Finance Analyst
Job-ID
141320
Veröffentlicht
04-Dez-2023
Organisation
GWS Segment
Arbeitszeit
Teilzeit
Bereich
Buchhaltung/Finanzen
Standort(e)
Oss '- Noord-Brabant - Netherlands
Dit ga jij voor ons betekenen!
In de functie van Finance Analyst geven wij jou een mooie uitdaging; ervoor zorgen dat CBRE GWS- op de locatie bij Organon financieel stevig ‘in control’ komt én blijft. Als Finance Analyst word je dan ook verantwoordelijk voor het volledige financiële beheer van dit account. 
Samen met een Finance Manager ga jij onderdeel uitmaken van het Finance Team op het Organon account.

Als Finance Analyst ben jij volledig verantwoordelijk voor alle maandafsluitingen, de financiële management rapportages, het budget beheer, de forecasting maar ook het werkkapitaalbeheer. Als Finance Analyst ben je een belangrijke schakel tussen de lokale operatie en het internationale accountmanagement. Dit geeft een interessante dynamiek aan de functie met het nodige stakeholdermanagement voor zowel de internationale accountmanagementteams, als de operationele teams in Nederland omdat zij jou zullen zien als hún financial point of contact. Verder lever je een belangrijke bijdrage in diverse verbeterprojecten waarbij je kunt denken aan het opzetten en verbeteren van rapportages en het maken van efficiency slagen.

Wat vragen wij van jou?
Een Bachelor of Master diploma richting Bedrijfseconomie, Accounting of Controlling.
1 tot 2 jaar relevante werkervaring, maandafsluitingen zijn voor jou geen onbekend speelveld.
Je bent een teamplayer met een flexibele mindset en attitude, analytisch goed onderlegd, nauwkeurig en energiek.
Je hebt sterke communicatieve vaardigheden in Excel en het opstellen van rapportages.
Een uitstekende beheersing van het Nederlands en Engels in woord én geschrift.
Ervaring met Microsoft Dynamics AX is een pre.
Je bent enkele dagen per week werkzaam vanuit huis en werkt op ons kantoor in Oss.

Dit hebben wij jou te bieden!
Startsalaris €45 - €60k bruto/jaar op fulltime basis (incl. 8,33% vakantiegeld).
Een baan van 24 uur
Laptop, iphone en aanvullende thuiswerkvergoeding.
Vaste pensioenregeling én optionele collectieve zorg- en woonhuisverzekeringen.
25 vaste verlofdagen, 12 ATV degen en tot 10 verlofdagen aan te kopen, alles op basis van fulltime
Ontwikkelingsmogelijkheden middels de GWS Academy of externe opleiders.

Over CBRE Global Workplace Solutions (GWS)
CBRE Global Workplace Solutions is wereldwijd markleider in geïntegreerd technisch, facilitair, vastgoed- én projectmanagement. Wij laten de vastgoedportfolio en de medewerkers van onze klanten excelleren. Wij geloven namelijk dat het creëren van een optimale werkplek waarde toevoegt, zoals een hogere productiviteit en gezondere medewerkers. Met een achtergrond in techniek, facilitair management, vastgoed- of projectmanagement vind je bij Global Workplace Solutions vanzelfsprekend een inspirerende werkomgeving, waar je op het allerhoogste niveau kunt werken met grote, nationale en internationale klanten.

Solliciteren
Graag ontvangen wij jouw CV en motivatiebrief via onderstaande button. Heb je aanvullende vragen? Neem contact op met Jeroen de Laat via jeroen.delaat@cbre.com 06-21970391

CBRE GWS
Mit CBRE Global Workplace Solutions (GWS) werden die Immobilien zu einem wirksamen Faktor für die Produktivität und Leistung unserer Kundinnen und Kunden. Unser Account-Management bietet unseren Kundinnen und Kunden integrierte Immobilienlösungen. Unsere Beratungsleistung umfasst die Bereiche Advisory & Transaction Services, Capital Markets, Project Management, Valuation & Advisory Services.