Team Assistant Valuations
ID de la Vacante
86996
Publicado
03-Mar-2023
Línea de servicio
Advisory Segment
Tipo de función
Tiempo Completo
Ubicaciones
Amsterdam '- Noord-Holland - Netherlands
Ben jij opzoek naar een uitdagende baan in een leuke werkomgeving? Bij CBRE Advisory hebben we daar alle mogelijkheden voor! Als Team Assistant bij CBRE Advisory leer je razendsnel en heb je alle tijd voor jouw ontwikkeling! 

Wat ga je doen?
Als Team Assistant ondersteun je verschillende collega’s in het Valuation & Advisory Services team. De Consultants houden zich zelfstandig, maar ook in teamverband, bezig met het vervaardigen van een professioneel taxatieadvies. Als Team Assistant ben je werkzaam voor één van de taxatie teams binnen de afdeling. Het leuke aan de functie is dat je een spin in het web bent. Je werkzaamheden bestaan o.a. uit het bewaken van de deadlines van het team, het voeren van correspondentie in het Nederlands en Engels, documenten klaarzetten voor de opdrachten, agendabeheer, het bijhouden van databases, het opstellen van facturen betreffende de afgeronde projecten en organiseren van teamuitjes. Het is belangrijk in de rol om prioriteiten te stellen en meerdere ballen hoog te houden. Je werkt nauw samen met de andere Team Assistants binnen Valuation & Advisory Services.

Wat heb je ons te bieden?
 • Je hebt een affiniteit in de richting van secretarieel/ officemanagement;
 • Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring; 
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden:
 • Je bent stressbestendig en kan goed prioriteiten stellen; 
 • Je werkt gemakkelijk met diverse computersystemen of krijgt snel nieuwe systemen onder de knie;
 • Je gaat accuraat en punctueel te werk;
 • Je toont initiatief en steekt graag de handen uit de mouwen;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (Level C1).

Wat hebben we jou te bieden?
Bij CBRE Advisory werk je samen met allerlei verschillende specialisten aan een gedegen totaaladvies. Professionals met een commerciële, financiële, bouwkundige of zelfs creatieve achtergrond, en allemaal met dezelfde drive voor vastgoed. 

Onze organisatie is de perfecte plek om je professioneel en persoonlijk te ontwikkelen. De CBRE Academy geeft je de kans om je door middel van opleidingen, trainingen en workshops verder te ontwikkelen. Als Young Professionals maak je onderdeel uit van het Young Professionals programma van CBRE Advisory, waar business en pleasure worden gecombineerd. Binnen CBRE Advisory wordt hard gewerkt maar tijd voor ontspanning vinden wij net zo belangrijk. Er worden geregeld activiteiten georganiseerd zoals borrels, bedrijfs-en afdelingsuitjes. Wij bieden je een functie in een enthousiast, jong en gedreven team en een fijne werkomgeving met veel uitdagingen en mogelijkheden om jezelf te ontplooien.

Wat hebben wij jou nog meer te bieden?:
 • Een concurrerend salaris;
 • Een bijna premievrij pensioen;
 • Een sportregeling, waarbij je je kunt aansluiten bij meerdere sportscholen/activiteiten door het hele land;
 • Een laptop;
 • Een iPhone;
 • Een collectief opleidingsprogramma, de CBRE Academy, met veel opleidingen, trainingen en workshops om je verder te kunnen ontwikkelen;
 • 25 vakantiedagen per jaar, met de mogelijkheid om 5 vakantiedagen per jaar bij te kopen;
 • 8% vakantiegeld;
 • Een zeer aantrekkelijke bonusregeling.

Wat wordt je team?
Valuation & Advisory Services vormt de basis van je vastgoedcarrière. Door de vele opdrachten met korte doorlooptijden krijg je een volledig beeld van de ontwikkelingen in de vastgoedmarkt. Valuation & Advisory Services is de een van onze grootste afdelingen en nog steeds groeiende vanwege onze professionele aanpak. We zijn een hecht team van ervaren en gedreven consultants met passie voor het vak waar naast de dagelijkse werkzaamheden zeker ook tijd is voor een borrel of ski trip met het team! 
 
In teams werken wij samen om onze cliënten van hoogwaardig taxatieadvies te voorzien. De sector specialisatie teams bestaan uit zowel Junior, Medior, als Senior Consultants en Directors en worden ondersteund door een Team Assistant. Wij richten ons op de offices, retail, residential, logistics, specialist markets en healthcare markt.

Wie is jouw nieuwe werkgever?
CBRE Advisory is een organisatie waarbij het niet uitmaakt of je een ervaren professional of een jong talent bent, en op welke positie je speelt. We bieden iedereen de vrijheid om kansen te zien en te pakken. We werken hard voor onze successen en vieren die met elkaar, bijvoorbeeld na het sluiten van een deal of tijdens onze wekelijkse borrel. 

Met ruim 100.000 medewerkers verspreid over 500 kantoren in 100+ landen is CBRE wereldwijd marktleider in real estate consultancy. In Nederland werken onze 600 professionals vanuit Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle elke dag aan de mooiste vastgoedprojecten. 

Sinds begin 2019 heeft CBRE Advisory een nieuw hoofdkantoor in de Schinkelbuurt in Amsterdam, genaamd The Core. Een nieuw, innovatief kantoor onder het vijftig jaar oude dak van een voormalige autogarage. Met dit kantoor slaan wij een nieuwe weg in, geven we ondernemerschap de ruimte en werken we intensiever met opdrachtgevers en elkaar samen. 

Solliciteren?
We zien je sollicitatie graag tegemoet! We verzoeken je om een motivatiebrief aan je sollicitatie toe te voegen. Nog vragen? Onze recruiter Anne de Boer beantwoordt ze graag via nlrecruitment@cbre.com of (020) 626 26 91.