Besturingsinstallatie Specialist
ID de la Vacante
77205
Publicado
04-Jul-2023
Línea de servicio
GWS Segment
Tipo de función
Tiempo Parcial
Ubicaciones
Haarlem '- Noord-Holland - Netherlands

Als Besturingsinstallatie Specialist bij CBRE GWS ga jij onsite voor onze klant MSD in Haarlem werken. Je bent verantwoordelijk voor betreffende (kritische) installatiegroep.  

MSD is uitgegroeid tot een dynamisch productie- en distributiecentrum voor Europa en andere werelddelen. Lokale activiteiten in Nederland worden vanuit het Nederlandse hoofdkantoor in Haarlem, waar je onsite werkzaam zal zijn, gecoördineerd. Vanuit Haarlem worden 2.500 verschillende (verpakkingen van) geneesmiddelen en vaccins naar meer dan 140 landen gedistribueerd. Haarlem staat bekend als dé flexibele verpakkingslocatie in Europa, aangezien er snel geschakeld wordt tussen het verpakken van verschillende geneesmiddelen met uiteenlopende verpakkingen. Het CBRE team op locatie bestaat uit 8 soft service medewerkers en 30 hard service medewerkers. Het betreft een nieuw, fris en divers team.

Het is een technische functie binnen een dynamisch omgeving waarin veiligheid belangrijk is. Wil jij deel uitmaken van het team, solliciteer nu!


Wat ga je doen?

Als Besturingsinstallatie Specialist draag je verantwoordelijkheid voor 1 van de 3 de installatiegroepen (Koel en Verwarming installaties / Brandinstallaties / Besturingen). Je neemt de lead samen met de Technicians en vertegenwoordigt de betreffende service line. De wet- en regelgeving en de MSD voorschriften dien jij te borgen. Je zorgt voor een goede conditie en prestatie van de installaties. Hierbij bepaal je de conditie, maakt storings-analyses van installaties en maakt een verbeterplan. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het borgen en begeleiden van de uitvoer van preventief onderhoud, correctief onderhoud en inspecties. De technische documentatie wordt door jou beheerd.

Aanvullend leg je jouw kennis vast en verzorg je trainingen voor de Technicians. Deze kennis pas je ook toe bij onderhoudsplannen en projecten. Tot slot, ondersteun je bij audits en inspecties.


Wat heb je ons te bieden?


In de dienstverlening die CBRE GWS haar klanten biedt, staan kwaliteit en service voorop. Voor jou betekent dit, dat houding en attitude een doorslaggevende factor vormt voor CBRE in de keuze voor onze nieuwe collega.

Idealiter neem jij daarnaast het volgende mee:

 • MBO - HBO werk en denkniveau;
 • Specialistische kennis van 1 van de 3 betreffende installatiegroepen;
 • VCA-VOL (of bereid deze op de korte termijn te halen);
 • Actuele kennis van het vakgebied en de wet- en regelgeving;
 • Ben je analytisch en communicatief vaardig;
 • Ervaring met SAP;
 • Sterke kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Dit hebben wij jou te bieden!

 • Een salaris tussen de €4.500,- en €5.500 per maand op basis van 40 uur, afhankelijk van kennis en ervaring;
 • Laptop en iPhone;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Vaste pensioenregeling én optionele collectieve zorg- en woonhuisverzekeringen;
 • 8,33% Vakantiegeld, 25 verlofdagen, 12 ADV dagen en tot 10 verlofdagen aan te kopen én 2 bonus verlofdagen bij 1 jaar niet ziek;
 • Een contract voor 32 uur in de week;
 • Uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden middels de GWS Academy of externe opleiders.


Over CBRE Global Workplace Solutions

CBRE Global Workplace Solutions is wereldwijd martkleider in geïntegreerd technisch, facilitair, vastgoed- én projectmanagement. Wij laten de vastgoedportfolio en de medewerkers van onze klanten excelleren. Wij geloven namelijk dat het creëren van een optimale werkplek waarde toevoegt, zoals een hogere productiviteit en gezondere medewerkers. Met een achtergrond in techniek, facilitair management, vastgoed- of projectmanagement vind je bij Global Workplace Solutions vanzelfsprekend een inspirerende werkomgeving, waar je op het allerhoogste niveau kunt werken met grote, nationale en internationale klanten.


Solliciteren!

Graag ontvangen wij jouw CV en motivatiebrief door te reageren via de ‘apply’ button. Voor vragen kun je mailen naar Tommy van Thienen via tommy.vanthienen@cbre.com.


#indeedgwsnl