Junior Technisch Manager
Job-ID
144774
Veröffentlicht
29-Jan-2024
Organisation
Advisory Segment
Arbeitszeit
Vollzeit
Bereich
Beratung, Ingenieurwissenschaften/Instandhaltung, Praktika / Absolvent*in / Auszubildende*r, Immobilienverwaltung, Absolvent:in
Standort(e)
Amsterdam '- Noord-Holland - Netherlands
Ben jij die gedreven starter die toe is aan zijn/haar tweede stap binnen het technisch beheer van commercieel winkelvastgoed? Dan biedt ons Property Management Retail team je de perfecte plek om je verder te ontwikkelen.

Wat ga je doen?
In deze functie maak je kennis met alle aspecten van het technisch beheer van commercieel winkelvastgoed en ben je de organisator in de ondersteuning van de technisch manager.
Je houdt je in deze functie onder supervisie van een ervaren Technical Manager onder andere bezig met de coördinatie en monitoring van (installatie)technische en bouwkundige onderhoudswerkzaamheden die derden uitvoeren aan het commerciële winkelvastgoed van onze cliënten. Je assisteert hiertoe de Technical Manager die fungeert als het aanspreekpunt voor huismeesters/locatiemanagers en vergezel je hem bij inspecties en (periodieke) locatiebezoeken. Ook ondersteun je de Technical Manager bij het opstellen van onderhoudsbegrotingen en periodieke managementrapportages. Afhankelijk van jouw eigen initiatief en groeisnelheid zul je naar mate de tijd vordert steeds meer zaken zelf kunnen oppakken en groeit jouw zelfstandigheid in het team.

Als Junior Technical Manager maak je deel uit van een zogeheten Account Team dat verantwoordelijk is voor een vastgoedportefeuille. Doel van dit team is het optimaliseren van de waarde van het vastgoed dat onze cliënten aan ons hebben toevertrouwd. 

Zo ziet jouw gemiddelde werkdag als Junior Technical Manager eruit:
Een werkdag van een (Junior) Technical Manager is nooit hetzelfde. De dynamiek die bij deze functie komt kijken maakt het werk dan ook zo uitdagend. Aangekomen op kantoor, of onderweg naar kantoor kan de invulling van de dag er zomaar anders uitzien omdat zich een urgentere situatie voordoet dat voorrang heeft. In de ochtend start je met het doornemen van je mails en prioriteer je de binnengekomen zaken. 

Offertes die moeten worden opgevraagd of zaken die moeten worden uitgezet pak jij direct op en spart hierover met de Technical Manager, indien nodig of gewenst. Gedurende de ochtend manage je de lopende zaken en opdrachten zodat alles conform afspraak en verwachting van de betrokken partijen verloopt. Voor je het weet is het alweer tijd voor de lunch. Het is mooi weer, dus je besluit om met een aantal collega’s buiten de deur op een terras te gaan lunchen.

Weer terug op kantoor reserveer je alvast een poolauto voor een aantal afspraken die je aan het einde van de week op locatie hebt. Daarnaast communiceer je veelvuldig met de collega’s binnen het account team om zaken op elkaar af te stemmen. Je bereidt afspraken voor de komende dag voor en neemt de belangrijke lopende zaken nog even door of er niks over het hoofd is gezien. Op naar huis, wat zal morgen brengen?


Wat heb je ons te bieden?
 • Je bent in het bezit van minimaal een mbo-/hbo-diploma in een bouwkundige/technische richting;
 • Je hebt gedegen bouwkundige/technische kennis;
 • Je hebt 0 tot max. 2 jaar werkervaring in een technische functie;
 • Je bent integer, kwaliteitsbewust en in het bezit van een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Je bent bereid ook de niet technische facility services zoals schoonmaak en beveiliging te managen;
 • Je kan zowel zelfstandig als goed binnen een team functioneren;
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en bent in staat mensen te overtuigen;
 • Je hebt al ervaring met een financieel management systeem (ervaring met Yardi is een pré) en met het beoordelen van facturen;
 • Je kunt begroten en begrijpt meerjaren onderhoudsbegrotingen;
 • De Nederlandse en Engelse taal beheers je goed in woord en geschrift.

Wat hebben wij jou te bieden?
Bij CBRE Advisory werk je samen met allerlei verschillende specialisten aan een gedegen totaaladvies. Professionals met een commerciële, financiële, bouwkundige of creatieve achtergrond, en allemaal met dezelfde drive voor vastgoed. 

