Monteur Brandbeveiliging
Job ID
143366
Posted
20-Nov-2023
Service line
GWS Segment
Role type
Full-time
Areas of Interest
Building Management, Engineering/Maintenance, Facilities Management
Location(s)
Oss '- Noord-Brabant - Netherlands
Waar kom je te werken?

Organon is een wereldwijd gezondheidsbedrijf dat medicijnen en oplossingen biedt die bijdragen aan een gezonder leven. Organon produceert meer dan 60 geneesmiddelen en andere producten op verschillende gebieden, zoals hartaandoeningen, allergieën en astma. Voor de productievestiging Moleneind, naast station Oss, zijn wij op zoek naar een Monteur Fire Safety.

In 2012 is de samenwerking met CBRE van start gegaan waarbij CBRE verantwoordelijk is voor de dagelijkse services op het gebied van technisch beheer, gebouwen en installaties. Dagelijks werken er ruim 200 CBRE collega’s op deze locatie. Dit doen wij als één team en samen zorgen wij ervoor dat alles bij Organon op rolletjes blijft lopen. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor al het uit te voeren onderhoud aan de gebouwen en gebouw gebonden installaties (E, B en WTB) Denk hierbij aan correctief onderhoud, gepland onderhoud en het leveren van specialistische support aan projecten.

Wil jij onderdeel zijn van het team en ervoor zorgen dat alle processen rondom brandveiligheid binnen dit grote bedrijf op rolletjes lopen? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?
Jij bent hét aanspreekpunt voor het onderhoud aan de brandbeveiliging voor de locatie Oss, daar werk je samen met verschillende afdelingen als Beveiliging, Logistiek en Brandweer.
Als Monteur Fire Safety heb jij verschillende hoofdtaken:
Het beheren, onderhouden en bedienen van brandbeveiligings gerelateerde gebouwvoorzieningen, zoals bijvoorbeeld brandmeldinstallaties en gasblusinstallaties;
Verhelpen van (technische) storingen;
Het pro-actief signaleren van onderhoud noodzaak aan installaties en voorzieningen;
Jouw kennis en ervaring inzetten als vraagbaak voor technische vragen op het gebied van brandbeveiliging;
Adviseren van de Teamlead, Werkvoorbereider en Maintenance Engineer over de beste aanpak van onderhoud en beheer aan installaties en voorzieningen;
Contact onderhouden en informatie verzamelen bij externe partijen over installatie- en technische vraagstukken;
Rapporteren naar de teamlead en IV brand.

Storingsdiensten maken onderdeel uit van deze functie.

Wat heb je nodig om als Monteur Brandveiligheid aan de slag te gaan?
Je beschikt over het diploma Beheer BMI;
Je beschikt over een VCA-VOL diploma of bent bereid deze te halen;
Je beheerst over goede communicatieve en administratieve vaardigheden hebt in verband met het klantcontact en je samenwerking met diverse (externe) partijen;
Je maakt de veiligheid van jezelf, je collega’s en je omgeving altijd tot een prioriteit;
Je kunt zelfstandig en pro-actief opereren;
Je vindt het geen probleem om mee te draaien in de storingsdiensten;
Locatie: Organon Oss.

Dit hebben wij jou te bieden!
Een startsalaris tussen de; €3.200,- en €3.700,- op basis van kennis en ervaring;
Vaste pensioenregeling én optionele collectieve zorg- en woonhuisverzekeringen;
8,33% Vakantiegeld, 25 vaste verlofdagen, tot 10 verlofdagen aan te kopen én 2 bonus verlofdagen bij 1 jaar niet ziek;
Uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden middels de GWS Academy of externe opleiders.

Over CBRE Global Workplace Solutions
CBRE Global Workplace Solutions (GWS) is wereldwijd markleider in geïntegreerd technisch, facilitair, vastgoed- én projectmanagement. Wij laten de vastgoedportfolio en de medewerkers van onze klanten excelleren. Wij geloven namelijk dat het creëren van een optimale werkplek waarde toevoegt, zoals een hogere productiviteit en gezondere medewerkers. Met een achtergrond in techniek, facilitair management, vastgoed- of projectmanagement vind je bij Global Workplace Solutions vanzelfsprekend een inspirerende werkomgeving, waar je op het allerhoogste niveau kunt werken met grote, nationale en internationale klanten.


Ben jij de Monteur Brandveiligheid die wij zoeken?
Graag ontvangen we jouw CV en motivatiebrief door te reageren via onderstaande button. Heb je aanvullende vragen? Neem contact op met Jeroen de Laat via jeroen.delaat@cbre.com

CBRE GWS
CBRE Global Workplace Solutions (GWS) works with clients to make real estate a meaningful contributor to organizational productivity and performance. Our account management model is at the heart of our client-centric approach to delivering integrated real estate solutions. Each client is entrusted with a dedicated leader and is supported by regional and global resources, leveraging the industry's most robust platform. CBRE GWS delivers consistent, measurably superior outcomes for our clients at every stage of the lifecycle, and across industries and geographies.