Netherlands, Hoofddorp '- Noord-Holland - Netherlands, Leiden '- Zuid-Holland - Netherlands, Rotterdam '- Zuid-Holland - Netherlands, Utrecht '- Utrecht - Netherlands, Zaandam '- Noord-Holland - Netherlands
Heb jij een technisch hart en heb jij ervaring bij een asset manager of vastgoed beheerder? Vind jij het een leuke uitdaging om technische belangen af te wegen met de commerciële belangen van vastgoedeigenaren? Dan bieden we jou een mooie kans op onze Property Management afdeling! Op deze afdeling zijn wij namelijk doorlopend op zoek naar Technisch Managers. 

Wat ga je doen?
In de functie van Technisch Manager ben je verantwoordelijk voor de technische managementactiviteiten van een prachtige portefeuille bestaande uit kantoren en logistieke panden. Samen met het team dat bestaat uit diverse specialisten (finance, commercieel en techniek) draag je zorg voor een vloeiende dagelijkse exploitatie.

Je houdt je onder andere bezig met het opstellen van (meerjaren-) onderhoudsbegrotingen en periodieke managementrapportages. Ook de aanbesteding, aansturing en coördinatie van onderhouds- en vervangingswerkzaamheden, alsmede het monitoren van onderhoudswerkverplichtingen van huurders, vallen onder je taken en verantwoordelijkheden. Je bent onderdeel van het account team, dat geleid wordt door de Associate Director, die tevens eindverantwoordelijk is voor deze portefeuille.

Het verduurzamen van deze portefeuille is een van de speerpunten voor de aankomende jaren waar jij je samen met de opdrachtgever intensief mee bezig zult gaan houden.Wat ga je doen in je functie en hier ga je je mee bezig houden.

Wat vragen wij van jou?
  • Je bent in het bezit van een HBO diploma in een bouwkundige/technische richting;
  • Je hebt installatietechnische én bouwkundige kennis, en wilt die graag verder ontwikkelen;
  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring binnen het technisch management;
  • Je bent integer, kwaliteitsbewust en in het bezit van een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Je kunt goed in een team functioneren;
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en bent in staat mensen te overtuigen;
  • Je hebt een goede kennis van financiën en weet je tijd goed in te delen;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (Niveau C1).

Dit hebben wij jou te bieden!

Bij CBRE werk je samen met allerlei verschillende specialisten aan een gedegen totaaladvies. Professionals met een commerciële, financiële, bouwkundige of zelfs creatieve achtergrond, en allemaal met dezelfde drive voor vastgoed.

Als professional bieden we bovendien uitgebreide mogelijkheden om je enerzijds te ontwikkelen op je leidinggevende kwaliteiten en/of anderzijds je als specialist (thought leadership) te ontplooien. Via ons collectieve opleidingsprogramma, de CBRE Academy, maar ook via individuele coachingstrajecten of door het volgen van een MBA. Zo stellen we je in staat om meerwaarde te creëren: voor ons bedrijf én voor je eigen carrière.

Over de afdeling!
Binnen het Property Management team wordt er hard gewerkt en is er een hoog niveau van dienstverlening. Een stapje extra doen voor de klant is vanzelfsprekend, maar waar zeker ook oog is voor elkaar. Balans tussen professionaliteit en het menselijke, sociale component vinden wij heel belangrijk. Het team is een diverse groep professionals met verschillende achtergronden, leeftijden en interesses, met een gemeenschappelijk doel: onze opdrachtgevers van A tot Z servicen.

Property Management is de grootse afdeling binnen CBRE Nederland en bestaat uit 150+ personen. Voor onze nationale en internationale cliënten beheren wij een groot aantal kantoren, bedrijfsruimten en winkelcentra met als belangrijkste doel de waarde van deze vastgoedobjecten te optimaliseren. Onze cliënten zijn particuliere en institutionele beleggers uit zowel binnen- als buitenland. De verantwoordelijkheid over de portefeuille is onderverdeeld in accountteams. Deze teams behartigen op een proactieve manier de belangen van de opdrachtgever en haar huurders. De accountteams worden ondersteund door de Business Support Group.

Over CBRE Advisory
CBRE is een organisatie waarbij het niet uitmaakt of je een ervaren professional of een jong talent bent, en op welke positie je speelt. We bieden iedereen de vrijheid om kansen te pakken. We werken hard voor onze successen en vieren die met elkaar, bijvoorbeeld na het sluiten van een deal of tijdens onze wekelijkse borrel.

Met ruim 100.000 medewerkers verspreid over 500 kantoren in 100+ landen is CBRE wereldwijd marktleider in real estate consultancy. In Nederland werken onze 600 professionals vanuit Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle elke dag aan de mooiste vastgoedprojecten.

Sinds begin 2019 heeft CBRE een nieuw hoofdkantoor in de Schinkelbuurt in Amsterdam, genaamd The Core. Een innovatief gebouw onder het vijftig jaar oude dak van een voormalige autogarage.

Solliciteren?
We zien je sollicitatie graag tegemoet! We verzoeken je om een motivatiebrief aan je sollicitatie toe te voegen. Nog vragen? Wij beantwoorden je vragen graag via nlrecruitment@cbre.com of (020) 626 26 91.