Bij CBRE Advisory wordt hard gewerkt om de verwachtingen van onze klanten van de beste service te voorzien. Maar daarnaast werken wij ook graag aan jouw ontwikkeling. Via o.a. de CBRE Academy bieden wij je uitgebreide mogelijkheden om je commerciële kwaliteiten en je kennisniveau verder te vergroten. 

Wij vinden het belangrijk om naast je werk ook andere leuke uitdagingen te bieden. Daarom organiseren wij verschillende sportevenementen, bieden wij je de gelegenheid mee te doen aan o.a. bedrijfshockey, voetbal en regelen wij een forse korting op je abonnement op sportscholen in het hele land. 

Wat hebben wij jou nog meer te bieden?:
 • Een marktconform salaris;
 • Een aantrekkelijke bonusregeling;
 • Een bijna premievrij pensioen;
 • Reiskostenvergoeding als je reist met het OV, de auto én de fiets;
 • Een laptop;
 • Een iPhone;
 • 25 vakantiedagen per jaar + 3 extra vakantiedagen aangewezen door ons bestuur en de mogelijkheid om 5 vakantiedagen per jaar bij te kopen;
 • De opbouw van vakantiegeld van 8% van je bruto jaarsalaris;
 • Een collectief opleidingsprogramma, de CBRE Academy, met veel opleidingen, trainingen en workshops om je verder te kunnen ontwikkelen;
 • De optie tot 2 weken remote werken; 
 • Eenmalige thuiswerkvergoeding van €250,-;
 • De optie tot omruilen van religieuze feestdagen (je mag een feestdag ruilen voor een andere religieuze feestdag die belangrijker is voor jou);
 • Een sportregeling, waarbij je je kunt aansluiten bij meerdere sportscholen/activiteiten door het hele land;
 • En een voordelige fietsenregeling, koop een nieuwe fiets en trek dit af van je brutosalaris.

Wat wordt je team?
Binnen het Property Management Retail team wordt er hard gewerkt en is er een hoog niveau van dienstverlening. Een stapje extra doen voor de klant is vanzelfsprekend en waar zeker ook oog is voor elkaar. Balans tussen professionaliteit en het menselijke, sociale component vinden wij heel belangrijk. Het team is een diverse groep professionals met verschillende achtergronden, leeftijden en interesses, met het gemeenschappelijk doel: onze opdrachtgevers van A tot Z service verlenen.

Property Management is de grootse afdeling binnen CBRE Nederland en bestaat uit 160+ personen. Voor onze nationale en internationale cliënten beheren wij een groot aantal kantoren, bedrijfsruimten en winkelcentra met als belangrijkste doel de waarde van deze vastgoedobjecten te optimaliseren. Onze cliënten zijn particuliere en institutionele beleggers uit zowel binnen- als buitenland. De verantwoordelijkheid over de portefeuille is onderverdeeld in accountteams. Deze teams behartigen op een proactieve manier de belangen van de opdrachtgever en haar huurders. 

Wie is jouw nieuwe werkgever?
CBRE Advisory is een organisatie waarbij het niet uitmaakt of je een ervaren professional of een jong talent bent, en op welke positie je speelt. Wij bieden iedereen de vrijheid om kansen te zien en te pakken. Wij werken hard voor onze successen en vieren die met elkaar, bijvoorbeeld na het sluiten van een deal of tijdens onze wekelijkse borrel. 

Met ruim 115.000 medewerkers verspreid over 500 kantoren in 100+ landen is CBRE wereldwijd marktleider in real estate consultancy. In Nederland werken onze 600 professionals vanuit Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle elke dag aan de mooiste vastgoedprojecten. 

Sinds begin 2019 heeft CBRE Advisory een nieuw hoofdkantoor in de Schinkelbuurt in Amsterdam, genaamd The Core. Een nieuw, innovatief kantoor onder het vijftig jaar oude dak van een voormalige autogarage. Met dit kantoor slaan wij een nieuwe weg in, geven we ondernemerschap de ruimte en werken we intensiever met opdrachtgevers en elkaar samen. 

Solliciteren? 
We kijken uit naar jouw sollicitatie! Zorg dat je bij je sollicitatie ook een motivatiebrief toevoegt waarin je aangeeft waarom je kiest voor de functie. Nog vragen? Onze recruiter Anne de Boer beantwoordt ze graag via nlrecruitment@cbre.com.