Werkstudent Finance Administratie
Job ID
71655
Posted
23-Jun-2022
Service line
GWS Segment
Role type
Part-time
Areas of Interest
Accounting/Finance, Administrative
Location(s)
Amsterdam '- Noord-Holland - Netherlands
Wil jij werkervaring opdoen en ben je opzoek naar een bijbaan? Als werkstudent bij ons Projectbureau leer je snel veel over de (financiële) administratie rondom huisvestingstrajecten! Wij zijn per direct op zoek naar ondersteuning van ons team voor 16 – 24 uur per week.

Wat ga je doen?
Het Projectbureau werkt voor verschillende afdelingen die zich bezig houden met huisvestingsvraagstukken. Je zal je bezig houden met de (financiële) administratie rondom al onze projecten:
 • Ondersteuning bij de maandelijkse facturatie (opstellen en versturen van facturen, debiteurenbeheer);
 • Het maken van correcties en aanpassingen in de uren administratie;
 • Verwerking van verlofaanvragen in de planning;
 • Het maken van overzichten/rapportages;
 • Verwerking en versturen van bestellingen via ons online platform;
 • Inboeken van facturen van onze opdrachtgevers;
 • Aanmaken van projecten;
 • Etc.

Als werkstudent zal je veel ad-hoc werkzaamheden op pakken. Je staat stevig in je schoenen, maar bent ook open en toegankelijk.

Wat heb je ons te bieden?
 • Je doet een mbo/hbo-opleiding in een administratieve/financiële richting;
 • Je bent nauwkeurig en punctueel;
 • Je bent servicegericht en bent leergierig ingesteld;
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden;
 • Je houdt van samenwerken;
 • Je hebt een flexibele en klantgerichte instelling, een collegiale houding, verantwoordelijkheidsgevoel en doorzettingsvermogen.

Wat hebben wij jou te bieden?
Bij CBRE werk je samen met allerlei verschillende specialisten aan een gedegen totaaladvies. Professionals met een commerciële, financiële, bouwkundige of zelfs creatieve achtergrond, en allemaal met dezelfde drive voor vastgoed. 

Onze organisatie is dus de perfecte plek om je professioneel en persoonlijk te ontwikkelen.
Binnen CBRE wordt hard gewerkt maar tijd voor ontspanning vinden wij net zo belangrijk. Er worden geregeld activiteiten georganiseerd zoals borrels, bedrijfs-en afdelingsuitjes. Wij bieden je een functie in een enthousiast, jong en gedreven team en een fijne werkomgeving met veel uitdagingen en mogelijkheden om jezelf te ontplooien.

Wat wordt je team?
Binnen het Projectbureau wordt hard gewerkt; onze mensen zijn heel loyaal aan het team en de opdrachtgevers. Wij helpen elkaar uit de brand, staan voor elkaar klaar en halen alles uit de kast om samen een goed resultaat neer te zetten. 

Het Projectbureau werkt voor de business lines Advisory & Transaction Services (A&T) en Development Services (DS). 

De business line Advisory & Transaction Services Occupier is een platform binnen CBRE waarin al onze dienstverlening aan eindgebruikers samenkomt. Binnen deze business werken ruim 100 gedreven teamleden die elke dag gaan voor het beste resultaat voor onze cliënten. Van integraal huisvesting – en transactieadvies tot het ontwerpen en inrichten van kantooromgevingen. Cliënten van CBRE worden binnen A&T ondersteund in het behalen van hun business doelstellingen door middel van inventieve vastgoedtotaaloplossingen; waarbij de full service capability van A&T haar cliënten van A tot Z kan ontzorgen.

Development Services bestaat uit een grote groep specialisten op het gebied van installatietechniek, architectuur, bouwkosten, business cases, duurzaamheid, brandveiligheid en constructies. Het team werkt samen met weer andere teams van makelaars en beheerders. Samen maken we voor onze opdrachtgevers plannen voor het renoveren en her ontwikkelen van commercieel vastgoed. Plannen die we vervolgens ook zelf uitvoeren.

Wie is jouw nieuwe werkgever?
CBRE is een organisatie waarbij het niet uitmaakt of je een ervaren professional of een jong talent bent, en op welke positie je speelt. We bieden iedereen de vrijheid om kansen te zien en te pakken. We werken hard voor onze successen en vieren die met elkaar, bijvoorbeeld na het sluiten van een deal of tijdens onze wekelijkse borrel. 

Met ruim 100.000 medewerkers verspreid over 500 kantoren in 100+ landen is CBRE wereldwijd marktleider in real estate consultancy. In Nederland werken onze 600 professionals vanuit Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle elke dag aan de mooiste vastgoedprojecten. 

Sinds begin 2019 heeft CBRE een nieuw hoofdkantoor in de Schinkelbuurt in Amsterdam, genaamd The Core. Een nieuw, innovatief kantoor onder het vijftig jaar oude dak van een voormalige autogarage. Met dit kantoor slaan wij een nieuwe weg in, geven we ondernemerschap de ruimte en werken we intensiever met opdrachtgevers en elkaar samen. 

Solliciteren? 
Reageer dan via onderstaande button. Binnen twee weken ontvang je van mij een reactie.
Graag ontvangen we je CV en motivatiebrief. Nog vragen? Ik beantwoord ze graag via Valerie.Meijburg@cbre.com.