Technical Manager | Offices
ID de la solicitud
37723
Publicado
02-Dic-2022
Línea de servicio
Advisory Segment
Tipo de función
Tiempo Completo
Ubicaciones
Amsterdam '- Noord-Holland - Netherlands
Heb jij een technisch hart en heb jij ervaring bij een asset manager of vastgoed beheerder? Vind jij het een uitdaging om technische belangen af te wegen met de commerciële belangen van vastgoedeigenaren? Dan bieden wij jou een mooie kans op onze Property Management afdeling! Op deze afdeling zijn wij namelijk op zoek naar een Technisch Manager voor één van onze grootste klanten. 

Wat ga je doen?
In de functie van Technisch Manager ben je verantwoordelijk voor de technische aangelegenheden van één van onze mooiste portefeuilles bestaande uit kantoren en logistieke panden. Samen met het team dat bestaat uit diverse specialisten (finance, commercieel en techniek) draag je zorg voor het op waarde houden van de gebouwen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het toevoegen van waarde door het richting geven aan het projectmanagement van diverse uitdagende projecten binnen de portefeuille. 

Daarnaast houdt je je onder andere bezig met het opstellen van (meerjaren-) onderhoudsbegrotingen en periodieke managementrapportages. Ook de aanbesteding, aansturing en coördinatie van onderhouds- en vervangingswerkzaamheden, alsmede het monitoren van onderhoudswerkverplichtingen van huurders, vallen onder je taken en verantwoordelijkheden. Je bent onderdeel van het account team, dat geleid wordt door de Associate Director, die tevens eindverantwoordelijk is voor deze portefeuille.

De tevredenheid van de huurders van deze portefeuille is één van de speerpunten voor de aankomende jaren waar jij je samen met de opdrachtgever intensief mee bezig zult gaan houden. 

Wat heb je ons te bieden?
 • Je bent in het bezit van een HBO diploma in een bouwkundige/technische richting;
 • Je hebt installatietechnische én bouwkundige kennis, en wilt die graag verder ontwikkelen; 
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring binnen het technisch management; 
 • Je bent integer, kwaliteitsbewust en in het bezit van een groot verantwoordelijkheidsgevoel; 
 • Je kunt goed in een team functioneren;
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en bent in staat mensen te overtuigen; 
 • Je hebt een goede kennis van financiën en weet je tijd goed in te delen; 
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (Niveau C1).

Wat hebben wij jou te bieden?
Bij CBRE Advisory werk je met allerlei verschillende specialisten samen aan een gedegen totaaladvies. Professionals met een commerciële, financiële, bouwkundige en creatieve achtergrond, en allemaal met dezelfde drive voor vastgoed. 

Bij CBRE Advisory wordt hard gewerkt om onze klanten van de beste service te voorzien. En daarnaast werken wij ook graag aan jouw ontwikkeling. Via o.a. de CBRE Academy bieden wij je uitgebreide mogelijkheden om je commerciële kwaliteiten, je persoonlijke kracht en je kennisniveau verder te vergroten. 

Wij vinden het belangrijk om naast je werk ook andere leuke uitdagingen te bieden. Daarom organiseren wij verschillende sportevenementen, bieden wij je de gelegenheid mee te doen aan o.a. bedrijfshockey en voetbal en regelen wij een forse korting op je abonnement op sportscholen in het hele land. 

Wat hebben wij jou nog meer te bieden?:
 • Een concurrerend salaris;
 • Een bijna premievrij pensioen;
 • Een sportregeling, waarbij je je kunt aansluiten bij meerdere sportscholen/activiteiten door het hele land;
 • Een laptop;
 • Een iPhone;
 • Een leaseauto;
 • Een collectief opleidingsprogramma, de CBRE Academy, met veel opleidingen, trainingen en workshops om je verder te kunnen ontwikkelen;
 • 25 vakantiedagen per jaar, met de mogelijkheid om 5 vakantiedagen per jaar bij te kopen;
 • 8% vakantiegeld;
 • Een zeer aantrekkelijke bonusregeling.

Wat wordt je team?
Property Management is de grootse afdeling binnen CBRE Advisory en bestaat uit meer dan 180 personen. Property Management is onderverdeeld in accountteams, die bestaan uit commerciële, technische en facilitaire collega’s. Deze teams behartigen op een proactieve manier de belangen van opdrachtgevers en huurders. 

Onze klanten zijn particuliere en institutionele beleggers uit zowel binnen- als buitenland. Voor hen beheren wij een groot aantal kantoren, bedrijfsruimten en winkelcentra met als belangrijkste doel de waarde van deze gebouwen te optimaliseren..

Wij nodigen je graag uit om met je nieuwe collega’s kennis te komen maken en meer over je accountteam te weten te komen!

Wie is jouw nieuwe werkgever?
CBRE Advisory is een organisatie waarbij het niet uitmaakt of je een ervaren professional of een jong talent bent, en op welke positie je speelt. Wij bieden iedereen de vrijheid om kansen te zien en te pakken. Wij werken hard voor onze successen en vieren die met elkaar, bijvoorbeeld na het sluiten van een deal of tijdens onze wekelijkse borrel. 

Met ruim 100.000 medewerkers verspreid over 500 kantoren in 100+ landen is CBRE wereldwijd marktleider in real estate consultancy. In Nederland werken onze 600 professionals vanuit Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle elke dag aan de mooiste vastgoedprojecten. 

Sinds begin 2019 heeft CBRE Advisory een nieuw hoofdkantoor in de Schinkelbuurt in Amsterdam, genaamd The Core. Een nieuw, innovatief kantoor onder het vijftig jaar oude dak van een voormalige autogarage. Met dit kantoor slaan wij een nieuwe weg in, geven we ondernemerschap de ruimte en werken we intensiever met opdrachtgevers en elkaar samen. 

Klik hier om jouw collega's alvast te ontmoeten.

Solliciteren? 
We kijken uit naar jouw sollicitatie! Zorg dat je bij je sollicitatie ook een motivatiebrief toevoegt waar je in aangeeft waarom je voor Technisch Manager kiest. Nog vragen? Onze recruiter Anne de Boer beantwoordt ze graag via nlrecruitment@cbre.com.