Head of QHSE
ID de la Vacante
75559
Publicado
30-Sep-2022
Línea de servicio
GWS Segment
Tipo de función
Tiempo Completo
Ubicaciones
Copenhagen - Hovedstaden - Denmark

Ønsker du at blive en del af CBRE Global Workplace Solutions, hvis kunder rangerer blandt de største og mest kendte virksomheder? Vil du være med til at opretholde vores høje serviceniveau, og medvirke til fortsat at udvikle vores afdeling og tage det til nye højder? Så er dette job måske noget for dig.

Vi søger en leder af QHSE til at drive og lede et dedikeret og kompetent team bestående af to QHSE medarbejdere, samt to ledere, der befinder sig spredt over Danmark i en hurtigt voksende virksomhed. Som følge heraf er et vigtigt aspekt i denne stilling stærke ledelseskompetencer og en solid forståelse for hvordan man leder/guider og udvikler sit team.

I CBRE får du muligheden for at blive en del af en spændende virksomhed fokuseret på bæredygtighed og innovation, der er på en yderst ambitiøs rejse. Rejsen tager du sammen med passionerede, ambitiøse og yderst kompetente kollegaer, der hver dag bidrager til et godt fællesskab hvor respekt og integritet er nøgleord.  

CBRE GWS er på en signifikant vækst rejse der for nyligt er blevet udvidet med erhvervelsen af teknisk service partner Intego med 930 medarbejdere, et bæredygtig servicesortiment af mange tekniske færdigheder/servicer og kunder rundt omkring i hele Danmark.

Stillingen refererer til den administrerende direktør i CBRE GWS Danmark.

De primære opgaver i stillingen byder på

Du bliver ansvarlig for udviklingen af QHSE afdelingen samt strategi og interessentrelationer i hele organisationen. Herunder bliver dine specifikke opgaver at

 • Lede det danske CBRE GWS QHSE team
 • Udvikle og implementere de relevante kompetencer, QHSE strategier og processer i den danske virksomhed på linje med koncernens overordnede strategier, politikker og processer.
 • Etablere samarbejde med relevante interessenter, for at sikre virksomheden de bedste arbejdsprocesser gennem vedvarende forbedringer.
 • Sikre den fortsatte integration af CBRE Intego til CBRE GWS.

For at kunne lykkes i stillingen, forventer vi at du:

 • Har erfaring med at lede et team og formår at motivere og udvikle medarbejderne
 • Har erfaring med FM industrien eller relaterede områder med relation til hard service, produktion og vedligeholdelse
 • Er pragmatisk i din tilgang til QHSE området og forstå at sætte det i en forretningskontekst
 • Har erfaring fra lignende type stilling på senior ledelsesniveau, med dokumenterede resultater
 • Har en relevant uddannelse, eventuelt inden for det tekniske område
 • Gode kommunikative egenskaber såvel mundtligt som skriftligt på både dansk og engelsk

Virksomhedens kultur er karakteriseret ved et dynamisk arbejdsliv, hvor samarbejde, kommunikation og humor er essentielle faktorer for succes. Derfor er det vigtigt, at du trives i et miljø hvor samarbejde er i højsædet, samtidigt med, at du skal kunne arbejde selvstændigt og ansvarsfuldt når det kræves. Da CBRE GWS er i vækst, er det nødvendigt at du forstår at navigere og udnytte muligheder i et konstant forandrende miljø, samtidigt med at balancere regelmæssighed og driftsmæssige krav.   

Vi tilbyder:

 • En alsidig stilling i en international virksomhed
 • Gode karrieremuligheder
 • En aktiv personaleforening
 • Løn i forhold til kvalifikationer, herunder pensionsordning samt ulykkesforsikring og sundhedssikring

Arbejdssted: København (med rejseaktivitet i Danmark)

Ugentlig arbejdstid: 37 timer

Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Bliv vores nye medarbejder:

Hvis du mener ovenstående kunne være noget for dig, vil vi se frem til at modtage din ansøgning og CV. Vi indkalder løbende til samtale, hvorfor vi opfordrer dig til at ansøge hurtigst muligt. Der er ansøgningsfrist d. 31 August 2022.

Alle ansøgninger skal ske via vores e-rekrutteringsportal.

Vi er engagerede i mangfoldighed og opfordrer alle interesserede uanset køn, alder, oprindelse, hudfarve og lign. til at søge stillingen

Ønsker du yderligere information, eller har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte ansættende leder: Michael Rusborg på Michael.rusborg@cbre.com

Forvent forlænget svar tid i Juli måned på grund af sommerferie periode.