Senior Facilities Coordinator
Job ID
71746
Posted
21-Jun-2022
Service line
GWS Segment
Role type
Full-time
Areas of Interest
Facilities Management
Location(s)
Amsterdam '- Noord-Holland - Netherlands

Senior Facilitair Coördinator
Voor onze klant Uber in Amsterdam zijn we op zoek naar een communicatieve en projectgerichte Senior Facilitair Coördinator!

CBRE Global Workplace Solutions is een toonaangevende wereldwijde leverancier van geïntegreerde faciliteiten en bedrijfs vastgoedbeheer. De succesvolle kandidaat is verantwoordelijk voor facilitair projectbeheer en operationele oplevering. Ben je geïnteresseerd? Lees dan hieronder en solliciteer direct!

Over de rol
Het doel van de rol is: het ondersteunen van de Regionale Facilitair Manager, met regelmatig veranderende takenpakket en verantwoordelijkheden. Je haalt energie uit uitdaging en verandering. Daarnaast streef je naar uitmuntendheid in alles wat je doet. Je kan ermee omgaan als collega’s snel beslissingen maken en dat kunnen wij ook van jou verwachten.

Deze rol omvat het beheren van het gebruik van de kantoorruimte en technische apparatuur. Daarbij ervoor zorgen dat we leveren door middel van uitstekend projectbeheer, het realiseren van de P&L en commerciële aspecten van onze samenwerking met Uber. Deze persoon zorgt voor naleving van de normen en specificaties van de bedrijfsfaciliteiten voor bouw- en veiligheidscodes. Taken zijn gevarieerd en vereisen het kunnen gebruiken van onafhankelijk oordeel en creativiteit. Zorgen voor volledige naleving van QHSE en wettelijke vereisten en de ‘best practices’ in de sector. Stimuleer innovatie en toon sterk leiderschap en zorg voor het leveren van een uitzonderlijke service.

Hierbij horen de volgende taken:

        Ondersteun de Regional Facility Manager bij de planning en oplevering van de verhuizing naar het nieuwe ultramoderne Uber EMEA HQ in Tripolis, Amsterdam.

        Primaire focus op het opleveren van alle Facility Management Projecten in overeenstemming met KPI/CPI & Output metingen

        Een echt partnerschap tot stand brengen en onderhouden met Uber en de regionale Service Delivery Manager van de klant. Hierbij zorgen voor een volledig begrip van de behoeften van de klant door middel van effectief relatiebeheer.

        Ondersteun FM bij het beheren van alle FM-projecten op de locatie van Uber en het leveren van de beste facilitaire diensten. Ondersteun zo nodig een breder EMEA FM-team.

        Zorgen voor een werkomgeving van topkwaliteit voor klantmedewerkers, met betrekking tot reparaties en onderhoud van gebouwsystemen, esthetiek en services voor meerdere verdiepingen en gebouwen.

        Volledig begrip van alle besturingssystemen van gebouwen, ervaren in het beheren van front-end onderhoud, het oplossen van problemen, het prioriteren van problemen en het onderhouden van contacten met verhuurders.

        Contacten onderhouden met de gebouwbeheerder over alle dagelijkse operationele zaken. Beheer van het werkordersysteem en het gebruik van analysetools om FM-rapportage te ondersteunen.

        Positief reageren op zowel onze interne als externe klanten door effectieve communicatie en persoonlijke bereikbaarheid.

        Presteer met begrip van de zakelijke vereisten en sta open voor verandering, terwijl u zorgt voor continue verbetering.

        Reageren, uitvoeren en opvolgen van werkverzoeken van werknemers met uitstekende klantenservice. Zorg ervoor dat alle werkorders op tijd worden voltooid en geef indien nodig gedetailleerde rapportage.

        Zorgen voor gezonde en veilige werkomstandigheden en dat het gezondheid-/veiligheidsbeleid en proces van zowel de klant als van Uber effectief worden geïmplementeerd en gecontroleerd in zowel de activiteiten van CBRE als van onderaannemers.

        Aanmaken van inkooporders voor projecten, goederen of diensten, te allen tijde in overeenstemming met de business.

        Facturen goedkeuren; goederen ontvangen notities en verklaringen voor betalingsdoeleinden. Ondersteun FM bij het leveren van maandelijkse overlopende posten en jaarlijkse budgettering

        Eigenaar worden van en begrijpen van de eisen van de klant en in staat zijn om het vermogen aan te tonen om zorgen weg te nemen en ervoor te zorgen dat de klant te allen tijde wordt beoordeeld.

