HSE Specialist
ID pracovní pozice
51608
Zveřejněno
28-Apr-2023
Servisní linka
GWS Segment
Typ role
Plný úvazek
Oblasti zájmu
Zdraví a Bezpečnost/Životní prostředí, Řízení Rizik
Pracoviště
Haarlem '- Noord-Holland - Netherlands

Als HSE Specialist (Health, Safety & Environment) ben je onderdeel van het CBRE team op de locatie van MSD Haarlem. Jij opereert op verschillende niveaus en ondersteunt de klant op locatie in deze zelfstandige functie.

MSD is uitgegroeid tot een dynamisch productie- en distributiecentrum voor Europa en andere werelddelen. Lokale activiteiten in Nederland worden vanuit het Nederlandse hoofdkantoor in Haarlem, waar je onsite werkzaam zal zijn, gecoördineerd. Vanuit Haarlem worden 2.500 verschillende (verpakkingen van) geneesmiddelen en vaccins naar meer dan 140 landen gedistribueerd. Haarlem staat bekend als dé flexibele verpakkingslocatie in Europa, aangezien er snel geschakeld wordt tussen het verpakken van verschillende geneesmiddelen met uiteenlopende verpakkingen. Het CBRE team op locatie bestaat uit 8 soft service medewerkers en 30 hard service medewerkers. Het betreft een nieuw, fris en divers team.

Als HSE lead ben je onderdeel van het MT, rapporteer je aan de Site Lead en draag je bij aan de flexibiliteit, aangezien jij de schakel bent tussen operationeel en tactisch niveau. Je support de klantlocatie in de uitvoering van en het optimaliseren van veiligheids- en kwaliteitsprogramma. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor de onsite support, advies en begeleiding aan het operationele team om te voldoen aan de richtlijnen van de klant. Voor deze functie is het van belang om snel te schakelen en de klant op dagelijkse basis tevreden te stellen. Een uitdagende functie op het gebied van FM processen, waarbij veiligheid en GMP centraal staan en waar je veel voldoening uithaalt.


Wat ga je doen?

In deze functie word je verantwoordelijk voor het monitoren van compliance op de HSE en GxP (o.a. Good Manufacturing, Distribution en Laboratory Practices) richtlijnen, standaarden én performance waarbij je periodiek rapporteert over de voortgang en eventuele gesignaleerde afwijkingen. Denk hierbij aan de naleving van de GMP-richtlijnen en regelgeving omtrent gevaarlijke stoffen, afval, luchtemissies en brand-risicobeoordelingen. Je ondersteunt de klant MSD bij het naleven van milieuvergunningen om zodoende altijd paraat te zijn voor interne of externe inspecties. Bij eventuele incidenten organiseer je het onderzoek naar de oorzaak (root cause), stel je rapporten op en geef je advies over mogelijke oplossingen en/of verbeterpunten.

Tijdens audits en inspecties ben jij het centrale aanspreekpunt en zorg je er middels procedurewijzigingen en/of -verbeteringen voor dat de gevonden punten aangepakt worden. Je analyseert trends uit audits en je zorgt dat de ‘lessons learned’ effectief geïmplementeerd worden.

Een basisvoorwaarde is het kunnen werken met Standard Operating Procedures (SOP’s), het opstellen van Compliance & Improvement plannen en bijdragen aan GxP en Safety awareness. Als specialist schakel je veelvuldig met belangrijke stakeholders aan klantzijde, participeer je in meetings en ben jij altijd op de hoogte van nieuwe wet- en regelgeving om zo kundig in te kunnen spelen op de hoge kwaliteitsdoelstellingen binnen beide organisaties.

Als specialist word je tevens verantwoordelijk voor monitoring van het leersysteem. Je bewaakt dat de systemen en medewerkers up to date zijn op gebied van alle werkprocessen en -instructies, opleidingen en overige vereisten. Je promoot een 'veilig werken' cultuur binnen het account en je geeft tijdens controle- en inspectierondes gevraagd en ongevraagd advies.


