Business Controller (24-40 uur)
Job ID
66509
Posted
23-Jun-2022
Service line
GWS Segment
Role type
Full-time
Areas of Interest
Accounting/Finance, Administrative
Location(s)
Amsterdam '- Noord-Holland - Netherlands, Zwolle '- Overijssel - Netherlands
Ben jij een enthousiaste financial en wil je jouw kwaliteiten graag inzetten binnen ons Projectbureau? Ben jij goed met cijfers, houd je graag overzicht en ben je goed in het verzorgen van duidelijke rapportages? Dan biedt ons Projectbureau jou de juiste plek. Wij zijn per direct op zoek naar een nieuwe collega voor minimaal 24 uur per week.  

Wat ga je doen?
Als Business Controller werk je zelfstandig maar in nauwe samenwerking met de business en het Finance team. Je bent verantwoordelijk voor rapporteren en controle op de juistheid van de cijfers m.b.t. de omzet en kosten. Iedere maand bespreek je de omzet en kosten met de business en zorg je ervoor dat e.e.a. correct wordt vastgelegd in de administratie. 

Daarnaast  ben je verantwoordelijk voor juiste facturatie, urenrapportages en overige management rapportages voor de business, finance en opdrachtgevers. Je zorgt ervoor dat de diverse processen goed en efficiënt lopen en je houdt je bezig met mogelijke verbeterslagen.

Overige werkzaamheden bestaan onder meer uit:

 • Aanmaken van projecten in diverse systemen;
 • Controle op juistheid van de ingevoerde data;
 • Uitvoeren van de maandelijkse facturatie; 
 • Controleren van de omzetcijfers na facturatie en maken van aanpassingen;
 • Verzorgen van de doorbelastingen m.b.t. projecten;
 • Verantwoordelijk voor de intercompany facturatie;
 • Boeken van accruals in de projecten;
 • Rapporteren speciale projecten inclusief eindcontrole;
 • Urenrapportages voor onze klanten;
 • Ondersteuning bij de jaarlijkse audits.

Wat heb je ons te bieden?

 • Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding op minimaal hbo niveau; 
 • Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring;
 • Je bent accuraat en hebt een proactieve houding (zelf starter);
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en vindt het prettig om in een team samen te werken;
 • Je hebt een uitstekende kennis en beheersing van het gehele MS Officepakket, met name Excel;
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden (woord en schrift) in zowel Nederlands als Engels.

Wat hebben wij jou te bieden?
Bij CBRE werken allerlei verschillende specialisten aan een gedegen totaalvastgoedadvies. Professionals met een commerciële, financiële, bouwkundige of zelfs creatieve achtergrond, en allemaal met dezelfde drive voor vastgoed. Je krijgt veel verantwoordelijkheid waardoor je jezelf kunt ontplooien. Daarnaast biedt ons collectief opleidingsprogramma, De CBRE Academy, de kans om je door middel van opleidingen, trainingen en workshops verder te ontwikkelen. Onze organisatie is dus de perfecte plek om je professioneel en persoonlijk te ontwikkelen.

Binnen CBRE wordt hard gewerkt maar tijd voor ontspanning vinden wij net zo belangrijk. Er worden geregeld activiteiten georganiseerd zoals borrels, bedrijfs- en afdelingsuitjes. Wij bieden je een functie in een enthousiast en gedreven team en een fijne werkomgeving met veel uitdagingen en mogelijkheden om jezelf te ontplooien.

Wat wordt je team?
Binnen het Project Bureau wordt hard gewerkt; onze mensen zijn heel loyaal aan het team en de opdrachtgevers. Wij helpen elkaar uit de brand, staan voor elkaar klaar en halen alles uit de kast om samen een goed resultaat neer te zetten. 

Het Project Bureau werkt voor de business lines Advisory & Transaction Services (A&T) en Development Services (DS). 

De business line Advisory & Transaction Services Occupier is een platform binnen CBRE waarin al onze dienstverlening aan eindgebruikers samenkomt. Binnen deze business werken ruim 100 gedreven teamleden die elke dag gaan voor het beste resultaat voor onze cliënten. Van integraal huisvesting – en transactieadvies tot het ontwerpen en inrichten van kantooromgevingen. Cliënten van CBRE worden binnen A&T ondersteund in het behalen van hun business doelstellingen door middel van inventieve vastgoedtotaaloplossingen; waarbij de full service capability van A&T haar cliënten van A tot Z kan ontzorgen.

Development Services bestaat uit een grote groep specialisten op het gebied van installatietechniek, architectuur, bouwkosten, business cases, duurzaamheid, brandveiligheid en constructies. Het team werkt samen met weer andere teams van makelaars en beheerders. Samen maken we voor onze opdrachtgevers plannen voor het renoveren en her ontwikkelen van commercieel vastgoed. Plannen die we vervolgens ook zelf uitvoeren.

Wie is jouw nieuwe werkgever?
CBRE is een organisatie waarbij het niet uitmaakt of je een ervaren professional of een jong talent bent, en op welke positie je speelt. We bieden iedereen de vrijheid om kansen te zien en te pakken. We werken hard voor onze successen en vieren die met elkaar, bijvoorbeeld na het sluiten van een deal of tijdens onze wekelijkse borrel. 
Met ruim 100.000 medewerkers verspreid over 500 kantoren in 100+ landen is CBRE wereldwijd marktleider in real estate consultancy. In Nederland werken onze 600 professionals vanuit Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle elke dag aan de mooiste vastgoedprojecten. 

Sinds begin 2019 heeft CBRE een nieuw hoofdkantoor in de Schinkelbuurt in Amsterdam, genaamd The Core. Een nieuw, innovatief kantoor onder het vijftig jaar oude dak van een voormalige autogarage. Met dit kantoor slaan wij een nieuwe weg in, geven we ondernemerschap de ruimte en werken we intensiever met opdrachtgevers en elkaar samen. 

Solliciteren? 
Reageer dan via onderstaande button. Binnen twee weken ontvang je van mij een reactie.
Graag ontvangen we je CV en motivatiebrief. Nog vragen? Ik beantwoord ze graag via Valerie.Meijburg@cbre.com of 06 27 18 27 61.