Change Manager
Job ID
59446
Posted
13-May-2022
Service line
GWS Segment
Role type
Full-time
Areas of Interest
Building Management, Communications/Public Relations, Consulting, Data & Analytics, Engineering/Maintenance, Facilities Management, Risk Management
Location(s)
Aalsmeer '- Noord-Holland - Netherlands, Naaldwijk '- Zuid-Holland - Netherlands
Voor onze klant Royal FloraHolland zoeken wij een Change Manager met technische affiniteit. In deze functie ben je onderdeel van het accountmanagement en lever je hoogwaardige ondersteuning op diverse fronten aan het team dat verantwoordelijk is voor het dagelijks onderhoud van de gebouwen en technische installaties op de drie locaties van onze klant Royal FloraHolland! Interesse? Lees snel verder.

Wat ga je doen?
Als Change Manager maak jij onderdeel uit van het CBRE team dat werkzaam is voor onze klant Royal FloraHolland (RFH) en houd jij je vooral bezig met strategie, de operationele verbeterprocessen  en stakeholdermanagement. 

Als MT-lid ben je de rechterhand van de Account Directeur, schakel je met alle niveaus in de organisatie  en met stakeholders van  RFH. Je geeft direct leiding aan een team van specialisten (4 FTE) dat onder meer verantwoordelijk is voor het opstellen van MeerJarenOnderhoudsPlannen en het beleid voor elektrotechnische installaties en brandveiligheid.  

Jij bent iemand die synergie  tussen de drie locaties (Aalsmeer, Naaldwijk en Rijnsburg) kan initiëren, processen kan beschrijven, structuur kan aanbrengen in onderhoud en vervanging van assets.. Daarnaast ben je gedreven om actieplannen en verbetervoorstellen uit te werken en te implementeren. 

Andere belangrijke focusgebieden zijn: 
 • Stakeholdermanagement
  Het continue, op strategisch niveau, blijven ontwikkelen van de professionele relatie met de klant is een belangrijk aspect van deze functie. Op regelmatige basis informeer je de key-stakeholders over de voortgang, onregelmatigheden en/of afwijkingen in het technisch beheer en onderhoud, je adviseert over de staat van de assets en/of voortgang van projecten, je stelt rapportages op en signaleert kansen voor CBRE (en zet deze om new business).

 • Operationeel
  Je stimuleert medewerkers om een goede balans te bewaken tussen detailniveau van assets en het grotere plaatje. Tevens begeleid je medewerkers in het realiseren van verbeteringen door inhoudelijke kennis om te zetten in compliant, structureel en duurzaam beleid.

 • Procesverbetering
  Jij bent continu bezig om processen te verbeteren. Je stelt (aktie)plannen op om de kwaliteit van de dienstverlening en samenwerking met de klant te verbeteren. Je zorgt met je team voor heldere processen met betrekking tot (compliant) assetmanagement en vervangingsregimes van assets.

 • Commercieel
  In deze functie identificeer je mogelijkheden om onderhoud efficiënter uit te kunnen voeren en begeleid je de implementatie. Je ondersteunt de organisatie bij het opstellen van scope wijzigingen.  Door continue verbetering van  MJOP en JOP rapportages ondersteun je  bij  het verkrijgen van vervangingsprojecten.

Wat heb je ons te bieden?
 • HBO of Universitair diploma (Technische) Bedrijfskunde of Techniek (Civel, Werktuigbouw, Bouwkunde) of Verander Management met affiniteit en ervaring in Techniek; Additionele diploma's of certificeringen zoals bv Prince 2 of Six-Sigma, Lean, zijn 'nice to haves’
 • Je bent daadkrachtig, hebt commercieel gevoel en hebt gedegen ervaringen in stakeholdermanagement
 • Je hebt een sterk analytisch vermogen, kan goed procesmatig werken en weet aansluiting te vinden bij alle niveaus in een organisatie 
 • Je hebt ervaring met het uitvoeren van verbeterprojecten en werkt dit uit in  actieplannen, waarbij je de lijnen uitzet en opvolgt
 • Je kunt goed hoofd- en bijzaken onderscheiden, zaken structureren en duurzame relaties opbouwen
 • Beheersing van de Nederlandse én Engelse taal is een must
 • Je werkt op de verschillende RFH locaties (Aalsmeer, Rijnsburg en Naaldwijk) en  af en toe vanuit huis.

Dit hebben wij jou te bieden!
 • Marktconform salaris + bonus + lease auto
 • Laptop en iPhone;
 • Reiskostenvergoeding; 
 • Vaste pensioenregeling én optionele collectieve zorg- en woonhuisverzekeringen;
 • 8,33% Vakantiegeld, 25 vaste verlofdagen, tot 10 verlofdagen aan te kopen én 2 bonus verlofdagen bij 1 jaar niet ziek;
 • Uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden middels de GWS Academy of externe opleiders.

Over CBRE Global Workplace Solutions
CBRE Global Workplace Solutions is wereldwijd markleider in geïntegreerd technisch, facilitair, vastgoed- én projectmanagement. Wij laten de vastgoedportfolio en de medewerkers van onze klanten excelleren. Wij geloven namelijk dat het creëren van een optimale werkplek waarde toevoegt, zoals een hogere productiviteit en gezondere medewerkers. Met een achtergrond in techniek, facilitair management, vastgoed- of projectmanagement vind je bij Global Workplace Solutions vanzelfsprekend een inspirerende werkomgeving, waar je op het allerhoogste niveau kunt werken met grote, nationale en internationale klanten.

Solliciteren
Nog aanvullende vragen? Neem contact op met Fleur van Mourik (Corporate Recruiter) via fleur.vanmourik@cbre.com

#indeedgwsnl
CBRE GWS
CBRE Global Workplace Solutions (GWS) works with clients to make real estate a meaningful contributor to organizational productivity and performance. Our account management model is at the heart of our client-centric approach to delivering integrated real estate solutions. Each client is entrusted with a dedicated leader and is supported by regional and global resources, leveraging the industry's most robust platform. CBRE GWS delivers consistent, measurably superior outcomes for our clients at every stage of the lifecycle, and across industries and geographies.