Verantwoordelijkheden

 • Bieden van professionele EHS-hulp, -adviezen en -ondersteuning aan de organisatie om aan de betreffende wet- en regelgeving en de klanten eisen te voldoen
 • Verrichten van detailonderzoek van incidenten of afwijkingen en het opstellen van bijbehorende rapporten, inclusief bepaling van de grondoorzaken en vervolgacties
 • Ondersteuning bieden bij risicobeoordeling en -beheersing ten aanzien van CBRE verantwoordelijkheden op de site, inclusief het verschaffen van informatie en adviezen over passende oplossingen
 • Bevorderen en steunen van de voortdurende ontwikkeling van een positieve GxP- en EHS-cultuur binnen de business
 • Bewaken en meten van de naleving van richtlijnen en wettelijke normen, het ontwikkelen en implementeren van eventuele (vervolg)procedures wanneer normen niet zijn nageleefd
 • HSE-bezoeken en –inspecties, audits op de site uitvoeren
 • Deelnemen aan programma’s die erop zijn gericht om gedrag op de werkvloer te beïnvloeden en te veranderen, met als doel de algemene GxP- en veiligheidscultuur van de business te verbeteren
 • Assisteren bij het in kaart brengen en implementeren van verbeterpunten vanuit interne, externe en zelf audits/inspecties
 • Bewaken en meten van de afgesproken QHSE Service Indicatoren van CBRE met MSD


Wat heb jij te bieden?

 • ​​Je hebt een HBO diploma (of hoger) in een relevante richting
 • MVK met 3 jaar relevante ervaring in een GxP-omgeving of HVK
 • Aanvullend heb je circa 3-5 jaar relevante werkervaring opgedaan
 • Actuele kennis van arbo en -milieuregelgeving
 • Je hebt een goede kennis van de Nederlandse én Engelse taal in woord en geschrift


Dit hebben wij jou te bieden!

 • Startsalaris tussen de € 4.700,- en € 5.900,- bruto per maand afhankelijk van kennis en expertise
 • Laptop, smartphone, reiskostenvergoeding en een thuiswerkvergoeding
 • Vaste pensioenregeling én optionele collectieve ziektekosten- en woonhuisverzekering
 • 8,33% Vakantiegeld, 25 vaste verlofdagen, tot 10 verlofdagen aan te kopen én 2 bonus verlofdagen bij 1 jaar niet ziek
 • Uitgebreid onboarding en trainingsprogramma bij MSD
 • Ontwikkelingsmogelijkheden middels de CBRE Academy of externe opleiders.


Over CBRE Global Workplace Solutions

CBRE Global Workplace Solutions is wereldwijd marktleider in geïntegreerd technisch, facilitair, vastgoed- én projectmanagement. Wij laten de vastgoedportfolio en de medewerkers van onze klanten excelleren. Wij geloven namelijk dat het creëren van een optimale werkplek waarde toevoegt, zoals een hogere productiviteit en gezondere medewerkers. Met een achtergrond in techniek, facilitair management, vastgoed- of projectmanagement vind je bij Global Workplace Solutions vanzelfsprekend een inspirerende werkomgeving, waar je op het allerhoogste niveau kunt werken met grote, nationale en internationale klanten.


Solliciteren

Graag ontvangen wij jouw CV en motivatiebrief door te reageren via de button. Nog vragen? Neem contact op met Tommy van Thienen via tommy.vanthienen@cbre.com.

#indeedgwsnl

CBRE GWS
Globální řešení pro pracoviště (GWS) společnosti CBRE spolupracuje s klienty na tom, aby nemovitosti byly významným přispěvatelem k produktivitě a výkonnosti organizace. Náš model správy účtů je jádrem našeho přístupu zaměřeného na klienta k poskytování integrovaných realitních řešení. Každému klientovi je přiřazen specializovaný vedoucí pracovník a je podporován regionálními a globálními zdroji s využitím nejrobustnější platformy v oboru. CBRE GWS poskytuje našim klientům konzistentní, měřitelně lepší výsledky v každé fázi životního cyklu, a to napříč odvětvími a geografickými oblastmi.