Junior Technisch Manager Retail
ID pracovní pozice
64509
Zveřejněno
02-Dec-2022
Servisní linka
Advisory Segment
Typ role
Plný úvazek
Oblasti zájmu
Správa Budov, Konstrukce, Inženýrství/Údržba
Pracoviště
Amsterdam '- Noord-Holland - Netherlands

Ben jij afgestudeerd van een bouwkundige/technische opleiding en heb jij al enige technische werkervaring opgedaan? Heb jij interesse in vastgoed en wil jij je verder ontwikkelen in het technische beheer van winkelvastgoed? Word dan Junior Technisch Manager bij CBRE Advisory!


Wat ga je doen?

Als Junior Technisch Manager maak je kennis met alle aspecten van het technisch beheer van commercieel winkelvastgoed. Je wordt begeleid door een ervaren Technical Manager en krijgt de mogelijkheid om zelf op termijn door te groeien tot Technisch Manager.

Je houdt je in deze functie onder andere bezig met de coördinatie en monitoring van (installatie)technische en bouwkundige onderhoudswerkzaamheden die derden uitvoeren aan het commerciële winkelvastgoed van onze cliënten. Je assisteert hiertoe de Technical Manager die fungeert als het aanspreekpunt voor huismeesters/locatiemanagers en vergezel je hem bij inspecties en (periodieke) locatiebezoeken. Ook help je bij het opstellen van onderhoudsbegrotingen en periodieke managementrapportages. Afhankelijk van jouw eigen initiatief en groeisnelheid zul je naar mate de tijd vordert steeds meer zaken zelf kunnen oppakken en groeit jouw zelfstandigheid in het team!

Zo ziet jouw gemiddelde werkdag als Junior Technical Manager eruit:

Een werkdag van een (Junior) Technical Manager is nooit hetzelfde. De dynamiek die bij deze functie komt kijken maakt het werk dan ook zo uitdagend. Aangekomen op één van onze 6 kantoren in Nederland, of onderweg naar kantoor kan de invulling van de dag er zomaar anders uitzien omdat zich een urgentere situatie voordoet dat voorrang heeft. In de ochtend start je met het doornemen van je mails en prioriteer je de binnengekomen zaken.

Offertes die moeten worden opgevraagd of zaken die moeten worden uitgezet pak jij direct op en spart hierover met de Technical Manager, indien nodig of gewenst. Gedurende de ochtend manage je de lopende zaken en opdrachten zodat alles conform afspraak en verwachting van de betrokken partijen verloopt. Voor je het weet is het alweer tijd voor de lunch. Het is mooi weer, dus je besluit om met een aantal collega’s buiten de deur op een terras te gaan lunchen.

Weer terug op kantoor reserveer je alvast een poolauto voor een aantal afspraken die je aan het einde van de week op locatie hebt. Daarnaast communiceer je veelvuldig met de collega’s binnen het account team om zaken op elkaar af te stemmen. Je bereidt afspraken voor de komende dag voor en neemt de belangrijke lopende zaken nog even door of er niks over het hoofd is gezien. Op naar huis, wat zal morgen brengen?


Wat heb je ons te bieden?

  • Je bent in het bezit van minimaal een mbo-/hbo-diploma in een bouwkundige/technische richting;
  • Je hebt 0 tot max. 2 jaar werkervaring in een technische functie;
  • Je bent integer, kwaliteitsbewust en in het bezit van een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Je kan zowel zelfstandig als goed binnen een team functioneren;
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en bent in staat mensen te overtuigen;
  • Je hebt al ervaring met een financieel management systeem (ervaring met Yardi is een pré) en met het beoordelen van facturen;
  • Je kunt begroten en begrijpt meerjaren onderhoudsbegrotingen;
  • De Nederlandse en Engelse taal beheers je goed in woord en geschrift.

Dit hebben wij jou te bieden!

Bij CBRE Advisory werk je samen met allerlei verschillende specialisten aan een gedegen totaaladvies. Professionals met een commerciële, financiële, bouwkundige of zelfs creatieve achtergrond, en allemaal met dezelfde drive voor vastgoed.


Als professional bieden we bovendien uitgebreide mogelijkheden om je enerzijds te ontwikkelen op je leidinggevende kwaliteiten en/of anderzijds je als specialist (thought leadership) te ontplooien. Via ons collectieve opleidingsprogramma, de CBRE Academy, maar ook via individuele coachingstrajecten of door het volgen van een MBA. Zo stellen we je in staat om meerwaarde te creëren: voor ons bedrijf én voor je eigen carrière.


Wie wordt je team?

Als Junior Technical Manager kom je te werken in een Account Team op de afdeling Property Management. Dit Account Team werkt samen in het beheren van een vastgoedportefeuille van de klant, een institutionele belegger. Het doel van dit team is het optimaliseren van de waarde van het vastgoed dat onze cliënten aan ons hebben toevertrouwd .

Property Management is de grootse afdeling binnen CBRE Advisory en bestaat uit 170+ personen. Voor onze nationale en internationale cliënten beheren wij een groot aantal kantoren, bedrijfsruimten en winkelcentra met als belangrijkste doel de waarde van deze vastgoedobjecten te optimaliseren. Binnen de Property Management afdeling wordt er hard gewerkt en is er een hoog niveau van dienstverlening. Een stapje extra doen voor de klant is vanzelfsprekend, maar waar zeker ook oog is voor elkaar. Balans tussen professionaliteit en het menselijke, sociale component vinden wij heel belangrijk. Het team is een diverse groep professionals met verschillende achtergronden, leeftijden en interesses, met het gemeenschappelijk doel: onze opdrachtgevers van A tot Z servicen.


Wie wordt je nieuwe werkgever?

CBRE Advisory is een organisatie waarbij het niet uitmaakt of je een ervaren professional of een jong talent bent, en op welke positie je speelt. We bieden iedereen de vrijheid om kansen te zien en te pakken. We werken hard voor onze successen en vieren die met elkaar, bijvoorbeeld na het sluiten van een deal of tijdens onze wekelijkse borrel.

Met ruim 100.000 medewerkers verspreid over 500+ kantoren in 100 landen is CBRE wereldwijd marktleider in real estate consultancy. In Nederland werken onze 600+ professionals vanuit Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle elke dag aan de mooiste vastgoedprojecten.

Sinds begin 2019 heeft CBRE Advisory een nieuw hoofdkantoor in de Schinkelbuurt in Amsterdam, genaamd The Core. Een nieuw, innovatief kantoor onder het vijftig jaar oude dak van een voormalige autogarage. Met dit kantoor slaan wij een nieuwe weg in, geven we ondernemerschap de ruimte en werken we intensiever met opdrachtgevers en elkaar samen.

Klik hier om jouw collega's alvast te ontmoeten.

Wil jij een real career in real estate?

Solliciteer dan met jouw CV en motivatiebrief! Nog vragen? Ik beantwoord ze graag via valerie.meijburg@cbre.com.