DataCenter Facility Engineer
ID de la Vacante
52439
Publicado
13-Oct-2022
Línea de servicio
GWS Segment
Tipo de función
Tiempo Completo
Ubicaciones
Amsterdam '- Noord-Holland - Netherlands

Als Data Center Facility Engineer maak jij onderdeel uit van een contractteam. Dit doe je bij een datacenter in Amsterdam.

Waar kom je te werken?

Samen met het team, draag jij de verantwoordelijkheid voor de beschikbaarheid, het onderhoud en het optimaal operationeel functioneren van een Datacenter van een van onze klanten.

Contract 
Je bent betrokken bij het monitoren en bewaken van de kritische HVAC- en elektrotechnische installatie en zorgt ervoor dat preventief en correctief onderhoud tijdig en correct wordt uitgevoerd. Je bent succesvol als je de contractueel overeengekomen KPI’s behaald, de klant tevreden houdt en continu kansen en verbeteringen weet te realiseren. Je bent administratief goed onderlegd en weet hierdoor kwalitatief goede en inhoudelijke rapportages over de gedane werkzaamheden aan te leveren.

Kwaliteit 
Je zorgt met jouw team voor een optimale naleving van de QHSE-vereisten. Je ziet erop toe dat de externe dienstverleners (Subcontractors) ook via deze vereisten hun werk doen. De eventuele risico’s en gevaren rapporteer je in de QHSE Management Portal. Daarnaast deel je best practices en innovatie en zorg je ervoor dat er continu efficiëntie wordt bereikt. Je weet de klant iedere keer te verrassen door de kansen die jij weet te signaleren.


Wat heb je nodig om als Data Center Facility Engineer aan de slag te gaan?

        Een MBO-diploma in de richting van Elektrotechniek of Werktuigbouwkunde;

        Aanvullende diploma’s zoals NEN 3140, NEN 3840, Koeltechnicus en/of F-gassen zijn een pré;

        Goede beheersing van Nederlandse taal en Engelse taal is een must;

        Bereidt tot het draaien van consignatiediensten;

        Je bent enthousiast, gemotiveerd en flexibel;

        Bekend met HSE-voorschriften, SLA’s en KPI’s;

        Je bent klant en oplossingsgericht. 

Wat hebben we jou te bieden?

        Marktconform salaris op basis van kennis en ervaring;

        Vaste pensioenregeling én optionele collectieve ziektekosten- en woonhuisverzekeringen;

        8,33% Vakantiegeld, 25 vaste verlofdagen, tot 10 verlofdagen aan te kopen én 2 bonus verlof-dagen bij 1 jaar niet ziek;

        Ontwikkelingsmogelijkheden middels de GWS Academy of externe opleiders.

Wat maakt het leuk om voor CBRE Global Workplace Solutions (GWS) te werken?

CBRE Global Workplace Solutions is wereldwijd markleider in geïntegreerd technisch, facilitair, vastgoed- én projectmanagement. Wij laten de vastgoedportfolio en de medewerkers van onze klanten excelleren. Wij geloven namelijk dat het creëren van een optimale werkplek waarde toevoegt, zoals een hogere productiviteit en gezondere medewerkers. Met een achtergrond in techniek, facilitair management, vastgoed- of projectmanagement vind je bij Global Workplace Solutions vanzelfsprekend een inspirerende werkomgeving, waar je op het allerhoogste niveau kunt werken met grote, nationale en internationale klanten.


Ben jij de Data Center Facility Engineer die we zoeken?

Graag ontvangen we jouw CV en motivatiebrief door te reageren via onderstaande button. Heb je nog aanvullende vragen? Neem contact op met Wouter Hooijmans via wouter.hooijmans@cbre.com

#indeedgwsnl
CBRE GWS
CBRE Global Workplace Solutions (GWS) trabaja con los clientes para hacer que los bienes raíces sean un aporte de contribución significativo para la productividad y el rendimiento de la organización. Nuestro modelo de gestión de cuentas es la base de nuestro enfoque centrado en el cliente para ofrecer soluciones integradas de bienes raíces. A cada cliente se le confía un líder dedicado y cuenta con el respaldo de recursos regionales y globales, aprovechando la plataforma más robusta de la industria. CBRE GWS ofrece resultados consistentes y notablemente superiores para nuestros clientes en cada etapa del ciclo de vida, y en todas las industrias y geografías.