Facilities Coordinator
Job ID
65074
Posted
30-Aug-2022
Service line
GWS Segment
Role type
Full-time
Areas of Interest
Facilities Management
Location(s)
Amsterdam '- Noord-Holland - Netherlands

Als Facilities Coordinator bij CBRE GWS ga je onsite bij het WTC gebouw op de Zuidas aan het werk bij onze klant S&P Global. Het is een functie waarin jij de klant ontzorgt en waarin gastvrijheid te allen tijde voorop staat.

S&P Global is een krediet beoordelaar van de financiële markten en brengt zelf ook producten op de financiële markt. Het is een hoogwaardige klant met een klein kantoor op de Zuidas in Amsterdam. Er werken momenteel ongeveer 30 personen. Hierdoor ben je in nauw contact met de klant en je echt deel uit van het team op locatie.

Het is een veelzijdige functie op een niet te grote locatie bij een modern bedrijf. Het biedt kansen om alle aspecten van de dienstverlening te leren kennen en ons bedrijf in te groeien.

Wil jij deel uitmaken van het nieuwe team, solliciteer nu!


Wat ga je doen?
Als Facilities Supervisor ben je verantwoordelijk voor de operationele Facilitaire Services en diensten on site bij de klant op locatie in Amsterdam. Je bent met name verantwoordelijk voor de soft services op locatie. Deze stuur jij aan. Met betrekking tot hard services, valt het onderhouden van de server ruimte onder jouw beheer. Daarnaast zorg je voor een goede relatie met het gebouwbeheer van het WTC voor overige hard service activiteiten.

Je bekleedt een brede rol, waarin gastvrijheid voorop staat. Je bent voor de medewerkers een zichtbaar en direct aanspreekpunt en regelt alle activiteiten vanuit kantoor. Daarnaast ben je ook aanspreekpunt van de klant, het gebouwbeheer en van gasten. Je verzorgt de ontvangst, bent telefonisch bereikbaar, verzorgt meeting ruimtes, bent verantwoordelijk voor schoonmaak en neemt daarnaast aanvullende taken van het management op. Tot slot komt er ook een stuk kwaliteit bij kijken, aangezien jij verantwoordelijk bent voor BHV.

S&P Global is een internationaal bedrijf en je zal ook op EMEA niveau taken of projecten uitvoeren. Het is dus een internationale functie waarin jij je proactief opstelt en echt deel uitmaakt van het team.


Wat heb je nodig om als Facility Coördinator aan de slag te gaan?
In de dienstverlening die CBRE GWS haar klanten biedt, staan kwaliteit en service voorop. Voor jou betekent dit, dat houding en attitude een doorslaggevende factor vormt voor CBRE in de keuze voor onze nieuwe collega.


Idealiter neem jij daarnaast het volgende mee:

 • Je hebt een MBO diploma (FM of Hospitality diploma);
 • Je bent communicatief vaardig, enthousiast, pragmatisch en bent van nature klant- en servicegericht met een hands-on mentaliteit;
 • Je hebt minstens 5 jaar ervaring in Facilitair Management;
 • Je vindt het fijn om zelfstandig te werken en creëert graag oplossingen voor medewerkers op locatie;
 • Je bent vloeiend in de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Locatie: je bent werkzaam op het kantoor in Amsterdam;
 • Fulltime beschikbaar.

Dit hebben wij jou te bieden!

 • Startsalaris tot €3.500 bruto per maand (afhankelijk van kennis en ervaring);
 • Laptop, iPhone;
 • Vaste pensioenregeling én optionele collectieve zorg- en woonhuisverzekeringen;
 • 8,33% Vakantiegeld, 25 vaste verlofdagen, tot 10 verlofdagen aan te kopen én 2 bonus verlofdagen bij 1 jaar niet ziek!
 • Ontwikkelingsmogelijkheden middels de GWS Academy of externe opleiders.

Over CBRE Global Workplace Solutions
CBRE Global Workplace Solutions is wereldwijd markleider in geïntegreerd technisch, facilitair, vastgoed- én projectmanagement. Wij laten de vastgoedportfolio en de medewerkers van onze klanten excelleren. Wij geloven namelijk dat het creëren van een optimale werkplek waarde toevoegt, zoals een hogere productiviteit en gezondere medewerkers. Met een achtergrond in techniek, facilitair management, vastgoed- of projectmanagement vind je bij Global Workplace Solutions vanzelfsprekend een inspirerende werkomgeving, waar je op het allerhoogste niveau kunt werken met grote, nationale en internationale klanten.


Ben jij de nieuwe Facility Coördinator die wij zoeken?
Graag ontvangen wij jouw CV en motivatiebrief door te reageren via onderstaande button. 


#indeedgwsnl