Förvaltningskoordinator / driftkoordinator - Fastighetsservice
Job ID
153334
Posted
12-Feb-2024
Service line
GWS Segment
Role type
Full-time
Areas of Interest
Accounting/Finance, Facilities Management
Location(s)
Stockholm - Stockholms lan - Sweden
Vill du arbeta på ett internationellt företag i en roll med goda utvecklingsmöjligheter? Är du strukturerad, kommunikativ och trivs i en roll där du är spindeln i nätet? Då kan detta vara tjänsten för dig! Sök redan idag då urvalet sker löpande.

CBRE´s uppdrag är att leverera service och underhåll av fastigheter och utveckla de fastighetsrelaterade tjänsterna, allt för att säkerställa att vår kund och dess medarbetare har en väl fungerande arbetsplats. Genom att arbeta med ständiga förbättringar, utvecklar vi metoder och processer för att alltid leverera med hög kvalitet. Som Förvaltningskoordinator är din viktigaste uppgift att supportera och utveckla vår leverans tillsammans med ett engagerat team.

CBRE är ett värderingsstyrt företag som arbetar utifrån våra värdeord RISE (Respect, Integrity, Service och Excellence). Dessa värderingar har vi med i alla delar av vårt arbete och vi vill att det skall genomsyra allt vi gör liksom att du som medarbetare hos oss också känner igen dig i dessa och vill leva efter dem.

Förvaltningskoordinatorn har en mycket viktig roll i CBRE´s organisation och driver tillsammans med kundansvarig chef verksamheten vid våra kunder. Rollen är omfattande och inkluderar ett brett ansvarsområde. Nyckelord är struktur, ansvar, flexibilitet och framåtanda. För rätt person finns mycket goda möjligheter att avancera till kundledande befattningar.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
 • Ansvara för och arbeta med vårt förvaltnings- och underhållssystem
 • Jobba med finansiella uppgifter som inköpsordrar, leverantörsfakturor, kundfakturering och ekonomirapportering
 • Ansvara för inköpsprocesser och ha kontakt med befintliga samt nya leverantörer
 • Ta fram underlag, sätta ihop interna och externa månads- och kvartalsrapporter samt presentera dessa till kund och interna intressenter
 • Vara behjälplig vid månads- och årsbokslut samt budgetarbete
 • Medverka och planera avstämningsmöten med kund och leverantörer, samt säkerställa god kommunikation med dessa
 • Identifiera och synliggöra framtida finansiella affärsrisker och -möjligheter
 • Agera beslutsstöd och support i diverse affärsmässiga och finansiella frågor
 • antera personalinformation, t.ex. utbildningar, ledigheter, schemahantering och sjukfrånvaro
 • Ansvara för arbete med kvalitet, arbetsmiljö och riskhantering
 • Ansvar och hantering av underleverantörer som levererar enklare service-tjänster
Vi söker dig som är/har:
 • ordningsam, strukturerad och analytisk
 • erfarenhet av ekonomiarbete och fakturahantering
 • erfarenhet av att bygga starka relationer, både internt och externt, och agera professionellt i alla lägen
 • goda kunskaper i Excel, och erfarenhet från ekonomi- och affärssystem 
 • goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift
 • kan arbeta självständigt men också i team
 • erfarenhet av redovisning och rapportering är en fördel
 • erfarenhet/kännedom om fastighetsförvaltning är ett plus
 • meriterande är om du är utbildad fastighetsingenjör, fastighetsförvaltare eller har likvärdig erfarenhet av en administrativtjänst i fastighetsbranschen. 
 • om du har en examen från universitet eller högskola, exempelvis civilingenjör så kan detta vara möjlighet att komma in i ett bolag med stora utvecklingsmöjligheter då vi växer kraftigt.
 • gärna arbetat med eller har kännedom om ABFF
För att lyckas i rollen ska du ha energi, driv och engagemang. Du är du proaktiv och lösningsorienterad. Du är prestigelös, har en positiv inställning och trivs med att arbeta i en organisation där du har många kontaktytor, varför ditt sätt att knyta kontakter är viktigt. Vi värdesätter att du har stort kundfokus, är ansvarstagande och pålitlig. Du stimuleras av en miljö som utmärks av stort engagemang och där förmågan att hantera snabba förändringar är av stor betydelse.

Vi erbjuder en omväxlande tjänst i en global organisation med stora utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du vara med på den spännande tillväxtresa och förändringsprocess som företaget för närvarande genomgår. Under 2023 har vi på CBRE, stolt lyckats placera oss på plats 135 på FORTUNE 500-listan och behållit vår position som FORTUNE:s mest beundrade fastighetsbolag under de senaste fem åren. Dessutom uppmärksammades vi av Forbes 2022 för vårt engagemang för mångfald och jämställdhet på arbetsplatsen, och rankades som det fjärde mest hållbara företaget av BARRON'S, medan Bloomberg lyfte fram oss i sitt jämställdhetsindex fjärde året i rad. 

Tjänsten är på heltid med placering i Stockholm. Vårt huvudkontor ligger i city och du förväntas arbeta både från huvudkontoret samt ute hos kund. Start sker efter överenskommelse. 
Känner du igen dig i ovan beskrivning? Då är du varmt välkommen med din ansökan. Vi arbetar löpande med vårt urval 

Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef: Johan Preisler tel 076 306 01 88

CBRE är världens största kommersiella fastighets- och investeringsföretag. På CBRE är vår passion att leverera marknadsledande fastighetsrelaterade tjänster som bidrar till våra kunders framgång! Våra ca 115 000 anställda hjälper investerare, fastighetsägare och hyresgäster via våra cirka 530 kontor över hela världen och omsatte år 2022 över 30,8 miljarder dollar. CBRE Global Workplace Solutions (GWS) är ett affärsområde inom CBRE som levererar integrerade tjänster inom fastighetsförvaltning, teknisk fastighetsdrift, projektledning, rådgivning samt energieffektivisering