Maintenance Engineer Elektrotechniek
ID de la Vacante
82734
Publicado
02-Ene-2023
Línea de servicio
GWS Segment
Tipo de función
Tiempo Completo
Ubicaciones
Sassenheim '- Zuid-Holland - Netherlands

Als Maintenance Engineer Elektrotechniek bij CBRE GWS ga jij onsite voor onze klant AkzoNobel in Sassenheim werken. Je maakt hierbij deel uit van het CBRE team dat verantwoordelijk is voor het beheer en onderhoud van gebouw- en terreininstallaties.

AkzoNobel is een internationale onderneming die diverse soorten verf en coatings produceert voor bedrijven en klanten. De site in Sassenheim heeft een productielocatie, research & development (laboratorium) en kantoorruimtes. Het team van CBRE GWS op locatie bestaat uit ongeveer 24 personen en bekleed zowel hard- als soft services.

Het is een veelzijdige functie binnen een dynamisch omgeving waarin veiligheid belangrijk is. Wil jij deel uitmaken van het team, solliciteer nu!


Wat ga je doen?

Als Maintenance Engineer Elektrotechniek bij AkzoNobel werk je nauw samen met je collega’s in het CBRE Maintenance team voor de uitvoering van de onderhoudsplannen. Je gaat alle relevante onderhoudsaspecten inregelen voor nieuw te bouwen, uit te breiden of te verwijderen civiele installaties. Dit doe je zodat de onderhoudsorganisatie van CBRE GWS direct na ingebruikname het onderhoud optimaal kan uitvoeren of een opgeschoond systeem heeft bij verwijdering.

Jouw toegevoegde waarde zit hem in het proactief aanleveren van onderhoudsinformatie, maar ook in het inbrengen, wijzigen of verwijderen van technische objecten in het CMMS. Daarnaast zit de toegevoegde waarde ook in onderhoudsplannen, reservedelen, bill’s of materials (BOM’s) en het verwerken van onderhoud gerelateerde documenten vanuit projecten. Als Maintenance Engineer Elektrotechniek zal je controleren op de naleving van wet- en regelgeving en van technische standaarden van installaties in zowel het ontwerp als bij de oplevering. Ook beoordeel je de reliability en maintainability van aangeleverde ontwerpvoorstellen en eventuele verbeteringsvoorstellen. Daarnaast zal je nieuwe op risico’s gebaseerde Onderhoud Control Matrixen (OHCM’s) en change controls opstellen.

Aanvullend heb je een belangrijke functie in de overdracht en communicatie van nieuwe, verwijderde en/of gewijzigde objecten, onderhoudsplannen, contracten, BOM’s en/of reservedelen naar de onderhoudsorganisatie. Hierbij verzorg je de inhoud van contracten met contractpartners en voer je inspecties of audits uit bij toeleveranciers. Tot slot beoordeel je overdrachtsdocumenten en informatie t.b.v. restpuntenlijsten.


Wat heb je ons te bieden?


In de dienstverlening die CBRE GWS haar klanten biedt, staan kwaliteit en service voorop. Voor jou betekent dit, dat houding en attitude een doorslaggevende factor vormt voor CBRE in de keuze voor onze nieuwe collega.

Idealiter neem jij daarnaast het volgende mee:

 • HBO werk en denkniveau in de richting van Elektrotechniek;
 • VCA-VOL (of bereid deze op de korte termijn te halen);
 • Je hebt aantoonbare ruime werkervaring met maintenance engineering, risico gebaseerd onderhoud en/of servicecontracten;
 • Kennis van CMMS is een pré;
 • Sterke kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.


Dit hebben wij jou te bieden!

 • Een startsalaris tussen de €2.800,- en € 3.700,- (afhankelijk van kennis en ervaring);
 • Laptop en iPhone;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Vaste pensioenregeling én optionele collectieve zorg- en woonhuisverzekeringen;
 • 8,33% Vakantiegeld, 25 vaste verlofdagen, tot 10 verlofdagen aan te kopen én 2 bonus verlofdagen bij 1 jaar niet ziek;
 • Uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden middels de GWS Academy of externe opleiders. Over CBRE Global Workplace Solutions

CBRE Global Workplace Solutions is wereldwijd markleider in geïntegreerd technisch, facilitair, vastgoed- én projectmanagement. Wij laten de vastgoedportfolio en de medewerkers van onze klanten excelleren. Wij geloven namelijk dat het creëren van een optimale werkplek waarde toevoegt, zoals een hogere productiviteit en gezondere medewerkers. Met een achtergrond in techniek, facilitair management, vastgoed- of projectmanagement vind je bij Global Workplace Solutions vanzelfsprekend een inspirerende werkomgeving, waar je op het allerhoogste niveau kunt werken met grote, nationale en internationale klanten.


Solliciteer!

Graag ontvangen wij jouw CV en motivatiebrief door te reageren via de ‘apply’ button. 


#indeedgwsnl