Technical Team Leader
ID de la Vacante
70083
Publicado
10-Jun-2022
Línea de servicio
GWS Segment
Tipo de función
Tiempo Completo
Ubicaciones
Stockholm - Stockholms lan - Sweden

Har du bakgrund inom teknisk facility management och några års erfarenhet av att leda personal direkt eller indirekt och vill ta nästa steg i din karriär? CBRE är i en stark tillväxtfas och söker medarbetare inför kommande nya uppdrag. På CBRE får du chansen att jobba i en spännande, utvecklande och mycket bred roll.

Vi söker vi nu Technical Team Lead till vårt mobila team i Stockholm. Vi erbjuder ett variationsrikt arbete med stort ansvar och engagerade kollegor. Du ansvarar i denna roll för ett team på upp till 12-15 medarbetare och är en nyckelspelare i att säkerställa att vi erbjuder bästa möjliga service till våra kunder. Som Technical Team Lead har du operativt ansvar för att vi levererar i enlighet med SLA och KPI. Du har också personalansvar, med allt vad det innebär.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Leda och utveckla ditt team för att möjliggöra leverans av hög kvalitet till nöjda kunder
 • Skapa och utveckla goda relationer till såväl befintliga som nya kunder
 • Förvalta och utveckla leverantörskontrakt för att möta förväntningar om serviceleverans
 • Arbeta med att förbättra tjänsterna och leverera mer kostnadseffektiva arbetssätt.
 • Planering och kvalitetssäkra leveransen
 • Arbeta med underhålls- och budgetplaner
 • Säkerställa att arbetet följer aktuell lagstiftning.

Vi söker dig som är/har:

 • Goda kunskaper i fastighetstekniska system såsom ventilation, VVS, kyla, brand, sprinkler, El, styr och regler och övrig förekommande teknisk utrustning inom fastigheter.
 • Erfarenhet av direkt ledning av personal och är människoorienterad
 • Förmåga att skapa långsiktiga & förtroendebaserade relationer
 • God kommersiell förståelse, med bra ekonomiska färdigheter.
 • Resultatdriven med förmåga till självledarskap.
 • Utmärkt kommunikationsförmåga på både engelska och svenska såväl skriftligt som muntligt, då all vår kommunikation sker på engelska.
 • Ansvarstagande, har en god organisationsförmåga, tar egna initiativ och är bra på att slutföra arbetsuppgifter
 • Bra på att prioritera och arbeta lösningsorienterat
 • Har god datakunskap och är van vid att arbeta i flera olika datasystem inkl. Microsoft Office paketet.

Ett plus är om du tidigare arbetat i projektform och ibland gillar att hoppa i blåstället och hjälpa till i kritiska tekniska arbeten

Vi erbjuder en omväxlande tjänst i en global organisation med stora utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du vara med på den spännande tillväxtresa och förändringsprocess som företaget för närvarande genomgår.

Känner du igen dig i ovan beskrivning? Bifoga ditt CV och en kort motivering till varför du söker denna tjänst! Vi önskar din ansökan senast den 23 juni 2022. Vi arbetar med löpande urval så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Tjänsten är heltid, i huvudsak måndag – fredag, men arbete på andra tider kan förekomma liksom beredskap. Placering är Stockholm. Resor inom Sverige förekommer.  Om du har några frågor, kontakta gärna rekryterande chef Jonny Broberg på tel 070 243 26 85

CBRE är världens största kommersiella fastighets- och investeringsföretag. På CBRE är vår passion att leverera marknadsledande fastighetsrelaterade tjänster som bidrar till våra kunders framgång! Våra ca 100 000 anställda hjälper investerare, fastighetsägare och hyresgäster via våra dryga 530 kontor över hela världen och omsatte 2020 23,8 miljarder dollar. CBRE Global Workplace Solutions (GWS) är ett affärsområde inom CBRE som levererar integrerade tjänster inom facilities management, projekt och rådgivning

CBRE GWS
CBRE Global Workplace Solutions (GWS) trabaja con los clientes para hacer que los bienes raíces sean un aporte de contribución significativo para la productividad y el rendimiento de la organización. Nuestro modelo de gestión de cuentas es la base de nuestro enfoque centrado en el cliente para ofrecer soluciones integradas de bienes raíces. A cada cliente se le confía un líder dedicado y cuenta con el respaldo de recursos regionales y globales, aprovechando la plataforma más robusta de la industria. CBRE GWS ofrece resultados consistentes y notablemente superiores para nuestros clientes en cada etapa del ciclo de vida, y en todas las industrias y geografías.