Multi-Skilled Technician
Job ID
52908
Posted
13-May-2022
Service line
GWS Segment
Role type
Full-time
Areas of Interest
Development, Engineering/Maintenance
Location(s)
Enkhuizen '- Noord-Holland - Netherlands

In deze fulltime functie als Multi-skilled Technician bij CBRE GWS werk je op locatie van Syngenta in Enkhuizen en verzorg je de uitvoering van het technisch beheer en onderhoud. 


CBRE GWS verzorgt het preventief en correctief beheer en onderhoud van gebouwen en gebouw-gebonden-installaties voor klanten wereldwijd. Aan de hand van een meerjarenonderhoudsplan kunnen wij bepalen welke installaties wanneer onderhoud nodig hebben, waardoor onze klanten zich kunnen richten op hun werk en CBRE er voor zorgt dat het werkt. Zo ook voor Syngenta in Enkhuizen. Syngenta is een bedrijf dat telers wereldwijd helpt om aan de vraag naar voedsel en brandstof te voldoen. Dit doen zij met gewasbeschermingsmiddelen, zaden en innovatieve oplossingen. 


Krijg jij energie van het analyseren van storingen en zoeken van oplossingen om de situatie beter achter te laten dan dat het was? Dan is dit de perfecte baan! Als servicegerichte Monteur ga je op technisch vlak het verschil maken bij een leuke klant en in een gezellig team. Wil jij deel uitmaken van dit team, solliciteer nu! 


Wat ga je doen? 


Als Multi-Skilled Technician ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van het technisch beheer en onderhoud op de productielocatie van Syngenta in Enkhuizen. Het CBRE team bestaat uit collega’s die verschillende technische disciplines beheersen. De werkomgeving is zeer divers en bestaat uit kassen, zaai- en stekinrichtingen, laad- en losplaatsen, een wasinstallatie en een distributiecentrum. CBRE is verantwoordelijk voor het totale beheer en onderhoud aan alle installaties, inclusief de productiemachines van Syngenta. Het betreft zowel periodiek als correctief onderhoud (storingen) waarbij je ook periodiek bereikbaarheidsdienst zal hebben. We stellen een proactieve houding enorm op prijs en hier is dan ook alle ruimte voor. We zorgen niet alleen voor herstel maar vooral ook voor een lange-termijnoplossing.


Hoe kan jouw dag eruit zien?


Gisteren heb je onderdelen besteld en je controleert of deze bezorgd zijn. Daarna een kop koffie en de ochtendstart met het team. De lopende storingen worden besproken en je constateert dat er een flinke uitdaging is met een pomp. Samen met een collega pak je dit met spoed op. Bijna tegelijkertijd meldt een teler een storing aan met hoge prioriteit waardoor je snel moet schakelen. Na inspectie blijkt dat bij de gemelde storing een deel van de verlichting in de kas niet werkt. Je voert een Laatste Minuut Risico Analyse uit, veiligheid gaat voor alles. Samen lossen jullie de storing op. De oorzaak en de oplossing koppel je terug aan de teler en je meld de storing af in het systeem. Koffietijd! Na de break ga je het werk aan de elektrische roldeur afronden, de spullen zijn geleverd.


Na de lunch heb je een afspraak op een nevenlocatie van Syngenta. Jouw expertise is nodig voor een technisch vraagstuk. Na de opname bespreek je met de Technisch Teamleider of we de werkzaamheden zelf uitvoeren of dat we een externe partij inschakelen. Jouw input is hierbij van groot belang en je adviseert een externe partij. Tijdens een controleronde door de kas spreek je de klant wat hem momenteel bezighoudt. Dit levert waardevolle informatie op om de dienstverlening nog beter te kunnen inrichten. Tijdens je ronde belt de receptie dat de externe partij is gearriveerd. Samen vullen jullie de vergunningen in en je zorgt dat de aannemer aan het werk kan. Aan het einde van de dag bespreek je met de Teamleider hoe de dag verlopen is. Fijn om informatie en kennis te delen voordat je voldaan huiswaarts keert.


Wat heb jij ons te bieden?

Als Multi-Skilled Technician bij Syngenta heb jij gedegen kennis van technisch beheer en een technische achtergrond – opleiding.  Daarnaast beschik je over:


  • Een MBO diploma in een technische richting;
  • Aanvullende diploma's richting meet- & regeltechniek is een belangrijke pré;
  • Je hebt ervaring in of sterke affiniteit met de tuinbouwsector;
  • Vanzelfsprekend heb je ervaring met technische werkzaamheden;
  • Je bent stressbestendig;
  • Je bent energiek en proactief.


Wat hebben we jou te bieden?

  • Een startsalaris tussen de € 2.500,- en € 3.300,- bruto per maand, afhankelijke van kennis en ervaring én 8,33% vakantietoeslag.
  • Daarnaast een goede pensioenregeling met een lage werknemersbijdrage, een collectieve ziektekostenverzekering én krijg je 25 vakantiedagen waarbij je de ruimte hebt om 10 dagen bij te kopen.
  • Wij geven je de ruimte en de mogelijkheid om bijvoorbeeld aanvullende certificaten te behalen, een cursus of opleiding te volgen of kennis en ervaringen uit te wisselen op een vakbeurzen en conventies.


Over CBRE Global Workplace Solutions


CBRE Global Workplace Solutions is wereldwijd markleider in geïntegreerd technisch, facilitair, vastgoed- én projectmanagement. Wij laten de vastgoedportfolio en de medewerkers van onze klanten excelleren. Wij geloven namelijk dat het creëren van een optimale werkplek waarde toevoegt, zoals een hogere productiviteit en gezondere medewerkers. Met een achtergrond in techniek, facilitair management, vastgoed- of projectmanagement vind je bij Global Workplace Solutions vanzelfsprekend een inspirerende werkomgeving, waar je op het allerhoogste niveau kunt werken met grote, nationale en internationale klanten.