Junior Installatie Adviseur
Job ID
37721
Posted
04-Jul-2022
Service line
GWS Segment
Areas of Interest
Building Surveying/Consultancy  , Construction, Development, Engineering/Maintenance, Project Management
Location(s)
Almere Stad '- Flevoland - Netherlands, Amsterdam '- Noord-Holland - Netherlands, Amsterdam-Zuidoost '- Noord-Holland - Netherlands, Purmerend '- Noord-Holland - Netherlands, Rotterdam '- Zuid-Holland - Netherlands, The Hague '- Zuid-Holland - Netherlands, Utrecht '- Utrecht - Netherlands

Wil jij álles leren over gebouwinstallaties, SMART gebouwen en het verduurzamen van vastgoed? En dat voor de mooiste kantoor- en retail gebouwen bij de nummer 1 in vastgoedadvies? Ga dan aan de slag als Junior Installatie adviseur bij CBRE en ontwikkel jezelf in ons Traineeship!


Wat ga je doen?
Als Junior Installatie Adviseur ondersteun je de Installatie Adviseurs die zich bezighouden met het adviseren van opdrachtgevers, veelal eigenaren en eindgebruikers, op strategisch niveau. Een specialistische, maar ook een zeer veelzijdige functie. Je adviseert onze klanten over haalbaarheid van hun plannen-, renovatie- en nieuwbouwprojecten veelal in teamverband. Deze teams kunnen bestaan uit bouwkundigen, architecten, projectmanagers, makelaars en werkplekexperts.

Door onze enorme (inter)nationale klantenkring werkt CBRE aan de meest grote, interessante en uitdagende vastgoedprojecten van Nederland.
Je brengt installatietechnische adviezen uit op basis van technische vastgoedinspecties voor aan- en verkooptransacties, second opinions en nulmetingen. Haalbaarheidsstudies, programma’s van eisen en kostenramingen, mede ten behoeve van de opwaardering van gebouwen op installatietechnisch gebied, zullen voor jou bekend terrein worden. Verder houd je je bezig met het uitvoeren van installatietechnische inspecties en kwaliteitscontroles van zowel bestaande bouw als nieuwbouwprojecten, het opstellen van meer jaren CAPEX (het in kaart brengen van toekomstige grote investeringen) plannen, het geven van onderhoudsadviezen, het opstellen van technische beschrijvingen en het verzorgen van aanbestedingen.

Je doorziet en overziet proactief het belang van zowel je werkgever als de opdrachtgever. Door je inzet en oprechtheid wek je vertrouwen. Je communiceert duidelijk en verhelderend, zowel mondeling als schriftelijk. Je bent integer, besluitvaardig, actie- en oplossingsgericht.
We bieden je een zeer afwisselende baan aan, met een grote vorm van vrijheid. Binnen het ervaren team van jouw directe collega’s is een enorme hoeveelheid parate kennis en kunde aanwezig op zowel bouwtechnisch, als installatietechnisch vlak (15-20 jaar ervaring). De mogelijkheid om met deze kennis om je heen te groeien is enorm, en misschien wel uniek in NL.  

Wat heb je ons te bieden?
  • Je bent in het bezit van een HBO diploma op het gebied van werktuigbouwkunde, elektrotechniek, installatietechniek of een vergelijkbare, technische studie, aangevuld met vakgerichte opleidingen (bv TVVL);
  • Je hebt minimaal 1 jaar relevante werkervaring met betrekking tot realisatie van bouwprojecten in het commercieel vastgoed;
  • Je hebt affiniteit met onderhoud, renovatie en installatietechnische inspecties en hebt gevoel voor bouwkosten;
  • Je bent leergierig, doelgericht, pragmatisch ingesteld, kwaliteitsbewust, in staat om beslissingen te nemen en gewend om samen te werken in teams.
Dit hebben wij jou te bieden!
CBRE wil jong talent een podium bieden. Je krijgt dan ook bij de start van je carrière veel verantwoordelijkheid waardoor je jezelf kunt ontplooien. Bij de functie behoort een laptop, telefoon en een vervoersbudget die je zelf kunt besteden wat jou het beste past. Een goede werkplek thuis behoort ook tot de voorwaarden. Daarnaast biedt ons collectief opleidingsprogramma, De CBRE Academy, de kans om je door middel van opleidingen, trainingen en workshops verder te ontwikkelen, ook in disciplines buiten je vakgebied. Als Young Professional maak je onderdeel uit van het Young Professionals programma van CBRE, waar business en pleasure worden gecombineerd! Kortom, de perfecte plek om je professioneel en persoonlijk te ontwikkelen.

Binnen CBRE wordt hard gewerkt maar tijd voor ontspanning vinden wij net zo belangrijk. Er worden geregeld activiteiten georganiseerd zoals borrels, bedrijfs-en afdelingsuitjes. Wij bieden je een functie in een enthousiast en gedreven team en een fijne werkomgeving met veel uitdagingen en mogelijkheden om jezelf te ontplooien. Om je leerproces te versnellen wordt je in het eerste jaar gekoppeld aan een buddy die je begeleidt en wegwijs maakt in de organisatie.

Over het team!
Development Services bestaat uit een grote groep specialisten op het gebied van (her)ontwikkeling, renovatie, installatietechniek, architectuur, bouwkosten, business cases, duurzaamheid, brandveiligheid en project management. Het team werkt voor haar opdrachten integraal samen met bijna alle afdelingen binnen CBRE. We halen ons plezier uit het samenwerken met al die verschillende specialisten om te komen tot bijzondere en hoogwaardige oplossingen voor onze opdrachtgevers.

Over CBRE advisory
CBRE is een organisatie waarbij het niet uitmaakt of je een ervaren professional of een jong talent bent, en op welke positie je speelt. We bieden iedereen de vrijheid om kansen te pakken. We werken hard voor onze successen en vieren die met elkaar, bijvoorbeeld na het sluiten van een deal of tijdens onze wekelijkse borrel.

Met ruim 100.000 medewerkers verspreid over 500 kantoren in 100+ landen is CBRE wereldwijd marktleider in real estate consultancy. In Nederland werken onze 600 professionals vanuit Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle elke dag aan de mooiste vastgoedprojecten.

Sinds begin 2019 heeft CBRE een nieuw hoofdkantoor in de Schinkelbuurt in Amsterdam, genaamd The Core. Een innovatief gebouw onder het vijftig jaar oude dak van een voormalige autogarage.

Solliciteren?
We kijken uit naar jouw sollicitatie! Zorg dat je bij je sollicitatie ook een motivatiebrief toevoegt waarin je aangeeft waarom je kiest voor deze positie. Nog vragen? Onze recruiter Maaike Janssens beantwoordt ze graag via nlrecruitment@cbre.com of (020) 626 26 91.