Maintenance Engineer
ID de la Vacante
45234
Publicado
23-Dic-2021
Línea de servicio
GWS Segment
Tipo de función
Full-time
Ubicaciones
The Hague '- Zuid-Holland - Netherlands
Voor onze klant COA (Centraal Orgaan voor Asielzoekers) ga jij op de verschillende locaties werken als Maintenance Engingeer! Interesse? Lees snel verder over deze uitdagende job!

Zo ga jij waarde toevoegen!
Als Maintenance Engineer ben jij dé lead voor het ontwikkelen en optimaliseren van onderhoud, vervanging en verbeter sconcepten voor technische gebouw gebonden en terreininstallaties. Hierbij werk je nauw samen met de diverse stakeholders. Hierbij identificeer je risico’s samenhangend met het onderhoud en bepaal je noodzakelijke maatregelen.

In deze functie maak je deel uit van het technisch team dat voor de handelslocaties van COA verantwoordelijk is voor het assetmanagement van gebouw- en terreininstallaties. Op elk van deze locaties werk je samen met de site manager en de subject matter experts, alsmede met de technisch specialisten.

In de functie van Maintenance Engineer ben jij verantwoordelijk voor het opstellen en implementeren van optimalisatie processen om het budget, de kwaliteit en de onderhoudsplanning te verbeteren met als doel de kostenefficiency te bevorderen, het verhogen van beschikbaarheid en betrouwbaarheid en het optimaliseren van de levensduurverwachting van assets. Het beheer en opstellen van de meerjarenonderhoudsplannen op basis van de NEN 2767 methodiek behoort ook tot jou taak. Verder draag je zorg voor de juiste administratie (compliance) van de utillities en gerelateerde assets via FMP én heb hiervoor een SPOC rol.

Als Maintenance Engineer ben je onderzoekend ingesteld en beschik je over sturende en coördinerende vaardigheden. Een echte teambuilder die goed binnen een team kan functioneren.

Wat heb je ons te bieden?
 • Een HBO (of hoger) diploma in een technische richting.
 • Je bent bekend met de wet- en regelgeving omtrent installaties.
 • Je hebt ervaring met het werken een CMMS (zoals bijvoorbeeld O-Prognose).
 • Het werken met grote hoeveelheden data schrikt je niet af.
 • Je hebt ervaring met risico gebaseerd onderhoud, O-prognose en/of NEN 2767 methodiek.
 • Je hebt een goede kennis van de Nederlands en Engelse taal in woord en schrift.
 • Locaties: je werkt in regio Den Haag.

Dit hebben wij jou te bieden!
 • Startsalaris €3.500,- tot €4.600,- bruto/maand (afhankelijk van werkervaring)
 • Vaste pensioenregeling én optionele collectieve ziektekosten- en woonhuisverzekeringen
 • 8,33% Vakantiegeld, 25 vaste verlofdagen, tot 10 verlofdagen aan te kopen én 2 bonus verlofdagen bij 1 jaar niet ziek!
 • Reiskostenvergoeding
 • Laptop + iphone
 • Ontwikkelingsmogelijkheden middels de GWS Academy of externe opleiders

Over CBRE Global Workplace Solutions
CBRE Global Workplace Solutions is wereldwijd markleider in geïntegreerd technisch, facilitair, vastgoed- én projectmanagement. Wij laten de vastgoedportfolio en de medewerkers van onze klanten excelleren. Wij geloven namelijk dat het creëren van een optimale werkplek waarde toevoegt, zoals een hogere productiviteit en gezondere medewerkers. Met een achtergrond in techniek, facilitair management, vastgoed- of projectmanagement vind je bij Global Workplace Solutions vanzelfsprekend een inspirerende werkomgeving, waar je op het allerhoogste niveau kunt werken met grote, nationale en internationale klanten.

Solliciteren
Graag ontvangen wij jouw CV en motivatiebrief door te reageren via onderstaande button. Nog vragen? Mail naar: fleur.vanmourik@cbre.com.
CBRE GWS
CBRE Global Workplace Solutions (GWS) trabaja con los clientes para hacer que los bienes raíces sean un aporte de contribución significativo para la productividad y el rendimiento de la organización. Nuestro modelo de gestión de cuentas es la base de nuestro enfoque centrado en el cliente para ofrecer soluciones integradas de bienes raíces. A cada cliente se le confía un líder dedicado y cuenta con el respaldo de recursos regionales y globales, aprovechando la plataforma más robusta de la industria. CBRE GWS ofrece resultados consistentes y notablemente superiores para nuestros clientes en cada etapa del ciclo de vida, y en todas las industrias y geografías.