Elektromonteur
Job-ID
37689
Publiceret
04-Apr-2022
Afregningslinje
GWS Segment
Stillingstype
Fuldtid
Interesseområder
Engineering/Vedligeholdelse, Topledelse, Facilitetsstyring
Geografisk position(er)
Sassenheim '- Zuid-Holland - Netherlands

Elektromonteur

Een fulltime functie op een productielocatie waarin je het sleutelen combineert met het begeleiden van contractors.


Wat ga je doen?

In Sassenheim staat de grote productielocatie van AkzoNobel waar verf en coatings ontwikkeld en geproduceerd worden. Met 1500 werknemers is dit de grootste AkzoNobel vestiging in Nederland. CBRE is verantwoordelijk voor het facilitair management en het technisch beheer aan productiehallen, een researchlaboratorium, opslagplaatsen en kantooromgevingen. Het CBRE team bestaat uit circa 20 collega's met verschillende expertises en specialismen. Ter uitbreiding van het hard services team zoeken wij een Elektromonteur.

Als Elektromonteur heb je een afwisselende functie waarin je enerzijds ingezet wordt op het oplossen van storingen en verzorgen van kleinere reparaties en anderzijds het begeleiden, instrueren en coördineren van contractors. Een greep uit de werkzaamheden waar jij als Elektromonteur mee te maken gaat krijgen.

 • Oplossen van storingen aan elektrische installaties als liften, automatische roldeuren, verlichting, bliksembeveiliging, veiligheidskasten en spuitcabines.
 • Uitvoeren van reparaties aan gebouwgebonden installaties.
 • Uitvoeren van keuringen en inspecties aan bijvoorbeeld liften, veiligheidskasten, beveiligingsinstallaties, NEN3140 keuringen, arbeidsmiddelen.
 • Signaleren en rapporteren van afwijkingen aan assets en/of de noodzaak tot additioneel werk.
 • Voorbereiden van PTW's (permit to work) en het begeleiden van Monteurs van contractors.


Veiligheid is één van onze belangrijkste waarden en ook AkzoNobel kent een hoge veiligheidscultuur. Veilig werken en gezond naar huis is ons motto. Dit betekent onder andere dat CBRE zijn werknemers traint conform de LoToTo (lock out, tag out, try out) methode. Als Elektromonteur draag je actief bij aan een veilige werkomgeving en veilige uitvoering van het werk waarbij je nauw samenwerkt met de HSE Coordinator. Verder vinden wij frequent werkoverleg belangrijk en maken we ruimte voor het delen van ervaringen, suggesties, problemen en best-practices.

Wat heb je ons te bieden?

 • Een MTS diploma in de richting elektrotechniek.
 • Je hebt een NEN3140-VP Stipel certificering of wilt deze op korte termijn behalen.
 • Relevante werkervaring met storingen en reparaties.
 • Je bent sociaal sterk en communicatief vaardig.
 • Je hebt een hoog veiligheidsbewustzijn.

Dit hebben wij jou te bieden!

 • Startsalaris tot €3.800,- bruto per maand.
 • Een additionele reiskostenvergoeding.
 • Vaste pensioenregeling én optionele collectieve zorg- en woonhuisverzekeringen.
 • 8,33% Vakantiegeld, 25 vaste verlofdagen, tot 10 verlofdagen aan te kopen én 2 bonus verlofdagen bij 1 jaar niet ziek!
 • Ontwikkelingsmogelijkheden middels de GWS Academy of externe opleiders.

Over het team!

In Sassenheim produceert AkzoNobel diverse soorten verf die in woningen, op vliegtuigen en op auto's toegepast kan worden. Het CBRE team op locatie wordt aangestuurd door een Technisch Manager met meerdere jaren CBRE ervaring. Verder bestaat het team uit twee Maintenance Engineers, twee Technisch Coördinatoren, één Technisch Supervisor en ervaren Monteurs.


CBRE Global Workplace Solutions

CBRE Global Workplace Solutions is wereldwijd markleider in geïntegreerd technisch, facilitair, vastgoed- én projectmanagement. Wij laten de vastgoedportfolio en de medewerkers van onze klanten excelleren. Wij geloven namelijk dat het creëren van een optimale werkplek waarde toevoegt, zoals een hogere productiviteit en gezondere medewerkers. Met een achtergrond in techniek, facilitair management, vastgoed- of projectmanagement vind je bij Global Workplace Solutions vanzelfsprekend een inspirerende werkomgeving, waar je op het allerhoogste niveau kunt werken met grote, nationale en internationale klanten.


Solliciteren

Graag ontvangen wij jouw CV en motivatiebrief door te reageren via onderstaande button. Nog aanvullende vragen? Neem contact op met Wouter Hooijmans via Wouter.hooijmans@cbre.com