Stage Finance
ID de la Vacante
137221
Publicado
19-Sep-2023
Línea de servicio
Advisory Segment
Tipo de función
Tiempo Parcial
Ubicaciones
Amsterdam '- Noord-Holland - Netherlands

Ben jij nog student of net afgestudeerd en op zoek naar een stage en wil je aan de slag bij één van de marktleiders in de vastgoedbranche? Dan biedt CBRE jou de perfecte stageplek! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste kracht die ondersteuning biedt op financieel gebied.


Wat ga je doen?
In deze functie houd jij je onder meer bezig met het aanmaken van handmatige betalingsformulieren, registreren en boeken van facturen en het voorbereiden van diverse rapportages. Je assisteert bij het verwerken van de binnenkomende e-mails en bij het archiveren. Hiernaast word je ingezet ter ondersteuning van de administratieve werkzaamheden van je collega’s, zoals bijvoorbeeld het scannen of kopiëren van documenten of het maken van overzichten.

Het betreft een functie die naar ons idee goed kan worden ingevuld door financiële studenten die een kijkje in de keuken van CBRE Advisory willen nemen.


Wat heb je ons te bieden?

  • Je bent student of net afgestudeerd in een financiële of bedrijfskundige richting op HBO-niveau;
  • Je hebt affiniteit met vastgoed;
  • Je kunt accuraat werken;
  • Je hebt een flexibele en klantgerichte instelling; 
  • Je bent beschikbaar voor een periode van minimaal vier maanden; 
  • Je hebt een zeer goede kennis van Excel;
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.


Wat hebben wij jou te bieden?
Als stagiair(e) bij CBRE krijg je de gelegenheid relevante werkervaring op te doen en (indien van toepassing) jouw scriptie te schrijven. Je wordt hierbij intensief begeleid door collega’s met jarenlange ervaring binnen het commercieel vastgoed. Tijdens je stageperiode zal je actief deel uit maken van het team. 

Er worden geregeld  activiteiten georganiseerd zoals borrels, bedrijfs-en afdelingsuitjes. Wij bieden je een stage in een enthousiast en gedreven team en een fijne werkomgeving met veel uitdagingen en de mogelijkheid om te ontdekken waar je kwaliteiten liggen en welke richting je binnen het vastgoed op wilt gaan.


Wat wordt je team?
Binnen het Property Management team wordt er hard gewerkt en is er een hoog niveau van dienstverlening. Een stapje extra doen voor de klant is vanzelfsprekend, maar waar zeker ook oog is voor elkaar. Balans tussen professionaliteit en het menselijke, sociale component vinden wij heel belangrijk. Het team is een diverse groep professionals met verschillende achtergronden, leeftijden en interesses, met het gemeenschappelijk doel: onze opdrachtgevers van A tot Z servicen.

Property Management is de grootse afdeling binnen CBRE Nederland en bestaat uit 140+ personen. Voor onze nationale en internationale cliënten beheren wij een groot aantal kantoren, bedrijfsruimten en winkelcentra met als belangrijkste doel de waarde van deze vastgoedobjecten te optimaliseren. Onze cliënten zijn particuliere en institutionele beleggers uit zowel binnen- als buitenland. De verantwoordelijkheid over de portefeuille is onderverdeeld in teams. Deze teams behartigen op een proactieve manier de belangen van de opdrachtgever en haar huurders. De teams worden ondersteund door de Business Support Group.


Wie is jouw nieuwe werkgever?
CBRE is een organisatie waarbij het niet uitmaakt of je een ervaren professional of een jong talent bent, en op welke positie je speelt. Wij bieden iedereen de vrijheid om kansen te pakken. Wij werken hard voor onze successen en vieren die met elkaar, bijvoorbeeld na het sluiten van een deal of tijdens onze wekelijkse borrel.

Met ruim 100.000 medewerkers verspreid over 500 kantoren in 100+ landen is CBRE wereldwijd marktleider in real estate consultancy. In Nederland werken onze 600 professionals vanuit Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle elke dag aan de mooiste vastgoedprojecten.

Sinds begin 2019 heeft CBRE een nieuw hoofdkantoor in de Schinkelbuurt in Amsterdam, genaamd The Core. Een nieuw, innovatief kantoor onder het vijftig jaar oude dak van een voormalige autogarage. Met dit kantoor slaan wij een nieuwe weg in, geven we ondernemerschap de ruimte en werken we intensiever met opdrachtgevers en elkaar samen. 


Solliciteren?
Wij kijken uit naar jouw sollicitatie! Zorg dat je bij je sollicitatie naast een CV ook een motivatiebrief toevoegt waar je in aangeeft waarom je voor een vastgoedstage kiest. Nog vragen? Onze recruiter Cato Jaartsveld beantwoordt ze graag via cato.jaartsveld@cbre.com.