Facilities Assistant
Job ID
80238
Posted
18-Aug-2022
Service line
GWS Segment
Role type
Part-time
Areas of Interest
Facilities Management
Location(s)
Enkhuizen '- Noord-Holland - Netherlands

In deze tijdelijke parttime functie voor 3 tot 4 dagen per week ga jij werken als Facility Assistant bij CBRE GWS op locatie van Syngenta in Enkhuizen. Je ondersteund de Extra Works Lead en de Facility Coördinator op locatie met administratieve taken en projectondersteuning.   

CBRE GWS verzorgt het preventief en correctief beheer en onderhoud van gebouwen en gebouw-gebonden-installaties voor klanten wereldwijd. Aan de hand van een meerjarenonderhoudsplan kunnen wij bepalen welke installaties wanneer onderhoud nodig hebben, waardoor onze klanten zich kunnen richten op hun werk en CBRE er voor zorgt dat het werkt. Zo ook voor Syngenta in Enkhuizen. Syngenta is een van ’s werelds toonaangevende bedrijven met een gemeenschappelijk doel: bringing plant potential to life.

Wil jij deel uitmaken van het team op de productielocatie, solliciteer nu!


Wat ga je doen?

Als Facility Assistant ondersteun je de Extra Works Lead en de Facility Coördinator en krijg je verantwoordelijkheid over kleine projecten. Binnen het team stem jij de kleinere projecten af me de Extra Works Lead voor de klant Syngenta. Deze projecten verschillen van bijvoorbeeld kleine verbouwingen tot het leveren van materiaal.

Het is in eerste instantie een tijdelijke functie tot kerst, maar er is mogelijkheid tot verlenging, afhankelijk van de project aanvragen.


Wat heb jij ons te bieden?

  • Een afgerond MBO-diploma;
  • Ervaring met projectondersteuningen is een pré;
  • 3-4 dagen beschikbaar;
  • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal.

Wat hebben we jou te bieden?

  • Een startsalaris tussen de € 2.300,- en € 3.000,- bruto per maand o.b.v. een fulltime dienstverband, afhankelijke van kennis en ervaring;
  • 8,33% vakantietoeslag;
  • Daarnaast een goede pensioenregeling met een lage werknemersbijdrage, een collectieve ziektekostenverzekering;
  • Je krijgt 25 vakantiedagen waarbij je de ruimte hebt om 10 dagen bij te kopen;
  • Wij geven je de ruimte en de mogelijkheid om bijvoorbeeld aanvullende certificaten te behalen, een cursus of opleiding te volgen of kennis en ervaringen uit te wisselen op een vakbeurzen en conventies.

Over CBRE Global Workplace Solutions


CBRE Global Workplace Solutions is wereldwijd markleider in geïntegreerd technisch, facilitair, vastgoed- én projectmanagement. Wij laten de vastgoedportfolio en de medewerkers van onze klanten excelleren. Wij geloven namelijk dat het creëren van een optimale werkplek waarde toevoegt, zoals een hogere productiviteit en gezondere medewerkers. Met een achtergrond in techniek, facilitair management, vastgoed- of projectmanagement vind je bij Global Workplace Solutions vanzelfsprekend een inspirerende werkomgeving, waar je op het allerhoogste niveau kunt werken met grote, nationale en internationale klanten.

Solliciteren

Graag ontvangen wij jouw CV en motivatiebrief door te reageren via de ‘apply’ button. Nog vragen? 


#indeedgwsnl