Technical Assistant
Job ID
37654
Posted
06-Feb-2023
Service line
Advisory Segment
Role type
Full-time
Areas of Interest
Administrative, Building Management, Engineering/Maintenance, Facilities Management, Property Management
Location(s)
Amsterdam '- Noord-Holland - Netherlands, Hoofddorp '- Noord-Holland - Netherlands, Purmerend '- Noord-Holland - Netherlands, Rotterdam '- Zuid-Holland - Netherlands, The Hague '- Zuid-Holland - Netherlands, Utrecht '- Utrecht - Netherlands, Zaandam '- Noord-Holland - Netherlands
Ben jij op zoek naar een technische binnendienst functie in het vastgoed? En ben jij een echte teamplayer die de steun en toeverlaat is voor jouw team? Wordt dan Technical Coördinator op de Property Management afdeling van CBRE Advisory in Amsterdam! 

Wat ga je doen?
Als Technical Coördinator verzorg je in nauwe samenwerking met je collega´s het technische en facilitaire beheer van commercieel vastgoed. Je zult veel contact hebben met huurders, leveranciers en aannemers, voor wie jij de contactpersoon bent. Relatiebeheer is dan ook een belangrijk onderdeel van de functie! 

Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor alle administratieve processen rondom het technisch beheer. Zo zorg je voor een nauwkeurige en volledige vastlegging van informatie over de objecten die je onder je hoede hebt. Ook monitor jij het service onderhoud, beoordeel je offertes en verstrek je opdrachten voor kleine herstelwerkzaamheden. Het ondersteunen van de Technical Manager(s) bij het opstellen van budgetten en rapportages kan onderdeel van het takenpakket zijn. 

Met jouw proactieve aanpak ben jij in staat om zelfstandig diverse zaken op te pakken en af te handelen. Meedenken en meewerken aan de coördinatie en optimalisatie van werkprocessen wordt op prijs gesteld! 

Wat heb je ons te bieden?
 • Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding op mbo-niveau in de richting van Techniek/Electrotechniek dan wel Werktuigbouwkunde; 
 • Je hebt minimaal drie jaar relevante werkervaring; 
 • Je bent service verlenend ingesteld en stressbestendig; 
 • Je hebt een hands-on mentaliteit en je schakelt makkelijk tussen diverse werkzaamheden; 
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden (woord en schrift) in zowel Nederlands als Engels. 

Wat hebben we jou te bieden?
 
Bij CBRE Advisory werken allerlei verschillende specialisten aan een gedegen totaalvastgoedadvies. Professionals met een commerciële, financiële, bouwkundige of zelfs creatieve achtergrond, en allemaal met dezelfde drive voor vastgoed. Je krijgt veel verantwoordelijkheid waardoor je jezelf kunt ontplooien. Daarnaast biedt ons collectief opleidingsprogramma, De CBRE Academy, de kans om je door middel van opleidingen, trainingen en workshops verder te ontwikkelen. Binnen CBRE Advisory wordt hard gewerkt maar tijd voor ontspanning vinden wij net zo belangrijk! 

Er worden geregeld activiteiten georganiseerd zoals borrels, bedrijfs-en afdelingsuitjes. Wij bieden je een functie in een enthousiast en gedreven team en een fijne werkomgeving met veel uitdagingen en mogelijkheden om jezelf te ontplooien.

Wat hebben wij jou nog meer te bieden?: 
 • Een concurrerend salaris; 
 • Een bijna premievrij pensioen; 
 • Een sportregeling, waarbij je je kunt aansluiten bij meerdere sportscholen/activiteiten door het hele land; 
 • Een laptop; 
 • Een iPhone; 
 • Een collectief opleidingsprogramma, de CBRE Academy, met veel opleidingen, trainingen en workshops om je verder te kunnen ontwikkelen; 
 • 25 vakantiedagen per jaar, met de mogelijkheid om 5 vakantiedagen per jaar bij te kopen; 
 • 8% vakantiegeld; 
 • Een zeer aantrekkelijke bonusregeling 

Wat wordt je team? 
Binnen het Property Management team wordt er hard gewerkt en is er een hoog niveau van dienstverlening. Een stapje extra doen voor de klant is vanzelfsprekend, maar waar zeker ook oog is voor elkaar. Balans tussen professionaliteit en het menselijke, sociale component vinden wij heel belangrijk. Het team is een gemêleerde club professionals met diverse achtergronden, leeftijden en interesses, met een gemeenschappelijk doel: onze opdrachtgevers van A tot Z servicen. 

Property Management is de grootse afdeling binnen CBRE Advisory en bestaat uit ca. 150 personen. Voor onze nationale en internationale cliënten beheren wij een groot aantal kantoren, bedrijfsruimten en winkelcentra met als belangrijkste doel de waarde van deze vastgoedobjecten te optimaliseren. Onze cliënten zijn particuliere en institutionele beleggers uit zowel binnen- als buitenland. De verantwoordelijkheid over de portefeuille is onderverdeeld in accountteams. Deze teams behartigen op een proactieve manier de belangen van de opdrachtgever en haar huurders. 

Wie wordt je nieuwe werkgever? 
CBRE Advisory is een organisatie waarbij het niet uitmaakt of je een ervaren professional of een jong talent bent, en op welke positie je speelt. We bieden iedereen de vrijheid om kansen te pakken. We werken hard voor onze successen en vieren die met elkaar, bijvoorbeeld na het sluiten van een deal of tijdens onze wekelijkse borrel. 

Met ruim 100.000 medewerkers verspreid over 500 kantoren in 100+ landen is CBRE wereldwijd marktleider in real estate consultancy. In Nederland werken onze 600 professionals vanuit Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle elke dag aan de mooiste vastgoedprojecten. 

Sinds begin 2019 heeft CBRE Advisory een nieuw hoofdkantoor in de Schinkelbuurt in Amsterdam, genaamd The Core. Een innovatief gebouw onder het vijftig jaar oude dak van een voormalige autogarage. 

Klik hier om jouw collega's alvast te ontmoeten.

Solliciteren? 
We kijken uit naar jouw sollicitatie! Technical Coördinator kiest. Nog vragen? Onze recruiter Anne de Boer beantwoordt ze graag via nlrecruitment@cbre.com.