        Bieden en regelen van dekking voor het Facility Management-team zoals gedefinieerd door het lijnmanagement. Daarnaast het vervangen van de Regional Facility Manager of andere Senior Facility Coördinator in tijden van afwezigheid.

        Het bevorderen en handhaven van de kernwaarden van CBRE. En daarnaast het bevorderen van de doelen van de klant.

Naast de bovengenoemde taken kunnen andere activiteiten en verantwoordelijkheden individueel worden gedefinieerd door de Regional Facility Manager.

Wat bieden wij jou?

        Basis bruto jaarsalaris tussen € 42.000 - € 60.000 (incl. 8,33% vakantiegeld)

        Laptop & iPhone van CBRE GWS

        Vaste pensioenregeling en optionele collectieve zorgverzekeringen.

        8,33% vakantiegeld, 25 vaste verlofdagen, maximaal 10 in te kopen vakantiedagen en 2 bonusdagen bij 1 jaar niet ziek zijn.

        Ontwikkelingsmogelijkheden via de GWS Academy of externe trainers.

        Locatie: je werkt op de klantlocatie in Amsterdam.

Wat breng jij mee naar CBRE?

        Goede kennis van Nederlandse taal in woord en schrift (must)

        Goede kennis van Engelse taal in woord en schrift (must)

        Ervaring met leidinggeven

        Sterke pc-vaardigheden, MS Office

        Zelfgemotiveerd en creatief/vindingrijk

        Goede administratieve vaardigheden

        Goed georganiseerd, goed prioriteiten kunnen stellen en goeie planningsvaardigheden

        Jij kan FM-services op een zelfverzekerde en efficiënte manier worden geleverd.

        Servicegerichte instelling gecombineerd met innovatief denken

        Kennis en bewustzijn van de facility management-industrie

        Praktische ervaring in het werken met leveranciers om een ​​naadloze, geïntegreerde service te leveren

        Ervaring met klantenservice en het vermogen om op alle niveaus te communiceren

        Je kan verantwoordelijkheden dragen en Je kan zelfstandig taken uitvoeren

Over het Uber-team

Uber is een technologiebedrijf dat de manier waarop de wereld over beweging van mensen en producten denkt verandert. Uber bouwt technologie die mensen elke dag gebruiken. Of het nu gaat om naar huis gaan van het werk, een maaltijd laten bezorgen bij een favoriet restaurant of een manier om extra inkomen te verdienen, Uber wordt een onderdeel van het dagelijks leven. Uber maakt steden veiliger, slimmer en meer verbonden. En Uber doet dit op wereldwijde schaal, waarbij Uber lokale economieën stimuleert en kansen bieden aan miljoenen mensen over de hele wereld. De positieve impact van Uber is voelbaar in de gemeenschappen waarin zij actief zijn, en dat drijft Uber om vooruit te blijven gaan. Global Workplace and Real Estate bij Uber streeft ernaar om kosteneffectieve en tijdige uitvoering van initiatieven te creëren in samenwerking met het bedrijf om de werknemerservaring te verbeteren en doordachte en boeiende werkruimten te bevorderen.

Meer dan CBRE Global Workplace Solutions

Als een van de business units van CBRE biedt Global Workplace Solutions end-to-end-services gedurende de volledige levenscyclus van de werkplek, waardoor de bedrijfsvoering wordt verbeterd en de kosten worden verlaagd. Als totaalaanbieder van oplossingen met een breed scala aan langetermijnklanten en op maat gemaakte diensten, heeft Global Workplace Solutions de afgelopen tien jaar US$ 3 miljard aan besparingen opgeleverd. CBRE Group, Inc., een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste commerciële vastgoeddiensten- en beleggingsonderneming (in termen van inkomsten in 2014). Het bedrijf heeft meer dan 70.000 medewerkers en bedient vastgoedeigenaren, investeerders en gebruikers via meer dan 400 kantoren wereldwijd.

Solliciteren

Graag ontvangen wij jouw CV en motivatiebrief, in het Engels, door te reageren via de buuton. Nog vragen? Neem dan contact op met Stevie Hart via Stevie.hart@cbre.com


CBRE GWS
CBRE Global Workplace Solutions (GWS) works with clients to make real estate a meaningful contributor to organizational productivity and performance. Our account management model is at the heart of our client-centric approach to delivering integrated real estate solutions. Each client is entrusted with a dedicated leader and is supported by regional and global resources, leveraging the industry's most robust platform. CBRE GWS delivers consistent, measurably superior outcomes for our clients at every stage of the lifecycle, and across industries and geographies.