(Senior) Consultant Valuations | Healthcare
ID de la Vacante
59244
Publicado
03-Mar-2023
Línea de servicio
Advisory Segment
Tipo de función
Tiempo Completo
Ubicaciones
Amsterdam '- Noord-Holland - Netherlands
***Alleen reageren als je de Nederlandse taal beheerst op Level C1***
***Only respond if you speak the Dutch language at Level C1***

Ben jij die gedreven (Senior) Consultant die zijn/haar carrière een nieuwe boost wil geven? Dan biedt ons team Valuation & Advisory Services in Amsterdam je de perfecte plek!

Wat ga je doen?
De Nederlandse zorgmarkt is volop in ontwikkeling. De overheid stimuleert marktwerking in de zorgsector en vastgoed wordt steeds belangrijker in de bedrijfsvoering van zorginstellingen. Er ontstaan nieuwe (commerciële) zorgconcepten, (vrij toegankelijke) zorgfuncties worden steeds vaker geclusterd en de beleggingsmarkt voor zorgvastgoed groeit snel. Binnen onze Valuation & Advisory Services afdeling houdt het groeiende specialistische Healthcare team zich bezig met taxatie- en advieswerkzaamheden rondom onder andere particuliere en intramurale woonzorgvoorzieningen, aanleunwoningen, eerstelijns gezondheidscentra, ziekenhuizen en kinderopvanglocaties. Als onderdeel van dit team krijg je de kans om je breed in de (zorg)vastgoedsector te ontwikkelen en mee te groeien in de organisatie.

Als (Senior) Consultant binnen het Healthcare team ga je je zelfstandig en in teamverband bezighouden met de uitvoering van taxaties en analyses in opdracht van (inter)nationale banken, particuliere en institutionele beleggers, gemeenten, eigenaar-gebruikers en zorginstellingen. De werkzaamheden komen voort uit zowel grootschalige portefeuilleopdrachten als incidentele taxaties en bestaan onder meer uit het bezichtigen van het te taxeren onroerend goed, het bepalen van verschillende waarden en scenario’s en het opstellen van berekeningen en rapporten. Je zal meewerken aan klantpresentaties en offertes, analyseert marktgegevens en identificeert kansen in de markt op basis waarvan je meedenkt over de ontwikkeling van onze dienstverlening. 

Wat heb je ons te bieden?
  • Je bent in het bezit van een afgeronde HBO of WO opleiding in een bij voorkeur vastgoedgerelateerde, financiële of (bedrijfs-)economische richting;
  • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in het taxeren van vastgoed;
  • Je hebt een grote affiniteit met commercieel vastgoed, zorgvastgoed in het bijzonder;
  • Je bent bij voorkeur ingeschreven als Register-Taxateur bij het NRVT en je bent lid van de RICS of je bent bereid om deze trajecten te volgen; 
  • Je hebt talent voor het analyseren van problemen, het vinden van een passende oplossing en het geven van een goed advies; 
  • Je hebt een commerciële instelling en vindt het leuk om te werken en bouwen aan je eigen netwerk binnen de sector; 
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wat hebben we jou te bieden?
Bij CBRE Advisory werk je samen met allerlei verschillende specialisten aan een gedegen totaaladvies. Professionals met een commerciële, financiële, bouwkundige en ook creatieve achtergrond, allemaal met dezelfde drive voor vastgoed. 

Als professional bieden we bovendien uitgebreide mogelijkheden om je enerzijds te ontwikkelen op je leidinggevende kwaliteiten en/of anderzijds je als specialist (thought leadership) te ontplooien. Via ons collectieve opleidingsprogramma, de CBRE Academy, maar ook via individuele coachingstrajecten of door het volgen van een ASRE opleiding. Zo stellen we je in staat om meerwaarde te creëren: voor ons bedrijf én voor je eigen carrière.

Wie wordt je team?
De sectorteams binnen Valuation & Advisory Services bestaan uit zowel Junior, Medior, als Senior Consultants en Directors en worden ondersteund door een Team Assistant. Gezien de huidige ontwikkelingen in de zorgvastgoedmarkt is het sectorteam Healthcare groeiende. We zijn een hecht team van ervaren en gedreven consultants met passie voor het vak. Naast hard werken en zorgen dat de deadlines worden gehaald maken we ook tijd voor leuke activiteiten met het team.

Zorgvastgoed is verankerd in de hele organisatie en er wordt veel kennis gedeeld en samengewerkt met specialistische Healthcare teams van andere afdelingen binnen CBRE Advisory, zoals Development Services en Capital Markets.

Wie wordt je nieuwe werkgever?
Bij CBRE Advisory maakt het niet uit of je een ervaren professional of een jong talent bent en op welke positie je speelt. We bieden iedereen de vrijheid om kansen te pakken. We werken hard voor onze successen en vieren die met elkaar, bijvoorbeeld na het behalen van een belangrijke deadline of tijdens onze wekelijkse borrel. 

Met ruim 100.000 medewerkers verspreid over 500 kantoren in 100 landen is CBRE wereldwijd marktleider in real estate consultancy. In Nederland werken onze 600 professionals vanuit Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle elke dag aan de mooiste vastgoedprojecten.

Sinds begin 2019 heeft CBRE Advisory een nieuw hoofdkantoor in de Schinkelbuurt in Amsterdam, genaamd The Core. Een innovatief gebouw onder het vijftig jaar oude dak van een voormalige autogarage.

Solliciteren?
We kijken uit naar jouw sollicitatie! Zorg dat je bij je sollicitatie ook een motivatiebrief toevoegt waarin je aangeeft waarom je kiest voor (Senior) Consultant Healthcare binnen het Valuation & Advisory Services team. Nog vragen? Onze recruiter Anne de Boer beantwoordt ze graag via nlrecruitment@cbre.com of (020) 626 26 91.