Coördinator GMP Services
Job ID
45337
Posted
24-Dec-2021
Service line
GWS Segment
Role type
Full-time
Areas of Interest
Building Management, Engineering/Maintenance, Executive Management, Facilities Management
Location(s)
Haarlem '- Noord-Holland - Netherlands

Als Coördinator GMP Services ben je onderdeel van het CBRE GWS team op de locatie van MSD in Haarlem. Jij bent verantwoordelijk voor de aansturing van de GMP Services.  

MSD is uitgegroeid tot een dynamisch productie- en distributiecentrum voor Europa en andere werelddelen. Lokale activiteiten in Nederland worden vanuit het Nederlandse hoofdkantoor in Haarlem, waar je onsite werkzaam zal zijn, gecoördineerd. Vanuit Haarlem worden 2.500 verschillende (verpakkingen van) geneesmiddelen en vaccins naar meer dan 140 landen gedistribueerd. Haarlem staat bekend als dé flexibele verpakkingslocatie in Europa, aangezien er snel geschakeld wordt tussen het verpakken van verschillende geneesmiddelen met uiteenlopende verpakkingen. Het CBRE team op locatie bestaat uit 8 soft service medewerkers en 30 hard service medewerkers. Het betreft een nieuw, fris en divers team.

Naast de GMP werkzaamheden neem jij ook een coördinerende rol met betrekking tot Facility Management. Het is een uitdagende functie op het gebied van FM processen, waarbij veiligheid en GMP centraal staan en waar je veel voldoening uithaalt. Interesse? Solliciteer nu!

Wat ga je doen?

In deze functie word je verantwoordelijk voor de aansturing van GMP services, zoals lab services, schoonmaak, ongedierte management, kleding, afval management en persoonlijke beschermingsmiddelen.

Naast de GMP werkzaamheden is het een positie waarbij je ook tijdens de dagelijkse werkzaamheden een coördinerende rol op je neemt. Je coördineert de receptie, het archief, de postkamer, catering en beveiliging als onderdeel van je takenpakket. Je bewaakt continue de kwaliteit van de dienstverlening, fungeert als communicatielijn van de klant naar het CBRE team/de leverancier, je hebt een goed luisterend oor en stelt je proactief op in het oplossen van klachten of problemen. Tijdens de uitvoering van controle rondes in het gebouw en op het terrein zie je toe op een veilige werkomgeving en goede uitvoering van de HSE- en kwaliteitsrichtlijnen.

Daarnaast ben je ambassadeur van CBRE GWS met de daarbij behorende verantwoordelijkheden. Dit betreft leverancier coördinatie op locatie, contract management, stakeholder management op locatie, audits op procedures en investigations (onderzoek) bij bevindingen.

Wat heb jij te bieden?

 • Aantoonbare ervaring op het gebied van GMP processen en/of in de Pharma-industrie;
 • Een relevant HBO-diploma, bij voorkeur aangevuld met VCA-VOL;
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring;
 • Je bent ondernemend en analytisch;
 • Bij voorkeur ervaring met het aansturen van contractors;
 • Bij voorkeur ervaring met contractmanagement;
 • Je bent punctueel, je kunt snel schakelen en houdt het overzicht in complexe situaties;
 • Jouw klantgerichtheid en organisatiesensitiviteit maakt het verschil voor de klant;
 • Goede kennis van Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Dit hebben wij jou te bieden!

 • ​​​Startsalaris van € 3.100,- tot € 4.200,- bruto per maand afhankelijk van kennis en expertise
 • Vaste pensioenregeling én optionele collectieve ziektekosten- en woonhuisverzekeringen
 • 8,33% Vakantiegeld, 25 vaste verlofdagen, tot 10 verlofdagen aan te kopen én 2 bonus verlofdagen bij 1 jaar niet ziek
 • Uitgebreid onboarding en trainingsprogramma bij MSD
 • Ontwikkelingsmogelijkheden middels de CBRE Academy of externe opleiders.

Over CBRE Global Workplace Solutions

CBRE Global Workplace Solutions is wereldwijd markleider in geïntegreerd technisch, facilitair, vastgoed- én projectmanagement. Wij laten de vastgoedportfolio en de medewerkers van onze klanten excelleren. Wij geloven namelijk dat het creëren van een optimale werkplek waarde toevoegt, zoals een hogere productiviteit en gezondere medewerkers. Met een achtergrond in techniek, facilitair management, vastgoed- of projectmanagement vind je bij Global Workplace Solutions vanzelfsprekend een inspirerende werkomgeving, waar je op het allerhoogste niveau kunt werken met grote, nationale en internationale klanten.

Solliciteren

Graag ontvangen wij jouw CV en motivatiebrief door te reageren via de button. Nog vragen? Neem contact op met Anniek Kahmann via anniek.kahmann@cbre.com.


CBRE GWS
CBRE Global Workplace Solutions (GWS) works with clients to make real estate a meaningful contributor to organizational productivity and performance. Our account management model is at the heart of our client-centric approach to delivering integrated real estate solutions. Each client is entrusted with a dedicated leader and is supported by regional and global resources, leveraging the industry's most robust platform. CBRE GWS delivers consistent, measurably superior outcomes for our clients at every stage of the lifecycle, and across industries and geographies.