Events & Reserverings medewerker
Job ID
60872
Posted
18-May-2022
Service line
GWS Segment
Role type
Full-time
Areas of Interest
Administrative, Communications/Public Relations, Consulting, Customer Service, Executive Management, Facilities Management, Marketing
Location(s)
Amsterdam '- Noord-Holland - Netherlands

"Als één team stellen we de klant centraal en doen we het elke dag een beetje beter." 

Als Events & Reserveringsmedewerker ben je het aanspreekpunt voor vrijwel alles wat zich in het vergadercentrum van Deloitte in Amsterdam afspeelt. Je ondersteunt en adviseert de Deloitte medewerkers en werkt nauw samen met collega’s en ketenpartners.

In de functie van Events & Reserveringdsmedewerker verwerk jij de aanvragen (telefonisch, face to face en online) in het reserveringssysteem. Je hebt een coördinerende rol en werkt veel samen met de huismeesters en de collega’s van catering, ICT, beveiliging en schoonmaak om een vergadering of event perfect te laten verlopen. Het is een uitdaging om elke wens op het gebied van events met elkaar te kunnen invullen. Al deze bijeenkomsten vinden plaats in het vergadercentrum van Deloitte in Amsterdam Zuid. 

Jij maakt onderdeel uit van het CBRE-team dat werkzaam is voor Deloitte en dat bestaat uit: reservering- en eventsmedewerkers, postkamermedewerkers, hostessen, service medewerkers, facilitair coördinatoren en een Facility Manager. Behalve met jouw teamgenoten heb je ook veel contact met de overige CBRE-collega’s, ketenpartners en Deloitte medewerkers.

Jouw direct leidinggevende is de Facilitair coördinator, die ook werkzaam is op The Edge. Het is belangrijk dat jij een ‘self starter bent die prioriteiten kan stellen en oplossingsgericht te werk gaat. Daarbij heb jij altijd een servicegerichte instelling!

Jouw taken en verantwoordelijkheden zijn: 

 • de aanname, uitwerking en opvolging van zaal- en cateringreserveringen;
 • offertes opstellen en bevestigingen uitwerken; 
 • de financiële afhandeling van de events; 
 • het coördineren van (ad hoc) wijzigingen in bijvoorbeeld programma, catering of opstelling; 
 • aanspreekpunt voor zowel gasten als collega’s (huismeesters, receptionisten, catering- en schoonmaakmedewerkers).
 • Communicatieve en sociale vaardigheden zijn heel belangrijk. 

Wat heb je nodig om als Events & Reserveringsmedewerker aan de slag te gaan?

 • Een MBO-diploma richting Hospitality, Events, Toerisme óf Facilitair Management;
 • Relevante werkervaring in een vergelijkbare functie;
 • Je bent communicatief sterk, servicegericht en vindt het leuk om in een jong en enthousiast team te werken;
 • Goede beheersing van Nederlandse taal en Engelse taal;
 • Locatie: Deloitte The Edge (Zuidas);
 • Aantal uur per week: 40 uur (32 uur is bespreekbaar)

Dit hebben wij jou te bieden!

 • Marktconform salaris;
 • Vaste pensioenregeling én optionele collectieve ziektekosten- en woonhuisverzekeringen;
 • 8,33% Vakantiegeld, reiskostenvergoeding, 25 vaste verlofdagen, tot 10 verlofdagen aan te kopen én 2 bonus verlofdagen bij 1 jaar niet ziek!
 • Ontwikkelingsmogelijkheden middels de GWS Academy of externe opleiders.

Over CBRE Global Workplace Solutions (GWS)

CBRE Global Workplace Solutions is wereldwijd markleider in geïntegreerd technisch, facilitair, vastgoed- én projectmanagement. Wij laten de vastgoedportfolio en de medewerkers van onze klanten excelleren. Wij geloven namelijk dat het creëren van een optimale werkplek waarde toevoegt, zoals een hogere productiviteit en gezondere medewerkers. Met een achtergrond in techniek, facilitair management, vastgoed- of projectmanagement vind je bij Global Workplace Solutions vanzelfsprekend een inspirerende werkomgeving, waar je op het allerhoogste niveau kunt werken met grote, nationale en internationale klanten.

Ben jij de Events & Reserveringsmedewerker die wij zoeken?
Graag ontvangen wij jouw CV en motivatiebrief door te reageren via onderstaande button. Heb je nog aanvullende vragen? Neem contact op met Fleur van Mourik (Corporate Recruiter) via fleur.vanmourik@cbre.com


#indeedgwsnl
CBRE GWS
CBRE Global Workplace Solutions (GWS) works with clients to make real estate a meaningful contributor to organizational productivity and performance. Our account management model is at the heart of our client-centric approach to delivering integrated real estate solutions. Each client is entrusted with a dedicated leader and is supported by regional and global resources, leveraging the industry's most robust platform. CBRE GWS delivers consistent, measurably superior outcomes for our clients at every stage of the lifecycle, and across industries and geographies.