Critical Services Technician
Job ID
64887
Posted
12-May-2022
Service line
GWS Segment
Role type
Full-time
Areas of Interest
Accounting/Finance
Location(s)
London - England - United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland

Critical Facility Technician til 24/7 skiftehold

Håndværker med facility eller industri erfaring

Hos CBRE Data Center Solutions søger vi en dygtig tekniker, som skal indgå i de daglige overvågnings- og vedligeholdelsesopgaver i en skifteholdsturnus.  

Arbejdet udføres i Odense hos vores kunde, som er en global og verdenskendt IT-virksomhed. Du vil som vores nye kollega indgå i et dedikeret team, der sammen er ansvarlige for, at den tekniske drift altid kører optimalt. 

Om jobbet:

Med reference til Site Supervisor skal du løse opgaver der spænder bredt fra service på tekniske anlæg, daglig rundering, ansvar for installationsarbejde og løsning af akutte kritiske opgaver. Det tekniske team, som du skal indgå i, arbejder inden for teknisk service af bygninger og kritiske anlæg. Der stilles høje krav til dokumentation og kvalitet, så du skal være indstillet på, at planlægningen før udførelse af arbejdet er meget detaljeret, og dokumentationen efter arbejdets udførelse er i orden. 

Dine arbejdsopgaver vil typisk omfatte daglige inspektioner og vedligehold af bygninger og tekniske anlæg, f.eks.:

  • Ventilationsanlæg
  • Køleanlæg
  • El- og VVS-installationer
  • Nødstrømsanlæg
  • Sprinkleranlæg

Hvem er du?
For at få succes med at løse ovenstående opgaver forestiller vi os, at du har en uddannelsesmæssig baggrund som håndværker, du har en bred teknisk viden og er villig til at lære. Du har IT kundskaber svarende til brugerniveau med erfaring i MS Office samt gode generelle IT-kundskaber, da der er mange programmer, man skal kunne navigere rundt i. Du skal desuden kunne tale og skrive engelsk på teknisk/brugerniveau.

Vi forventer du er:

  • Ansvarsbevidst, kvalitetsbevidst og med en høj grad af integritet 
  • Handlekraftig og har gennemslagskraft
  • Villig til at lære og lære fra dig
  • God til at håndtere forandringer og kan se nye muligheder 
  • God til at kommunikere og samarbejde

Vi tilbyder:
Du bliver en del af en stor international organisation, hvor respekt, integritet, service og dygtighed er adfærden i virksomheden. Der er god mulighed for udvikling af personlige kompetencer, da vi konstant skal udvikle og forbedre vores kundes tekniske anlæg. Som Critical Facility Technician indgår du i et godt kompetent teknisk team, hvor teknik, samarbejde og kommunikation er i højsædet. Du vil blive en del af en skifteholdsordning med 12-timers vagter med gode arbejdsfri perioder indlagt i planen, da vi altid har 2 teknikere på døgnbemanding på vores kundes lokation alle årets dage.

Hvis du mener, at ovenstående kunne være noget for dig, vil vi se frem til at modtage din ansøgning og CV. Vi indkalder løbende til samtale, hvorfor vi opfordrer dig til at ansøge hurtigst muligt.

Alle ansøgninger skal indsendes via vores CBRE rekrutteringsportal. På grund af GDPR vil applikationer, der sendes via e-mail, ikke blive behandlet og straks slettet fra vores systemer.

Hvis du har spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte Contract Manager, Michael Zacho, på mail: michael.zacho@cbre.com   Tlf. 51 64 58 90