Service- och underhållstekniker för att komplettera vårt team!
ID de la Vacante
76017
Publicado
12-Jul-2022
Línea de servicio
GWS Segment
Tipo de función
Tiempo Completo
Ubicaciones
Goeteborg - Vastra Gotalands lan - Sweden

CBRE Global Workplace Solutions, är en ledande global leverantör av bland annat support till verksamheter inom medicinsk forskning.

Vi söker en service/ underhållstekniker för att komplettera vårt team på AstraZeneca i Mölndal. Rollen är en COE-tekniker där arbetsuppgifterna innebär att planera, genomföra och säkerställa ett effektivt underhållsarbete av laboratorieutrustning, i en bransch som är i ständig utveckling och förändring.

Att utföra förebyggande- såväl som avhjälpande underhållsåtgärder kommer att vara en del av det dagliga arbetet. Planera och koordinera med kunder och leverantörer samt att följa upp och uppdatera om nuläget. Kunskap i felsökning och analys för att identifiera om system behöver anpassas eller byggas om. Du kommer att arbeta i både mindre och större team samt självständigt med mycket eget ansvar. Att själv vilja utvecklas och lära sig mer är en förutsättning då vi hantera många olika instrument. Utrustningar som rollen underhåller är t.ex lågtempfrysar, rullindunstare, vågar, centrifuger, diskmaskiner, autoklaver, vakuum pumpar, ren vattens anläggningar,

Om du är nyfiken på ny teknik och en miljö som präglas av en ständig förändring med stora utvecklingsmöjligheter, så kan detta vara ett jobb för dig!

Huvudsakliga arbetsuppgifter

         Säkerställa ett snabbt, flexibelt och kundfokuserad underhållsarbete samtidigt som läkemedelsrelaterade regler och policys efterföljs

         Utföra planerade/ förebyggande underhåll såväl som reaktiva/avhjälpande

         Bidra till utvecklings- och förbättringsarbete för att säkerställa en hög tillgänglighet av teknisk utrustning

         Felsökning på komplexa utrustningar och system med hjälp av såväl intern som extern expertis

         Planera och förbereda besök av samarbetspartners, som utför serviceåtaganden på utrustning i samråd med verksamheten.

         Upprätta, hantera och granska underlag, t.ex. servicerapporter

         Övervaka utrustningens prestanda samt ge rekommendationer kring möjliga förbättringar och nivå på avtal med samarbetspartners som utför underhållstjänster

         Stödja användare i utveckling och utformningen av driftsrutiner, SOP, Change Control och avvikelser, manualer och ritningar

         Genomföra rotorsaksanalys på återkommande fel på utrustningen.

         Delta i möten med kund för att följa upp underhållsaktiviteter samt identifiera möjliga förbättringar

         Följa uppsatta rutiner för hälsa, säkerhet och miljö

         Aktivt bidra till ständig utveckling av en säker och bra arbetsmiljö genom rapportering av tillbud och olyckor.


Krav

  • Vi ser helst att du har relevant utbildning inom automation och/eller underhåll, alternativt har du flerårig erfarenhet av underhålls-/service arbete inom teknisk industri.
  • Erfarenhet från läkemedelssektorn är en fördel och då gärna inom kemi
  • Du är en lagspelare som vill bidra till att teamet lyckas i sina leveranser varje dag
  • Du lever upp till våra värderingar inom RISE
  • Du är kommunikativ och säkerställer att hålla dina kunder uppdaterade löpande
  • Du är strukturerad och har en förmåga att hantera flera aktiva uppdrag samtidigt

Meriterande kunskaper.

  • Erfarenheter som ledare (Team Leader, Supervisor)
  • Erfarenheter från förbättrings arbete (5S, Lean )
  • Planera, koordinator
  • Tidigare erfarenheter från kundmottagning

Om du har några frågor om rollen, vänligen kontakta Conny Frih 0725224206. Arbetsplatsen finns på campus AstraZeneca i Mölndal, sysselsättningen är heltid. Ansök med ditt CV och andra dokument på engelska alternativt på svenska senast. 2022-09-01. Urval av kandidater och intervjuer kommer att ske löpande vilket innebär att rollen kan komma att tillsättas tidigare.


CBRE GWS
CBRE Global Workplace Solutions (GWS) trabaja con los clientes para hacer que los bienes raíces sean un aporte de contribución significativo para la productividad y el rendimiento de la organización. Nuestro modelo de gestión de cuentas es la base de nuestro enfoque centrado en el cliente para ofrecer soluciones integradas de bienes raíces. A cada cliente se le confía un líder dedicado y cuenta con el respaldo de recursos regionales y globales, aprovechando la plataforma más robusta de la industria. CBRE GWS ofrece resultados consistentes y notablemente superiores para nuestros clientes en cada etapa del ciclo de vida, y en todas las industrias y geografías.