Stage Learning & Development
Идентификационен номер на работа
66742
Публикувано
30-ян.-2023
Сервизна линия
Advisory Segment
Вид работа
Full-time
области на интерес
Комуникации / Връзки с обществеността, Стажанти/Завършили/Чирак, Хора / Човешки ресурси
Местоположение/я
Amsterdam '- Noord-Holland - Netherlands
Wil jij als onderdeel van ons People (HR) team een bijdrage leveren aan het leren en ontwikkelen van alle medewerkers van CBRE Nederland? Ben je op zoek naar een uitdagende stage waarbij je gaat ondersteunen op onze Talent Learning & Development programma’s? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?
Tijdens deze stage bestaan je dagelijkse werkzaamheden onder andere uit:
  • Plannen en organiseren van het introductieprogramma voor alle nieuwe medewerkers;
  • Plannen en organiseren van workshops en trainingen binnen onze CBRE Academy voor alle medewerkers en binnen het Traineeship voor alle starters;
  • Ondersteunen op de (her)ontwikkeling van nieuwe en bestaande trainingsprogramma’s;
  • Beantwoorden van vragen van medewerkers, managers en trainers.

Wat heb je ons te bieden?
  • Je zit in de laatste fase van een hbo/wo opleiding, bij voorkeur in de richting van HRM, Psychologie, Bedrijfskunde, etc.;
  • Je bent goed in plannen, organiseren en opvolgen;
  • Je hebt een proactieve houding, bent leergierig en voelt je snel verantwoordelijk;
  • Je bent communicatief sterk en kan snel schakelen;
  • Vanaf februari 2023 ben je 32 tot 40 uur per week beschikbaar voor een meewerkstage voor een periode van minimaal 4 maanden;
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal zowel in woord als geschrift.

Wat hebben wij jou te bieden?
Als stagiair(e) bij CBRE krijg je de gelegenheid relevante werkervaring op te doen en (indien van toepassing) jouw scriptie te schrijven. Je wordt hierbij intensief begeleid door collega’s met jarenlange ervaring binnen het commercieel vastgoed. Tijdens je stageperiode zal je actief deel uit maken van het team. 

Er worden geregeld  activiteiten georganiseerd zoals borrels, bedrijfs-en afdelingsuitjes. Wij bieden je een stage in een enthousiast en gedreven team en een fijne werkomgeving met veel uitdagingen en de mogelijkheid om te ontdekken waar je kwaliteiten liggen en welke richting je binnen het vastgoed op wilt gaan.

Wat wordt je team?
Het People (HR) team in Nederland is een divers team dat de belangen behartigd van de medewerkers, managers en het bestuur.

In Nederland is het team onderverdeeld in verschillende expertises: Business Partners, Operations, Learning & Development en Recruitment. De samenwerking tussen deze expertises en de HR Director van Europa, die in Nederland werkzaam is, zien we als team veel kansen en kunnen we echt een stempel drukken op de organisatie.

Naast hard werken maken we natuurlijk ook tijd voor leuke activiteiten met elkaar, zoals borrelen, eten en sporten. Het is een hecht team waar informeel met elkaar wordt omgegaan in een zakelijke professionele organisatie.

Wie is jouw nieuwe werkgever?
CBRE is een organisatie waarbij het niet uitmaakt of je een ervaren professional of een jong talent bent, en op welke positie je speelt. Wij bieden iedereen de vrijheid om kansen te pakken. Wij werken hard voor onze successen en vieren die met elkaar, bijvoorbeeld na het sluiten van een deal of tijdens onze wekelijkse borrel.

Met ruim 100.000 medewerkers verspreid over 500 kantoren in 100+ landen is CBRE wereldwijd marktleider in real estate consultancy. In Nederland werken onze 600 professionals vanuit Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle elke dag aan de mooiste vastgoedprojecten.

Sinds begin 2019 heeft CBRE een nieuw hoofdkantoor in de Schinkelbuurt in Amsterdam, genaamd The Core. Een nieuw, innovatief kantoor onder het vijftig jaar oude dak van een voormalige autogarage. Met dit kantoor slaan wij een nieuwe weg in, geven we ondernemerschap de ruimte en werken we intensiever met opdrachtgevers en elkaar samen. 

Solliciteren?
Wij kijken uit naar jouw sollicitatie! Zorg dat je bij je sollicitatie naast een CV ook een motivatiebrief toevoegt waar je in aangeeft waarom je voor een vastgoedstage kiest. Nog vragen? Ik beantwoord ze graag via Valerie.Meijburg@cbre.com.