Senior Consultant Valuations
ID pracovní pozice
37655
Zveřejněno
03-Mar-2023
Servisní linka
Advisory Segment
Oblasti zájmu
Stavební Zaměření/Poradenství, Oceňování/Posouzení
Pracoviště
Amsterdam '- Noord-Holland - Netherlands
***Alleen reageren als je de Nederlandse taal beheerst op Level C1***
***Only respond if you speak the Dutch language at Level C1***

Ben jij die gedreven (senior) consultant die zijn/haar carrière een nieuwe boost wil geven? Dan biedt ons team Valuation & Advisory Services in Amsterdam je de perfecte plek!

Wat ga je doen?
Als Senior Consultant op onze Valuation & Advisory Services afdeling ga jij je bezig houden met taxatie- en advieswerkzaamheden rondom commercieel vastgoed. Je gaat je hiervoor zelfstandig en in teamverband bezighouden met de uitvoering van taxaties en analyses in opdracht van nationale en internationale beleggers, banken, vastgoedfondsen, projectontwikkelaars en de publieke sector.

De werkzaamheden komen voort uit zowel grootschalige portefeuilleopdrachten als incidentele taxaties en bestaan onder meer uit het bezichtigen van het te taxeren onroerend goed, het bepalen van verschillende waarden en scenario’s en het opstellen van berekeningen en rapporten. Je zal meewerken aan klantpresentaties en offertes, analyseert marktgegevens en identificeert prospects en kansen in de markt op basis waarvan je meedenkt over de ontwikkeling van onze dienstverlening.

Het te taxeren vastgoed bestaat bij CBRE Advisory uit veel verschillende soorten. We werken in specialistische teams: Kantoren, Retail, Residentieel, Healthcare, Logistiek en Specialist Markets.

Wat heb je ons te bieden?
 • Je bent in het bezit van een afgeronde HBO of WO opleiding in een bij voorkeur vastgoedgerelateerde, financiële of (bedrijfs-)economische richting;
 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in het taxeren van vastgoed;
 • Je hebt een grote affiniteit met commercieel vastgoed;
 • Je bent bij voorkeur ingeschreven als Register-Taxateur bij het NRVT en je bent lid van de RICS of je bent bereid om deze trajecten te volgen;
 • Je hebt talent voor het analyseren van problemen, het vinden van een passende oplossing en het geven van een goed advies;
 • Je hebt een commerciële instelling en vindt het leuk om te werken en bouwen aan je eigen netwerk binnen de sector;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift (Level C1).

Wat hebben wij jou te bieden?
Bij CBRE Advisory werk je samen met allerlei verschillende specialisten aan een gedegen totaaladvies. Professionals met een commerciële, financiële, bouwkundige en ook creatieve achtergrond, allemaal met dezelfde drive voor vastgoed.

Als professional bieden we bovendien uitgebreide mogelijkheden om je enerzijds te ontwikkelen op je leidinggevende kwaliteiten en/of anderzijds je als specialist (thought leadership) te ontplooien. Via ons collectieve opleidingsprogramma, de CBRE Academy, maar ook via individuele coachingstrajecten of door het volgen van een ASRE opleiding. Zo stellen we je in staat om meerwaarde te creëren: voor ons bedrijf én voor je eigen carrière.

Wat hebben wij jou nog meer te bieden?:
 • Een concurrerend salaris;
 • Een bijna premievrij pensioen;
 • Een sportregeling, waarbij je je kunt aansluiten bij meerdere sportscholen/activiteiten door het hele land;
 • Een laptop;
 • Een iPhone;
 • Een auto; 
 • Een collectief opleidingsprogramma, de CBRE Academy, met veel opleidingen, trainingen en workshops om je verder te kunnen ontwikkelen;
 • 25 vakantiedagen per jaar, met de mogelijkheid om 5 vakantiedagen per jaar bij te kopen;
 • 8% vakantiegeld;
 • Een zeer aantrekkelijke bonusregeling.

Wat wordt je team?
Binnen het Valuation & Advisory Services team werken wij samen om onze cliënten van hoogwaardige taxaties en aanverwante adviezen te voorzien. De sectorteams bestaan uit zowel Junior, Medior, als Senior Consultants en Directors en worden ondersteund door een Team Assistant. Wij richten ons op de kantoren-, winkel-, woning-, logistieke en zorgvastgoedmarkt en er is een ‘specialist markets’-team, waar objecten en opdrachten buiten deze sectoren uitgevoerd worden.

We zijn een hecht team van ervaren en gedreven consultants met passie voor het vak. Naast hard werken en zorgen dat de deadlines worden gehaald maken we ook tijd voor leuke activiteiten met het team, wanneer de huidige maatregelen het weer toelaten zullen we dit weer volledig oppakken!

Wie is jouw nieuwe werkgever?
CBRE Advisory is een organisatie waarbij het niet uitmaakt of je een ervaren professional of een jong talent bent, en op welke positie je speelt. We bieden iedereen de vrijheid om kansen te pakken. We werken hard voor onze successen en vieren die met elkaar, bijvoorbeeld na het sluiten van een deal of tijdens onze wekelijkse borrel.

Met ruim 100.000 medewerkers verspreid over 500 kantoren in 100+ landen is CBRE wereldwijd marktleider in real estate consultancy. In Nederland werken onze 600 professionals vanuit Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle elke dag aan de mooiste vastgoedprojecten.

Sinds begin 2019 heeft CBRE Advisory een nieuw hoofdkantoor in de Schinkelbuurt in Amsterdam, genaamd The Core. Een innovatief gebouw onder het vijftig jaar oude dak van een voormalige autogarage.

Solliciteren?
We kijken uit naar jouw sollicitatie! Zorg dat je bij je sollicitatie ook een motivatiebrief toevoegt waar je in aangeeft waarom je voor Senior Consultant kiest. Nog vragen? Onze recruiter Anne de Boer beantwoordt ze graag via nlrecruitment@cbre.com.