Business Analyst
Job ID
61616
Posted
04-Jul-2022
Service line
Advisory Segment
Role type
Full-time
Areas of Interest
Data & Analytics, Development, Digital & Technology/Information Technology
Location(s)
Amsterdam '- Noord-Holland - Netherlands
Ben jij communicatief sterk en vind je het leuk om de schakel te zijn tussen de business en ICT? En wil jij met verschillende stakeholders en teams tot een mooi eindresultaat komen? Word dan Business Analyst bij CBRE in Amsterdam!

Wat ga je doen?

Als Business Analyst werk je binnen het Product Enablement team, wat onderdeel is van de afdeling Digital & Technology. Als Business Analyst sta je midden in de organisatie en ben je de schakel tussen de Business en de Digital & Technology organisatie. Je denkt met de verschillende afdelingen mee over het innoveren van digitale diensten en producten en zoekt proactief naar mogelijkheden voor procesverbetering. Daarnaast help je bij het identificeren en vertalen van de behoeftes naar digitale oplossingen. Ook kun jij projectteams aansturen en met jouw gestructureerde en efficiënte werkwijze succesvol implementeren. 

In toenemende mate is er sprake van toepassen van een corporate Digital & Technology strategy, waarbij je als Business Analyst de schakel bent tussen de Nederlandse Business en de Corporate D&T organisatie. Ook komt het voor dat er lokaal specifieke oplossingen gezocht worden, in dat geval ben je als Business Analyst verantwoordelijk voor het nieuwe product en communiceer je met de interne collega’s en de leverancier. Afhankelijk van de omvang van implementatie projecten zul je onderdeel uitmaken van (internationaal) implementatie team of lokaal zelf een team opzetten en aansturen.

Wat vragen wij van jou? 

  • Je bent in het bezit van een afgeronde HBO- of WO-opleiding (bij voorkeur business information systems, business, IT & management of business information management of management & communicatie);
  • Je hebt minimaal één jaar relevante stage- of werkervaring;
  • Je kunt goede interpersoonlijke skills;
  • Je hebt ervaring met het maken van functioneel ontwerpen en het opstellen en prioriteren van eisen;
  • Je bent op de hoogte van de laatste digitale trends;
  • Je bent klant-, resultaat- en kwaliteitsgericht;
  • Je hebt een hands-on mentaliteit en je schakelt makkelijk tussen diverse werkzaamheden; 
  • Je hebt uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels.

Dit hebben wij jou te bieden!

Bij CBRE werken allerlei verschillende specialisten aan een gedegen totaalvastgoedadvies. Professionals met een commerciële, financiële, bouwkundige of zelfs creatieve achtergrond, en allemaal met dezelfde drive voor vastgoed. 

Je krijgt veel verantwoordelijkheid waardoor je jezelf kunt ontplooien. Daarnaast biedt ons collectief opleidingsprogramma, De CBRE Academy, de kans om je door middel van opleidingen, trainingen en workshops verder te ontwikkelen. Onze organisatie is dus de perfecte plek om je professioneel en persoonlijk te ontwikkelen.

Binnen CBRE wordt hard gewerkt maar tijd voor ontspanning vinden wij net zo belangrijk. Er worden geregeld activiteiten georganiseerd zoals borrels, bedrijfs-en afdelingsuitjes. Wij bieden je een functie in een enthousiast en gedreven team en een fijne werkomgeving met veel uitdagingen en mogelijkheden om jezelf te ontplooien.

Over het team!

Het Digital & Technology team bestaat uit twee teams, het FTS team (werkplekautomatisering en infrastructuur) en het Product Enablement Team (applicaties). Het Product Enablement team bestaat uit één Applications Support medewerker, één Data Analyst en twee Product Managers (Business Analysten) + teamlead. Het team is verantwoordelijk voor het functioneel beheer van alle applicaties welke binnen CBRE Nederland worden gebruikt. Daarnaast is het ook verantwoordelijk voor het implementeren van nieuwe applicaties.

Over CBRE Advisory

Bij CBRE maakt het niet uit of je een ervaren professional of een jong talent bent, en op welke positie je speelt. We bieden iedereen de vrijheid om kansen te pakken. We werken hard voor onze successen en vieren die met elkaar, bijvoorbeeld na het sluiten van een deal of tijdens onze wekelijkse borrel. 

Met ruim 100.000 medewerkers verspreid over 500 kantoren in 100+ landen is CBRE wereldwijd marktleider in real estate consultancy. In Nederland werken onze 600+ professionals vanuit Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle elke dag aan de mooiste vastgoedprojecten.

Sinds begin 2019 heeft CBRE een nieuw hoofdkantoor in de Schinkelbuurt in Amsterdam, genaamd The Core. Een innovatief gebouw onder het vijftig jaar oude dak van een voormalige autogarage.

Wil jij een career in real estate?

We zien je sollicitatie graag tegemoet! We verzoeken je om een motivatiebrief aan je sollicitatie toe te voegen. Nog vragen? Onze recruiter Maaike Janssens beantwoordt ze graag via nlrecruitment@cbre.com.