Facility Manager
Job ID
80417
Posted
05-Aug-2022
Service line
Advisory Segment
Role type
Full-time
Areas of Interest
Facilities Management
Location(s)
The Hague '- Zuid-Holland - Netherlands
Ben jij een echte regelaar en aanpakker, floreer je in een dynamische omgeving en vind je het fijn als geen dag op werk hetzelfde is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ter uitbreiding van ons Property Management team zijn wij op zoek naar een vakkundige en enthousiaste facility manager die weet waar huurders in een Multi tenant kantoorgebouw behoefte aan hebben en problemen oplost voordat ze merkbaar worden. 

Wat ga je doen?
Als facility manager in het World Trade Center The Hague (WTC Den Haag) ben je mede verantwoordelijk voor de totale operationele facilitaire aansturing op deze locatie, waarbij 5-sterren service en Hospitality centraal staan. Het WTC Den Haag is een Multi tenant kantoorgebouw inclusief een hotel en daarnaast ook uitgebreide voorzieningen, zoals horeca, sport- en leisurefaciliteiten. Vanuit het beheerteam stuur je  gecontracteerde onderhoudspartijen en leveranciers aan. Ook begeleid en controleer je samen met de Hospitality manager de overige facility services (receptie, bewaking, schoonmaak, installatiepartijen etc.) en onderhoud je proactief contacten met de gebruikers van het gebouw. Door jouw kennis en ervaring op het gebeid van facilitaire vraagstukken ben je in staat de gemaakte afspraken met huurders, onderhoudspartijen en leveranciers te bewaken op kwalitatief, financieel en procesmatig niveau. 

Kortom, je bent het aanspreekpunt voor huurders en goed in staat relaties met je huurders, leveranciers en stakeholders op te bouwen. Daarnaast weet je de mensen te enthousiasmeren en te motiveren voor het leveren van een optimale en servicegerichte dienstverlening aan je huurders en de gebouweigenaar.

Wat heb je ons te bieden?
 • Je hebt een relevant diploma, bij voorkeur in de richting van facility management, hospitality of hotelschool;
 • Je hebt enkele jaren ervaring in een service verlenende functie;
 • Gastvrijheid / Hospitality is jouw 2e natuur;
 • Je hebt een zeer dienstverlenende en servicegerichte instelling, een collegiale houding, doorzettingsvermogen, je bent flexibel en probleemoplossend;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Vanwege je standplaats Den Haag ben je bij voorkeur woonachtig in de regio Den Haag.

Wat hebben we jou te bieden?
Bij CBRE werken allerlei verschillende specialisten aan een gedegen totaalvastgoedadvies. Professionals met een commerciële, financiële, bouwkundige of zelfs creatieve achtergrond, en allemaal met dezelfde drive voor vastgoed. Je krijgt veel verantwoordelijkheid waardoor je jezelf kunt ontplooien. Onze organisatie is dus de perfecte plek om je professioneel en persoonlijk te ontwikkelen.

Wat hebben wij jou nog meer te bieden?:
 • Een bijna premievrije pensioenregeling;
 • Een voordelige fietsenregeling, koop een nieuwe fiets en trek dit af van je brutosalaris;
 • Een sportregeling, waarbij je je kan aansluiten bij meerdere sportscholen/activiteiten door het hele land;
 • Een laptop;
 • Een nieuwe IPhone;
 • Een collectief opleidingsprogramma, de CBRE Academy, met veel opleidingen, trainingen en workshops om je verder te kunnen ontwikkelen;
 • 25 vakantiedagen per jaar, met de mogelijkheid om 5 vakantiedagen per jaar bij te kopen;
 • En natuurlijk de opbouw van vakantiegeld van 8% van je bruto jaarsalaris;
 • Verder hebben wij ook een aantrekkelijke bonusregeling. 
Wie wordt jouw team?
Als facility manager ben je onderdeel van het team dat verantwoordelijk is voor het beheer van een van een van de meest duurzame kantorenportefeuilles in Nederland, met gebouwen in Amsterdam, Utrecht en Den Haag. 

Jouw nieuwe team is onderdeel van de Business Unit Property Management. Binnen Property Management wordt hard gewerkt en is er een hoog niveau van dienstverlening, maar is zeker ook oog voor elkaar. Balans tussen professionaliteit en plezier vinden wij heel belangrijk. Het team is een diverse groep professionals met verschillende achtergronden, leeftijden en interesses, met een gemeenschappelijk doel: topservice leveren aan onze opdrachtgevers. 

Property Management is de grootse afdeling binnen CBRE Nederland en bestaat uit 170+ personen. Voor onze nationale en internationale cliënten beheren wij een groot aantal kantoren, hotels, bedrijfsruimten en winkelcentra met als belangrijkste doel de waarde van deze vastgoedobjecten te optimaliseren. Onze cliënten zijn particuliere en institutionele beleggers uit zowel binnen- als buitenland. De verantwoordelijkheid over de portefeuille is onderverdeeld in accountteams. Deze teams behartigen op een proactieve manier de belangen van de opdrachtgever en haar huurders. Een stapje extra doen voor de klant is vanzelfsprekend, maar waar zeker ook oog is voor elkaar. Balans tussen professionaliteit en het menselijke, sociale component vinden wij heel belangrijk. De accountteams worden ondersteund door Operations & Improvement, en geleid door de associate director, die ook eindverantwoordelijk is voor de portefeuille.  

Wie wordt je nieuwe werkgever?
CBRE is een organisatie waarbij het niet uitmaakt of je een ervaren professional of een jong talent bent, en op welke positie je speelt. We bieden iedereen de vrijheid om kansen te pakken. We werken hard voor onze successen en vieren die met elkaar, bijvoorbeeld na het sluiten van een deal of tijdens onze wekelijkse borrel.

Met ruim 100.000 medewerkers verspreid over 500 kantoren in 100+ landen is CBRE wereldwijd marktleider in real estate consultancy. In Nederland werken onze 600 professionals vanuit Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle elke dag aan de mooiste vastgoedprojecten.

Wil jij een real career in real estate?
Solliciteer dan via de solliciteren/apply button. Nog vragen? Neem dan contact op met onze recruiter via nlrecruitment@cbre.com