Supervisor Datacenters
Job-ID
73307
Publiceret
14-Sep-2022
Afregningslinje
GWS Segment
Stillingstype
Fuldtid
Interesseområder
Engineering/Vedligeholdelse
Geografisk position(er)
Amsterdam '- Noord-Holland - Netherlands

Als Technisch Supervisor Datacenters bij CBRE GWS ga jij onsite in Amsterdam werken. Jij bent werkzaam op meerdere facetten in het bedrijf. Zo werk je op kantoor, maar ook in de operatie. Dit doe je tijdens kantooruren, op locatie.

Het werken als Technisch Supervisor is heel veelzijdig. Je werkt binnen een dynamische en informele omgeving waarin het teamverband belangrijk is. In deze rol rapporteer je aan de site manager en je zult leidinggeven aan jouw team van 6 mechancial/electrical monteurs.

 Wil jij deel uitmaken van dit team, solliciteer dan nu.

Wat ga je doen?

Jij stuurt je team van monteurs aan in de voorbereiding van onderhoudswerkzaamheden en de planning hiervan. Hierbij kun je ook denken aan de vernieuwing van het DataCenter. Er wordt veel gewerkt met contractors en sub-contractors. De monteurs van deze -veelal gespecialiseerde- toeleveranciers worden door jou geïnstrueerd over bijvoorbeeld de staat van de installaties en wat er van hen verwacht wordt.

Naast het aansturen heb je ook een coachende rol. Jij helpt de monteurs bij hun professionele ontwikkeling. Tijdens de uitvoering van het werk zie je toe op een correcte uitvoering en zorg je voor een veilige werkplek. Ook draag je zorg voor de juiste naleving van de Health, Safety en Environment (HSE) richtlijnen.

Daarnaast ben je bekend met storingen en onderhoud en behoren ook de administratieve taken tot jouw pakket. Je mag werkvergunningen verschaffen, offertes opmaken, PO’s aanvragen, maar je bent ook in contact met leveranciers en hebt een begeleidende een aansturende functie.

Wat heb je nodig om als Supervisor Datacenters aan de slag te gaan?

In de dienstverlening die CBRE GWS haar klanten biedt, staan kwaliteit en service voorop. Voor jou betekent dit, dat houding en attitude een doorslaggevende factor vormt voor CBRE in de keuze voor onze nieuwe collega.

Idealiter neem jij daarnaast het volgende mee:
Je beschikt over een mbo diploma, bijvoorbeeld in een technische afstudeerrichting zoals Elektrotechniek, of werktuigbouwkunde;

 • Je kunt omgaan met werken in een kritieke omgeving;
 • Je hebt ervaring met SAP;
 • Je hebt ervaring in de DataCenter wereld;
 • Je hebt kennis van gebouw gebonden installaties;
 • Je bent bekend met HSE-Richtlijnen;
 • Je hebt een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift. (of bent bereid dit te leren)

Dit hebben wij jou te bieden!

 • Een startsalaris tussen de €3.500,- en €4.800,- bruto per maand (op basis van kennis en ervaring;
 • Een toekomstbestendige baan met ontwikkelingsgarantie in één van de snelst groeiende datacentermarkten ter wereld;
 • Je komt te werken in een internationale werkomgeving met grensoverschrijdende carrièremogelijkheden;
 • TOP trainingen met internationaal erkende certificeringen + uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden middels de GWS Academy en externe opleiders;
 • Vaste pensioenregeling én optionele collectieve zorg- en woonhuisverzekeringen;
 • 8,33% Vakantiegeld, 25 vaste verlofdagen, tot 10 verlofdagen aan te kopen én 2 bonus verlofdagen bij 1 jaar niet ziek;
 • DIVERSITEIT, WERKVEILIGHEID en WORK-LIFE BALANCE worden bij ons GROOT geschreven

Over CBRE Global Workplace Solutions

CBRE Global Workplace Solutions is wereldwijd markleider in geïntegreerd technisch, facilitair, vastgoed- én projectmanagement. Wij laten de vastgoedportfolio en de medewerkers van onze klanten excelleren. Wij geloven namelijk dat het creëren van een optimale werkplek waarde toevoegt, zoals een hogere productiviteit en gezondere medewerkers. Met een achtergrond in techniek, facilitair management, vastgoed- of projectmanagement vind je bij Global Workplace Solutions vanzelfsprekend een inspirerende werkomgeving, waar je op het allerhoogste niveau kunt werken met grote, nationale en internationale klanten.

Ben jij de Technisch Supervisor Datacenters die wij zoeken?

Graag ontvangen wij je CV door te reageren via onderstaande button. Heb je aanvullende vragen? Neem contact op met Stevie Hart via stevie.hart@cbre.com