Traineeship Project Manager
Идентификационен номер на работа
110419
Публикувано
05-апр.-2023
Сервизна линия
GWS Segment
Вид работа
Full-time
области на интерес
Проучване на сгради/Консултации, Конструкции, Консултиране, Дизайн, Управление на проекти, Управление на имоти
Местоположение/я
Amsterdam '- Noord-Holland - Netherlands
***Alleen reageren als je de Nederlandse taal beheerst op Level C1***
***Only respond if you speak the Dutch language at Level C1***

In één jaar tijd de diepte ingaan en jezelf in een professionele werkomgeving ontwikkelen, dat is waar het CBRE Traineeship programma voor staat. Ben jij net afgestudeerd en wil jij jezelf tot een vastgoedprofessional ontwikkelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Wat ga je doen?
Als Junior Project Manager maak je deel uit van verschillende projectteams die zich bezighouden met diverse huisvestingsprojecten bij onze klanten. Dit kan betrekking hebben op nieuwbouw, het inbouwen van een nieuw ontwerp (fit out) of aanpassing van de bestaande inrichting. Jouw rol in het projectteam is letterlijk het aansturen van alle partijen op de bouw evenals het in de gaten houden dat alles wordt uitgevoerd binnen de gestelde planning en het vastgestelde budget. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor de klant in de dagelijkse afstemming. 

Afhankelijk van de omvang en doorlooptijd van de projecten varieert het aantal projecten dat gelijktijdig loopt van 1 tot maximaal 4. Je krijgt veel verantwoordelijkheid, waarmee je voor onze opdrachtgevers van grote toegevoegde waarde bent en je daarmee prachtige kantoren en inrichtingen realiseert. Naast je werk op de projecten neem je deel aan het Trainee-programma. Samen met de nieuwe starters verspreid over CBRE volg je trainingen, leer je alle dienstverlening van CBRE kennen en werk je aan je netwerk binnen het vastgoed.

Zo ziet jouw gemiddelde werkdag als Junior Project Manager eruit:
Het is 07:00 uur je wekker gaat, je springt vrolijk onder de douche, opent je e-mail en bereid je voor op de dag die gaat komen. Je hebt er zin! Al bellend in de auto rijd je naar je eerste bouwproject; je eerste bouwronde start meteen, waarna je ook een bouwvergadering hebt met alle leveranciers. Je inspecteert de stand van de bouw en de kwaliteit, kijkt of alles op planning loopt en of er eventueel issues zijn die moeten worden opgelost. Je praat ook bij met de partijen, zodat je weet wat er op je af gaat komen. Inmiddels is het alweer 10:30 uur en je zoekt een rustige plek voor een telefonisch werkoverleg met je Senior Project Manager om de stand van zaken op de bouw met hem/haar door te spreken. Je moet nu echt terug naar huis of kantoor, want na de lunch heb je een interne meeting met je collega’s voor de kick-off van een nieuw project. Gelukkig heb je in de middag nog wat tijd om je e-mail bij te werken en je collega’s te spreken over de projecten die zij hebben om zo ook tips en ideeën uit te wisselen. De vrijdag staat gereserveerd voor de activiteiten uit het trainee-programma.

Taken die onder jouw verantwoordelijkheid en binnen jouw functie vallen zijn:
 • opstellen en bijhouden van uitvoeringsplanningen;
 • het voorbereiden, beoordelen en ondersteunen van aanbestedingsdocumenten, zoals programma’s van eisen en bestekken;
 • aansturen van bouwprojecten;
 • het voorbereiden, organiseren en notuleren van (bouwteam)vergaderingen;
 • bouw kwaliteitsrondes maken en rapporteren.

Wat heb je ons te bieden?
 • Je bent in het bezit van een HBO of WO diploma in een technische, bouwkundige of facilitaire richting; 
 • Je hebt affiniteit met een adviesrol naar klanten toe; 
 • Je houdt van het werken met mensen: van klant tot aan de bouwpartij; 
 • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit, bent een doener en maakt graag dingen af;
 • Je bent een leergierig, analytisch, kwaliteitsbewust en gericht op samenwerking; 
 • Je bent commercieel en overtuigingskracht zit in je systeem; 
 • Je hebt uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.  

Wat hebben we jou te bieden?
Een uitdagende, interessante baan waarin geen dag hetzelfde is en je veel tijd op locatie spendeert! Er zijn talloze groeimogelijkheden binnen CBRE, waardoor je alle kanten op kunt en divers wordt opgeleid. Je zult 80% van je tijd volwaardig aan de slag gaan als Junior Project Manager. De andere 20% van je tijd besteed je aan jouw Trainee-programma. Tijdens het Traineeship word je de mogelijkheid geboden om met collega’s uit verschillende vastgoeddisciplines samen te werken, professionele trainingen te volgen en jouw netwerk uit te breiden. Alles om jou een vliegende start van je vastgoedcarrière te bezorgen.
Daarnaast is er voldoende ruimte en aandacht om elkaar tijdens de verschillende borrels, etentjes en sportevenementen in een informele sfeer beter te leren kennen. 

Het trainee-programma start twee keer per jaar op 1 maart en op 1 september.

Wat hebben wij jou nog meer te bieden?:
 • Een laptop;
 • Een auto; 
 • Een nieuwe IPhone;
 • Een collectief opleidingsprogramma, de CBRE Academy, met veel opleidingen, trainingen en workshops om je verder te kunnen ontwikkelen;
 • 25 vakantiedagen per jaar, met de mogelijkheid om 5 vakantiedagen per jaar bij te kopen;
 • En natuurlijk de opbouw van vakantiegeld van 8% van je bruto jaarsalaris;
 • Verder hebben wij ook een aantrekkelijke bonusregeling;
 • Een bijna premievrije pensioenregeling;
 • Een voordelige fietsenregeling, koop een nieuwe fiets en trek dit af van je brutosalaris;
 • Een sportregeling, waarbij je je kan aansluiten bij meerdere sportscholen/activiteiten door het hele land.

Wat wordt je team?
Het Project Management team maakt deel uit van de business line Advisory & Transaction Services (A&T). Dit is de business line binnen CBRE waarin al onze dienstverlening aan eindgebruikers samenkomt. Binnen deze business werken collega’s die elke dag gaan voor het beste resultaat voor onze cliënten. Van integraal huisvestings – en transactieadvies tot het ontwerpen, verbouwen en inrichten van kantooromgevingen. Cliënten van CBRE worden binnen A&T ondersteund in het behalen van hun business doelstellingen door middel van inventieve vastgoedtotaaloplossingen; waarbij de full service capability van A&T haar cliënten van A tot Z kan ontzorgen.

Over CBRE Advisory
CBRE is een organisatie waarbij het niet uitmaakt of je een ervaren professional of een jong talent bent, en op welke positie je speelt. We bieden iedereen de vrijheid om kansen te pakken. We werken hard voor onze successen en vieren die met elkaar.  

Met ruim 100.000 medewerkers verspreid over 500 kantoren in 100 landen is CBRE wereldwijd marktleider in real estate consultancy. In Nederland werken onze 500+ professionals vanuit Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle elke dag aan de mooiste vastgoedprojecten.

Solliciteren? 
We kijken uit naar jouw sollicitatie! Zorg dat je bij je sollicitatie ook een motivatiebrief toevoegt waarin je aangeeft waarom je kiest voor de Traineeship Project Management. Nog vragen? Onze recruiter Anne de Boer beantwoordt ze graag via nlrecruitment@cbre.com.