Facilitair Coordinator
ID pracovní pozice
89410
Zveřejněno
02-Feb-2023
Servisní linka
GWS Segment
Typ role
Zkrácený úvazek
Oblasti zájmu
Správa Zařízení
Pracoviště
Amsterdam '- Noord-Holland - Netherlands

Als Facilitair Coordinator ben je werkzaam op onze klantlocatie van Deloitte te Amsterdam, in hun toonaangevende pand The Edge, welke in de top 5 staat van duurzaamste gebouwen in de wereld. Als Facilitair Coordinator ben je verantwoordelijk voor het coordineren, beheren en aansturen van het team servicemedewerkers en het team dat werkzaam is in de postkamer en expeditie. De coördinatie en naleving van QHSE, zodat iedereen aan het einde van de dienst weer veilig naar huis kan. Coördinatie en contactpersoon zijn voor de onderhuurders van The Edge, zijn speerpunten in het takenpakket.

Over het team

Als Facilitair Coördinator ben je een echte motivator en weet je jouw teams optimaal in te zetten en te enthousiasmeren; het beste uit zichzelf en elkaar te halen. Voor het gehele team voer jij zelfstandig functionerings- en beoordelingsgesprekken en fungeer je dan ook als eerste aanspreekpunt bij het vragen van medewerkers (waar nodig in samenspraak met HR). Samen met de ketenpartners zijn we één team dat volgens lean methodiek werkt.

Dit ga je doen!

Je houdt je bezig met het coördineren en beheren van de contractueel overeengekomen diensten met de onderhuurders van deze locatie. Je draagt zorg voor de planning en de uitvoering van alle facilitaire werkzaamheden en bewaakt de kwaliteit van de geleverde diensten aan de hand van afgesproken service level agreements. Je bent resultaatgericht en hebt gastvrij handelen en denken hoog in het vaandel staan.

Tijdens de uitvoering van controle rondes in en om het pand zie je toe op algemene orde en netheid en zorg je voor een veilige werkomgeving en goede uitvoering conform EHS en kwaliteit normen. Je staat voor de kwaliteit van de werkzaamheden van zowel de servicemedewerkers als de medewerkers in de postkamer en expeditie. Je bent de motor achter het naleven van alle richtlijnen met betrekking tot veilig werken.

Je fungeert als contactpersoon naar de gebouwbeheerder. Je verbindt, bent communicatief vaardig en kan wensen en eisen vertalen naar operationele werkwijzen. Je hebt kennis van en ervaring met LEAN werken of vindt het een uitdaging om in deze nieuwe werkwijze aan het werk te gaan, waarbij het begeleiden van weekstarts en continue verbeteren belangrijke speerpunten zijn.

Op administratief gebied is het jouw taak om tijdig facturen te controleren en accorderen en om schriftelijke rapportages aan te leveren bij de Facilitair Manager. Op basis daarvan en van jouw scherp toeziende oog signaleer je nieuwe kansen voor CBRE GWS bij de klant en doe je voorstellen ter verbetering van de gehanteerde methoden en procedures, daarbij bewaak je het locatiebudget.

Wat hebben wij je te bieden?

  • Een marktconform salaris op basis van kennis en ervaring;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Een goede pensioenregeling én de mogelijkheid tot deelnemen in een collectieve ziektekostenverzekering;
  • 8,33% vakantiegeld, 25 vakantiedagen per jaar, 12 Adv-dagen, je kan tot 10 extra vakantiedagen aankopen én 2 bonusvakantiedagen verdienen bij 1 jaar niet ziek!


Ben jij de Facilitair Coordinator welke wij zoeken?

Graag ontvangen wij jouw CV en motivatiebrief door te reageren via onderstaande button. Heb je aanvullende vragen, neem dan contact op met Fleur van Mourik via fleur.vanmourik@cbre.com 


#indeedgwsnl

CBRE GWS
Globální řešení pro pracoviště (GWS) společnosti CBRE spolupracuje s klienty na tom, aby nemovitosti byly významným přispěvatelem k produktivitě a výkonnosti organizace. Náš model správy účtů je jádrem našeho přístupu zaměřeného na klienta k poskytování integrovaných realitních řešení. Každému klientovi je přiřazen specializovaný vedoucí pracovník a je podporován regionálními a globálními zdroji s využitím nejrobustnější platformy v oboru. CBRE GWS poskytuje našim klientům konzistentní, měřitelně lepší výsledky v každé fázi životního cyklu, a to napříč odvětvími a geografickými oblastmi.