Monteur Elektrotechniek
ID de la Vacante
37693
Publicado
16-Jun-2022
Línea de servicio
GWS Segment
Tipo de función
Tiempo Completo
Ubicaciones
Haarlem '- Noord-Holland - Netherlands

Als Monteur Elektrotechniek ben je onderdeel van het CBRE team op de locatie van MSD in Haarlem. In deze functie draag jij zorg voor een correcte werking, een maximale beschikbaarheid en het onderhoud van alle voorkomende gebouw- en terreininstallaties. .

MSD is uitgegroeid tot een dynamisch productie- en distributiecentrum voor Europa en andere werelddelen. Lokale activiteiten in Nederland worden vanuit het Nederlandse hoofdkantoor in Haarlem, waar je onsite werkzaam zal zijn, gecoördineerd. Vanuit Haarlem worden 2.500 verschillende (verpakkingen van) geneesmiddelen en vaccins naar meer dan 140 landen gedistribueerd. Haarlem staat bekend als dé flexibele verpakkingslocatie in Europa, aangezien er snel geschakeld wordt tussen het verpakken van verschillende geneesmiddelen met uiteenlopende verpakkingen. Het CBRE team op locatie bestaat uit 8 soft service medewerkers en 30 hard service medewerkers. Het betreft een nieuw, fris en divers team.

Naast het oplossen van technische storing en het onderhoudsbeheer krijg je ook te maken met bijvoorbeeld het uitvoeren van periodieke controles en inspecties. Interesse? Solliciteer nu!

Wat ga je doen?

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van alle voorkomende gebouw- en terreininstallaties. Het is een functie met diverse werkzaamheden. Naast het oplossen van technische storingen en het genoemde beheer van onderhoud draag je ook verantwoordelijkheid voor andere taken, zoals het uitlezen en analyseren van data uit het BMS (Building Maintenance System), het uitvoeren van periodieke controles en inspecties en het signaleren van afwijkingen of onregelmatigheden aan installaties. Daarnaast adviseer jij over eventueel aanvullend of projectmatig onderhoud en begeleid je werknemers en subcontractors.

Veiligheid is een van de belangrijkste waarde. Als Monteur Elektrotechniek draag je bij aan het toezien en sturen op een veilige werkomgeving en veilige uitvoering van het werk. Hierbij werk je in lijn met de geldende HSE richtlijnen van MSD alsmede CBRE en werk je nauw samen met de afdeling QHSE. In deze functie vindt frequent werkoverleg plaats waarin ruimte is voor het delen van ervaringen, suggesties, problemen en best-practices.

Wat heb jij te bieden?

 • Een MBO diploma in de richting elektrotechniek;
 • Aanvullende, valgerichte cursussen of opleidingen zien wij als een pré;
 • Je hebt relevante ervaring met storings- en onderhoudswerkzaamheden;
 • Je bent in het bezit van VCA VOL en NEN 3140 VP (of bereid deze op de korte termijn te halen);
 • Kennis van Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Dit hebben wij jou te bieden!

 • ​​​Startsalaris van € 2.500,- tot € 3.300,- bruto per maand afhankelijk van kennis en ervaring;
 • VCA-VOL (of bereid deze op de korte termijn te halen);
 • Laptop en telefoon;
 • Reiskostenvergoeding, stand-by vergoeding en uitrukvergoeding;
 • Vaste pensioenregeling én optionele collectieve ziektekostenverzekering;
 • 8,33% Vakantiegeld, 25 vaste verlofdagen, tot 10 verlofdagen aan te kopen én 2 bonus verlofdagen bij 1 jaar niet ziek;
 • Uitgebreid onboarding en trainingsprogramma bij MSD
 • Ontwikkelingsmogelijkheden middels de CBRE Academy of externe opleiders.

Over CBRE Global Workplace Solutions

CBRE Global Workplace Solutions is wereldwijd markleider in geïntegreerd technisch, facilitair, vastgoed- én projectmanagement. Wij laten de vastgoedportfolio en de medewerkers van onze klanten excelleren. Wij geloven namelijk dat het creëren van een optimale werkplek waarde toevoegt, zoals een hogere productiviteit en gezondere medewerkers. Met een achtergrond in techniek, facilitair management, vastgoed- of projectmanagement vind je bij Global Workplace Solutions vanzelfsprekend een inspirerende werkomgeving, waar je op het allerhoogste niveau kunt werken met grote, nationale en internationale klanten.

Solliciteren

Graag ontvangen wij jouw CV en motivatiebrief door te reageren via de button. Nog vragen? Neem contact op met Anniek Kahmann via anniek.kahmann@cbre.com.


#indeedgwsnl

CBRE GWS
CBRE Global Workplace Solutions (GWS) trabaja con los clientes para hacer que los bienes raíces sean un aporte de contribución significativo para la productividad y el rendimiento de la organización. Nuestro modelo de gestión de cuentas es la base de nuestro enfoque centrado en el cliente para ofrecer soluciones integradas de bienes raíces. A cada cliente se le confía un líder dedicado y cuenta con el respaldo de recursos regionales y globales, aprovechando la plataforma más robusta de la industria. CBRE GWS ofrece resultados consistentes y notablemente superiores para nuestros clientes en cada etapa del ciclo de vida, y en todas las industrias y geografías.