Finance Analyst
ID de la solicitud
95119
Publicado
16-Nov-2022
Línea de servicio
GWS Segment
Tipo de función
Tiempo Completo
Ubicaciones
Amsterdam '- Noord-Holland - Netherlands

In de functie van Finance Analyst geven wij jou een mooie uitdaging; ervoor zorgen dat CBRE Global Workplace Solutions financieel stevig ‘in control’ komt én blijft. Als Finance Analyst word je dan ook verantwoordelijk voor het volledige financiële beheer van 5 tot 6 verschillende accounts in de financiële en technology sector, waarvan 2 tot 3 grote accounts met een omzet > €1.000.000. Denk hierbij aan grote internationale merken als Honeywell en American Express.

Samen met de Finance Manager en je andere collega’s van het Finance Team, twee Finance Controllers en een SOX Specialist ben je verantwoordelijk voor de financiën van de ‘Enterprise Accounts’. Een Enterprise Account betreft een contract dat gemanaged wordt vanuit het buitenland, maar waar business en omzet in Nederland ligt. Onze portefeuille bestaat momenteel uit ruim 10 van dit soort grote en complexe internationale contracten en maakt een significant deel uit van de omzet van GWS in Nederland.

Als Finance Analyst ben jij volledig verantwoordelijk voor alle maandafsluitingen, de financiële management rapportages, het budget beheer, de forecasting maar ook het werkkapitaalbeheer. Als Finance Analyst ben je een belangrijke schakel tussen de lokale operatie en het internationale accountmanagement. Dit geeft een interessante dynamiek aan de functie met het nodige stakeholdermanagement voor zowel de internationale accountmanagementteams, als de operationele teams in Nederland omdat zij jou zullen zien als hún financial point of contact. Verder lever je een belangrijke bijdrage in diverse verbeterprojecten waarbij je kunt denken aan het opzetten en verbeteren van rapportages en het maken van efficiency slagen.


Wat vragen wij van jou?

 • Een Bachelor of Master diploma richting Bedrijfseconomie, Accounting of Controlling;
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring met een sterke financiële achtergrond, month-end closings en forecasts zijn jou niet onbekend;
 • Je bent een teamplayer met een flexibele mindset en attitude, analytisch goed onderlegd, nauwkeurig en energiek;
 • Je hebt sterke communicatieve vaardigheden, zowel mondeling en in presenteren als in Excel en het opstellen van rapportages;
 • Een uitstekende beheersing van het Nederlands en Engels taal in woord én geschrift;
 • SOX ervaring is een pre;
 • Je bent enkele dagen per week werkzaam vanuit huis en werkt op ons kantoor "The Core" in Amsterdam. Dit hebben wij jou te bieden!

 • Een marktconform salaris;
 • Laptop, iphone en aanvullende thuiswerkvergoeding;
 • Vaste pensioenregeling én optionele collectieve zorg- en woonhuisverzekeringen;
 • 25 vaste verlofdagen, tot 10 verlofdagen aan te kopen én 2 bonus verlofdagen bij 1 jaar niet ziek;
 • Ontwikkelingsmogelijkheden middels de GWS Academy of externe opleiders. Over CBRE Global Workplace Solutions (GWS)

CBRE Global Workplace Solutions is wereldwijd markleider in geïntegreerd technisch, facilitair, vastgoed- én projectmanagement. Wij laten de vastgoedportfolio en de medewerkers van onze klanten excelleren. Wij geloven namelijk dat het creëren van een optimale werkplek waarde toevoegt, zoals een hogere productiviteit en gezondere medewerkers. Met een achtergrond in techniek, facilitair management, vastgoed- of projectmanagement vind je bij Global Workplace Solutions vanzelfsprekend een inspirerende werkomgeving, waar je op het allerhoogste niveau kunt werken met grote, nationale en internationale klanten.


Solliciteer!
       

Graag ontvangen wij jouw CV en motivatiebrief via de button. Heb je aanvullende vragen? Neem contact op met Tommy van Thienen via tommy.vanthienen@cbre.com 

#indeedgwsnl

CBRE GWS
CBRE Global Workplace Solutions (GWS) trabaja con los clientes para hacer que los bienes raíces sean un aporte de contribución significativo para la productividad y el rendimiento de la organización. Nuestro modelo de gestión de cuentas es la base de nuestro enfoque centrado en el cliente para ofrecer soluciones integradas de bienes raíces. A cada cliente se le confía un líder dedicado y cuenta con el respaldo de recursos regionales y globales, aprovechando la plataforma más robusta de la industria. CBRE GWS ofrece resultados consistentes y notablemente superiores para nuestros clientes en cada etapa del ciclo de vida, y en todas las industrias y geografías.