Business Development Manager (regio Noordwest NL)
Идентификационен номер на работа
104786
Публикувано
04-май-2023
Сервизна линия
GWS Segment
Вид работа
Full-time
области на интерес
Комуникации / Връзки с обществеността, Консултиране, Развитие, Управление на съоръженията, Управление на имоти, Продажби и лизинг, Поддръжка на продажбите
Местоположение/я
Amsterdam '- Noord-Holland - Netherlands
In deze rol ben je onderdeel van het Nederlandse Business Development team van CBRE GWS en ben je verantwoordelijk voor het werven van lokale nieuwe opdrachtgevers in de regio Noordwest Nederland. Je hebt een focus: je richt je specifiek op de vastgoedmarkt en haar asset managers, property managers, gebouweigenaren en gebouwbeheerders. Ben jij onze nieuwe Business Development Manager voor dit specifieke marktsegment? Lees dan snel verder en reageer direct!

Wat ga je doen en wanneer ben je succesvol?
In de functie van Business Development Manager ga jij de sterke groeiambities van CBRE GWS binnen de regio Noordwest Nederland waarmaken! Als onderdeel van een super gedreven Nederlandse Business Development organisatie word je verantwoordelijk voor het actief verwerven van nieuwe opdrachtgevers. Je begrijpt dat je met de kennis, ervaring en naam van CBRE een voorsprong in de markt hebt. En wat voor ons nieuwe opdrachtgevers zijn, zijn waarschijnlijk al relaties, organisaties en bekenden voor jou uit jouw (vastgoed)netwerk. 

Omdat jij woont in de regio, misschien zelfs geboren en getogen, ken je de taal van de stad, je kent de mensen, de gewoontes, de manier waarop je zaken met elkaar doet. Je loopt over de Zuidas  en je komt altijd wel weer een bekende tegen van vroeger of vanuit je huidige zakelijke vastgoednetwerk. Amsterdam is een wereldstad, maar voor jou een dorp.

Onze business kenmerkt zich door een hoge dynamiek. Wij zijn geen traditionele Facility Management (FM) aanbieder, geen traditionele installateur, ons onderscheidend vermogen komt voort uit onze sterke ervaring in het verlenen van dienstverlening aan eindgebruikers in combinatie met onze vastgoedpropositie. We combineren onze kracht op het gebied van Facility Management, Techniek en vastgoed tot een onderscheidende propositie in de (facilitaire) markt. Naast FM en Techniek biedt de (wereldwijde) CBRE-propositie kansen om een breder pakket van diensten aan te bieden, zoals projecten, aan-en verhuur van vastgoed en workplace design. Als Business Development Manager draag je actief bij aan het verder ontwikkelen van de CBRE-footprint in de Nederlandse markt. Dit doe je uiteraard niet alleen; je werkt daarin samen met onze CBRE collega’s.

Jij bent als Business Development Manager succesvol als je heel specifiek in de markt relaties (verder) uitbouwt, onderhoudt en winnende proposities ontwikkelt die de kritieke business issues van onze (toekomstige) opdrachtgevers oplossen. Jij bent de verbindende factor tussen de toekomstige opdrachtgever, zoals: FM of Real Estate managers, assetmanagers, propertymanagers, gebouweigenaren en/of beheerders. Intern werk je samen met jouw collega’s in de regio, de operationele afdelingen, zoals het Technical Services Team en de centrale organisatieonderdelen als People, Sourcing, QHSE, Duurzaamheid en Innovatie.


Wat ga je doen?
 • Opbouwen en managen van een gevalideerde pijplijn op het gebied van techniek en integrale facilitaire diensten in de vastgoedmarkt en haar stakeholders in en rond de regio Amsterdam (Noordwest Nederland). Een jaarlijkse sales target maakt hiervan onderdeel uit.
 • Verantwoordelijk voor indienen van jouw propositie aan de klant, de klantpresentatie en het contracteren.
 • Coördineren en enthousiasmeren van de interne collega’s met jouw gedrevenheid en passie; je creëert een team van CBRE-professionals om de opdracht samen te winnen.

Wat neem jij mee naar CBRE?
 • Een relevant en actueel netwerk in de regio Amsterdam, specifiek gericht op de Facilitaire en/of Technische markt
 • HBO werk- en denk niveau
 • Minimaal 5 jaar relevante saleservaring (bij een technisch/FM- dienstverlener is een pré)
 • Een trackrecord met winnende proposities
 • Kennis van technische / FM dienstverlening én financiële kennis aangevuld met interesse in de laatste innovaties in de markt
 • Een sterke Nederlandse en Engelse taalvaardigheid
 • Groot netwerk en woonachtig in de regio Groot-Amsterdam.

Dit hebben wij jou te bieden!
 • Collega’s die dezelfde winnende mindset hebben, elke dag beter willen worden 
 • Een prachtige kans om groei te realiseren in de regio Noordwest Nederland  
 • Een (kennis)netwerk in de vastgoed/FM sector
 • Bruto maandsalaris tussen de €5.500 - €6.500,- (afhankelijk van kennis- en ervaring)
 • Een aantrekkelijke sales incentive regeling
 • Leaseauto, laptop en iPhone en additionele thuiswerk- en thuiswerkvergoeding.
 • Vaste pensioenregeling én optionele collectieve zorg- en woonhuisverzekeringen
 • 8,33% Vakantiegeld, 25 vaste verlofdagen, tot 10 verlofdagen aan te kopen én 2 bonus verlofdagen bij 1 jaar niet ziek
 • 12 Adv-dagen bij een fulltime dienstverband
 • Uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden binnen de GWS Academy of externe opleiders.

Over CBRE Global Workplace Solutions
CBRE Global Workplace Solutions is wereldwijd markleider in geïntegreerd technisch, facilitair, vastgoed- én projectmanagement. Wij geloven dat het creëren van een optimale werkplek waarde toevoegt, zoals een hogere productiviteit, het aantrekken van talent en gezondere medewerkers. Met onze achtergrond in techniek, facilitair management, vastgoed- of projectmanagement vind je bij Global Workplace Solutions vanzelfsprekend een inspirerende werkomgeving, waar je op het allerhoogste niveau kunt werken met interessante nationale en internationale klanten.


Ben jij onze nieuwe Business Development Manager die wij zoeken?
Graag ontvangen wij jouw CV en motivatiebrief door te reageren via onderstaande button. Heb je aanvullende vragen, neem dan contact op met Fleur van Mourik via fleur.vanmourik@cbre.com 

#indeedgwsnl
CBRE GWS
CBRE Global Workplace Solutions (GWS) работи с клиенти, за да направи недвижимото имущество значим принос за организационната продуктивност и производителност. Нашият модел за управление на клиенти е в основата на нашия ориентиран към клиента подход за предоставяне на интегрирани решения за недвижими имоти.