Fastighetstekniker
Job ID
68815
Posted
30-May-2022
Service line
GWS Segment
Role type
Full-time
Areas of Interest
Facilities Management
Location(s)
Gaevle - Gavleborgs lan - Sweden

Har du bakgrund som fastighetstekniker, låssmed eller dörrinstallatör och vill ta nästa steg i din karriär? Ta då chansen att arbeta som Fastighetstekniker i ett internationellt företag! Här får du chansen att jobba i en bred roll. Sök tjänsten idag då urval sker löpande!

CBRE är ett värderingsstyrt företag som arbetar utifrån våra värdeord RISE (Respect, Integrity, Service och Excellence) som genomsyrar allt vårt arbete och det är viktigt för oss att Du som medarbetare delar dessa värderingar med oss.

CBRE befinner sig i en expansiv tillväxtfas och nu söker vi ytterligare en Fastighetstekniker till en av våra kunder med verksamhet i Gävle/Valbo/Sandviken. Vi erbjuder ett variationsrikt arbete med stort ansvar och engagerade kollegor. Du arbetar i ett team hos en av våra kunder och ser till att de får den bästa möjliga service. Resor i tjänst kan förekomma.

Som Fastighetsteknikers är din roll att säkerställa en väl fungerande leverans, genom att utföra service och underhåll enligt kontraktet. Rollen ställer stort krav på att arbeta självständigt men även i team och kunna arbetsleda andra. Du arbetar proaktivt och hantera felanmälningar. I din roll som Fastighetstekniker kommer du även arbeta med mindre projekt och i vissa arbeten tillsammans med kunden och underleverantör.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Service och underhåll på kunds fastigheter och vissa fastighetstekniska system.
 • Service och reparationer av dörrar och dörrautomatik. Felavhjälpning av automatiska grindar, bommar, portar, lastbryggor etc.
 • Viss yttre skötsel förekommer beroende på årstid.
 • Säkerställa att arbetsuppgiften utförs enligt framtagna processer och rutiner i enlighet med CBREs Miljö-, hälso- och säkerhetspolicy.
 • Assistera underleverantörer i riskanalyser för arbeten som involverar fastigheten.
 • Säkerställa att arbetet uppfyller alla myndighetskrav, lokala krav, kvalitetsnormer, hållbarhet och energieffektivitet.
 • Beräkna arbetstid och materialkostnad för arbetsorder samt följa upp att arbetsuppgiften är utförd och rapporterad på ett korrekt sätt.
 • Kontinuerligt förbättra leveransen av arbetsuppdraget genom att ta emot feedback från drifttekniker, tekniker, handledare, teamledare, produktionsledare, ingenjörer, produktionsplanerare samt interna och externa kunder.

Vi söker dig som är/har:

 • Flerårig erfarenhet av fastighetsskötsel och fastighetsdrift
 • Tidigare erfarenhet som tex dörrinstallatör, låssmed eller liknande är meriterande.
 • Kunskaper om tekniska installationer som avser fastighetsdrift och skötsel.
 • Goda kunskaper i Windows Officepaket.
 • B-körkort.
 • Erfarenhet att driva projekt.
 • Utmärkta språkkunskaper i svenska och engelska såväl muntligt som skriftligt.
 • Serviceminded, utåtriktad och prestigelös.

Vi erbjuder en omväxlande tjänst i en global organisation med stora utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du vara med på den spännande tillväxtresa och förändringsprocess som företaget för närvarande genomgår. Vi är stolta över att LinkedIn 2017 utsåg CBRE till ett av världens 20 bolag där talanger helst vill arbeta och att Forbes 2018 valde ut CBRE till en av de bästa arbetsgivarna för kvinnor.

Känner du igen dig i ovan beskrivning? Då är du varmt välkommen med din ansökan Vi arbetar löpande med vårt urval och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, 2022-07-30. Tjänsten är heltid, och med placering i Gävle/Valbo/Sandviken.

Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef: Anneli Juhlin, Tel nr 0730715194


CBRE GWS
CBRE Global Workplace Solutions (GWS) works with clients to make real estate a meaningful contributor to organizational productivity and performance. Our account management model is at the heart of our client-centric approach to delivering integrated real estate solutions. Each client is entrusted with a dedicated leader and is supported by regional and global resources, leveraging the industry's most robust platform. CBRE GWS delivers consistent, measurably superior outcomes for our clients at every stage of the lifecycle, and across industries and geographies.