Financial Manager
Job-ID
45983
Publiceret
23-May-2022
Afregningslinje
Advisory Segment
Stillingstype
Fuldtid
Interesseområder
Regnskab / økonomi, Bygningsledelse, Rådgivning, Facilitetsstyring, Ejendomsadministration
Geografisk position(er)
Amsterdam '- Noord-Holland - Netherlands, Rotterdam '- Zuid-Holland - Netherlands, Soest '- Utrecht - Netherlands, The Hague '- Zuid-Holland - Netherlands, Utrecht '- Utrecht - Netherlands
Ben jij een gedreven financial en lijkt het je leuk om in contact te staan met eigenaren van vastgoed over de financiële activiteiten rondom deze objecten? In een functie waarin jij werkt aan de automatisering en optimalisatie van financiële processen? Wordt dan Financial Manager in het Property Management team van CBRE Advisory!

Wat ga je doen?
In de functie van Financial Manager ben je het eerste aanspreekpunt op het gebied van alle financiële managementactiviteiten van een deel van onze klanten. Onder jouw verantwoordelijkheid worden de dagelijkse financiële werkzaamheden uitgevoerd en worden de periodieke financiële (management)rapportages opgesteld en aangeleverd. 

De invoer wordt centraal verzorgd vanuit onze backoffice en/of in ons shared service center. Deze invoer wordt indien nodig gecontroleerd door de budgethouders (Commercieel en Technisch managers), waarna de Financial Manager zijn/haar werk kan gaan uitvoeren. Je staat dus niet alleen in contact met opdrachtgevers, maar ook met directe collega’s en collega’s met andere disciplines. Er zal dus niet alleen een beroep worden gedaan op jouw financiële kennis, maar ook op jouw management/people skills om tijdig alle informatie aangeleverd te krijgen, zodat jij jouw werk op de juiste manier kan uitvoeren. Voor deze werkzaamheden wordt voornamelijk gebruik gemaakt van het Yardi Voyager systeem. 

Als Financial Manager werk jij proces-gericht. Zo optimaliseer jij werkprocessen en automatiseer je rapportage werkzaamheden. Samen met de accountteams (commercieel en technisch managers) ben jij als Financial Manager op proactieve wijze verantwoordelijk voor het optimaliseren van de waarde van het vastgoed van onze cliënten. 

Wat heb je ons te bieden?
  • een HBO diploma in Bedrijfseconomie, Accountancy, Bedrijfsadministratie, MER, of een andere financiële richting;
  • 3+ jaar ervaring met het zelfstandig voeren van financiële administraties;
  • jij krijgt energie van het optimaliseren en automatiseren van financiële processen;
  • goede communicatieve vaardigheden;
  • je gaat accuraat te werk en bent proactief ingesteld; 
  • een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wat hebben we jou te bieden?
Bij CBRE werk je samen met allerlei verschillende specialisten aan een gedegen totaaladvies. Professionals met een commerciële, financiële, bouwkundige of zelfs creatieve achtergrond, en allemaal met dezelfde drive voor vastgoed. 

Als professional bieden we bovendien uitgebreide mogelijkheden om je enerzijds te ontwikkelen op je leidinggevende kwaliteiten en/of anderzijds je als specialist (thought leadership) te ontplooien. Via ons collectieve opleidingsprogramma, de CBRE Academy, maar ook via individuele coachingstrajecten of door het volgen van een MBA. Zo stellen we je in staat om meerwaarde te creëren: voor ons bedrijf én voor je eigen carrière.

Bij CBRE werk je plaatsonafhankelijk. Dat houdt in dat jij werkt op de plek waar jij je taken het beste kan uitvoeren. Je bent van harte welkom op ons hoofdkantoor in Amsterdam (de standplaats van een financial manager) of op één van onze regiokantoren. Maar ook krijg jij de vrijheid om een paar dagen per week thuis te werken. In de praktijk werken de meeste collega's 60% thuis en 40% op kantoor. 

Over het team!
Binnen het Property Management team wordt er hard gewerkt en is er een hoog niveau van dienstverlening. Een stapje extra doen voor de klant is vanzelfsprekend, maar waar zeker ook oog is voor elkaar. Balans tussen professionaliteit en de menselijke, sociale component vinden wij heel belangrijk. Het team is een diverse groep professionals met verschillende achtergronden, leeftijden en interesses, met een gemeenschappelijk doel: onze opdrachtgevers van A tot Z servicen.

Property Management is de grootse afdeling binnen CBRE Nederland en bestaat uit 150+ personen. Voor onze nationale en internationale cliënten beheren wij een groot aantal kantoren, bedrijfsruimten en winkelcentra met als belangrijkste doel de waarde van deze vastgoedobjecten te optimaliseren. Onze cliënten zijn particuliere en institutionele beleggers uit zowel binnen- als buitenland. De verantwoordelijkheid over de portefeuille is onderverdeeld in accountteams. Deze teams behartigen op een proactieve manier de belangen van de opdrachtgever en haar huurders. De accountteams worden ondersteund door de Business Support Group.

Over CBRE Advisory
CBRE is een organisatie waarbij het niet uitmaakt of je een ervaren professional of een jong talent bent, en op welke positie je speelt. We bieden iedereen de vrijheid om kansen te pakken. We werken hard voor onze successen en vieren die met elkaar, bijvoorbeeld na het sluiten van een deal of tijdens onze wekelijkse borrel.

Met ruim 100.000 medewerkers verspreid over 500 kantoren in 100+ landen is CBRE wereldwijd marktleider in real estate consultancy. In Nederland werken onze 600 professionals vanuit Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle elke dag aan de mooiste vastgoedprojecten.

Sinds begin 2019 heeft CBRE een nieuw hoofdkantoor in de Schinkelbuurt in Amsterdam, genaamd The Core. Een innovatief gebouw onder het vijftig jaar oude dak van een voormalige autogarage.